- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
- Konu Sahibi balbocegi35
Gelmeyen adet yapmışlar
Gelse de yolumuza baksak
Gelse de yolumuza baksak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım takipleşelim az kaldı hayırlı haberler alırız inşay herkezin 22 21 inş herkez hamiş kalır kızlarya çok heycanlandım şuan bende 21 işte 22 doğum günüm eşimeo haberi vermek için hamişim die allah inş herkeze nasip eder
tmm canım inş hayırlı güzel haberler alırız ben ayın 20 dekan vericem perşembe günü sağlık ocağına cuma cıkar rabbim diorum inş meleğim benimledir senikide:)İnşallah canım takipleşelim az kaldı hayırlı haberler alırız inş
tmm canım inş hayırlı güzel haberler alırız ben ayın 20 dekan vericem perşembe günü sağlık ocağına cuma cıkar rabbim diorum inş meleğim benimledir senikide:)
vallah hiç bir belirti yok o yüzden ümitlenmiyorum allah büyük vücudu cok dinleyincedeinsan acaba varmı dioyor ama yumurtlamadan 10 gün kan tahlilinde cıkıyor bilgin olsun cnm:)Belirti var mı canım sende
Akıntı göğüs şişliği vs dyolar bunlar normaldede oluyo bende zaten o yuzden mecburen adetin gecmesını beklıcemvallah hiç bir belirti yok o yüzden ümitlenmiyorum allah büyük vücudu cok dinleyincedeinsan acaba varmı dioyor ama yumurtlamadan 10 gün kan tahlilinde cıkıyor bilgin olsun cnm:)
aynı işte benimde öğle adet öncesi ağrır gögüslerim kasık ağrım oluyor o yüzden kesin diyemiyorum sadece akıntım var ama oda normal :) diorum bakalım inş süpriz olur ikimizede hayırlı haberlerini bekliyorumAkıntı göğüs şişliği vs dyolar bunlar normaldede oluyo bende zaten o yuzden mecburen adetin gecmesını beklıcem
canım bu arada bişey soracağım yumurtlama testiyle gebelik nasıl öğreniliyor biliyormusun?vallah hiç bir belirti yok o yüzden ümitlenmiyorum allah büyük vücudu cok dinleyincedeinsan acaba varmı dioyor ama yumurtlamadan 10 gün kan tahlilinde cıkıyor bilgin olsun cnm:)
canım batlarımız da aynı sayılıraynı işte benimde öğle adet öncesi ağrır gögüslerim kasık ağrım oluyor o yüzden kesin diyemiyorum sadece akıntım var ama oda normal :) diorum bakalım inş süpriz olur ikimizede hayırlı haberlerini bekliyorum
evet canım ovilasyon testi kıpkırmızı cift çizgi olduğunda yumurtlama dönemide oluyorsun adet bittikten bir hfta sonra baslıyorsun çift çizgiyi görene kadar:)canım bu arada bişey soracağım yumurtlama testiyle gebelik nasıl öğreniliyor biliyormusun?
Aynen canımda bide ben burda yumurtlama testi ile hamile kaldıgını öğrenenleride duydum bilgisi plan varmı acaba?evet canım ovilasyon testi kıpkırmızı cift çizgi olduğunda yumurtlama dönemide oluyorsun adet bittikten bir hfta sonra baslıyorsun çift çizgiyi görene kadar:)
Aynen canımda bide ben burda yumurtlama testi ile hamile kaldıgını öğrenenleride duydum bilgisi plan varmı acaba?evet canım ovilasyon testi kıpkırmızı cift çizgi olduğunda yumurtlama dönemide oluyorsun adet bittikten bir hfta sonra baslıyorsun çift çizgiyi görene kadar:)
ben ulturason takibi ile bakıldı için onu hiç kullanmadım amakullanımı o şekilde cnm bilgin olsun sende yapabilirsin inş gerek kalmaz da hamişşindir:)Aynen canımda bide ben burda yumurtlama testi ile hamile kaldıgını öğrenenleride duydum bilgisi plan varmı acaba?
Insallah canım bakalmben ulturason takibi ile bakıldı için onu hiç kullanmadım amakullanımı o şekilde cnm bilgin olsun sende yapabilirsin inş gerek kalmaz da hamişşindir:)
Senın ne sıkıntın vardıda femara yazıldı cnm. Bende buay ılk kullandım ve benımde yumurta çatlama agrım oldu kontrole gi demedim ben bu ay bakalım nolcak
Ya insallah öyle olur..Hâlâ regl olmadım.canım benim nie üzülüyosun daha kırmızları görmeden :) adet olmassın belki dur bakalım belki geç döllenme oldu içimizde neler oldu bilemiyoruz ki inş su sayfadaki her insan anne olmak isteyen her kişi yenı yıla bebişleri ile girer amin
Inşallah öyle birseydir ama erken gebelik testi de negatif çıkınca umudu kestim gibi..Gerçi benim ilk gebeligimde de erken test doğru sonuç vermemişti.Adet tarihinden 5 gün önce yaptığım test negatif çıkmıştı.canım benim nie üzülüyosun daha kırmızları görmeden :) adet olmassın belki dur bakalım belki geç döllenme oldu içimizde neler oldu bilemiyoruz ki inş su sayfadaki her insan anne olmak isteyen her kişi yenı yıla bebişleri ile girer amin
Ok normal gebelik canım birsey kullanmadımcanım sen femara ile mi hamile kaldın
Evet evet seninşallah canım benmi inş güzel haber alırım
Eee 5 aralık çok geçmiş.Bakmadiniz mi henüzbenim 5 aralık