-
- Konu Sahibi balbocegi35
Adet döngün düzenli miydi gecikme oluyor muydu hicŞimdi gecikmenin 2.gününde idrarda çıkabilir de çıkmayabilir de doğru mu?Acele mi ediyorum
Yani 28-29 gündü.Pek gecikme olmaz.Adet döngün düzenli miydi gecikme oluyor muydu hic
Bugün yaptım ilk defa.Aksamustu.Ama negatif cıktıEn son idrar testini ne zaman yaptın
Bilen yok mu?Kızlar sağlık ocaklari kan testi sonuçlarını ne zaman veriyor?
Bilen yok mu?
Hayırlısı olsun cnm ikimizdende hayırlı haberler inşallahbu arada merhaba bende bu ay femara kullandım reglim bugun bitti 3 yıldır korunmuyorum
amin inş. alalh dileyen herkese güzel haberler almayı nasip etsinHayırlısı olsun cnm ikimizdende hayırlı haberler inşallah
Bende bu ay femara kullandım cuma gunude duphastona baslıcam bat 21 aralıkbu arada merhaba bende bu ay femara kullandım reglim bugun bitti 3 yıldır korunmuyorum
Gittim sabah 10 a kadarmış geç kalmışım.Sonucu da ertesi gün veririz dedi.Ciktim mecburenbilmem ki kuzum diğer arkadaşlar yok galiba daha ,i bnde hiç kan vermedim sağlık ocağında
Ben ilçede ya diyorum burda ertesi gün veriyorlarmış sonucu.Zaten kan verme saatini de kaçırmışım.kanı sabahtan alıyorlar sonucu öğleden sonra veriyorlar kızlar
senin az kalmış reg günününe hadi inş. hayırlı haberler alırsın. duphastone nedir ilaçmıBende
Bende bu ay femara kullandım cuma gunude duphastona baslıcam bat 21 aralık
yarın verirsin sağlık olsunGittim sabah 10 a kadarmış geç kalmışım.Sonucu da ertesi gün veririz dedi.Ciktim mecburenNeyse zaten gebelik yok bende sanırım.Bugun 32.gün.3 gun gecikmeyle idrarda çıkardı olsaydi