♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Akıntı göğüs şişliği vs dyolar bunlar normaldede oluyo bende zaten o yuzden mecburen adetin gecmesını beklıcem
aynı işte benimde öğle adet öncesi ağrır gögüslerim kasık ağrım oluyor o yüzden kesin diyemiyorum sadece akıntım var ama oda normal :) diorum bakalım inş süpriz olur ikimizede hayırlı haberlerini bekliyorum

canım benim nie üzülüyosun daha kırmızları görmeden :) adet olmassın belki dur bakalım belki geç döllenme oldu içimizde neler oldu bilemiyoruz ki inş su sayfadaki her insan anne olmak isteyen her kişi yenı yıla bebişleri ile girer amin:hamarat:
Ya insallah öyle olur..Hâlâ regl olmadım.
canım benim nie üzülüyosun daha kırmızları görmeden :) adet olmassın belki dur bakalım belki geç döllenme oldu içimizde neler oldu bilemiyoruz ki inş su sayfadaki her insan anne olmak isteyen her kişi yenı yıla bebişleri ile girer amin:hamarat:
Inşallah öyle birseydir ama erken gebelik testi de negatif çıkınca umudu kestim gibi..Gerçi benim ilk gebeligimde de erken test doğru sonuç vermemişti.Adet tarihinden 5 gün önce yaptığım test negatif çıkmıştı.

X