- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
- Konu Sahibi balbocegi35
evet canımm güzel olduayyyy ailelere çok güzel süpriz olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canımm güzel olduayyyy ailelere çok güzel süpriz olmuş
Negatif cıktı.Negatifi de doğru çıkar değil mi.2 gün gecikmedeÇıkar canım , kalk git kız yap hadi beni de merak ettirdin
hadi ya , bekle bakalım kuzum gelmezse gidersin doktora bazılarının 5.hafta da çıkabiliyor idrarda.Negatif cıktı.Negatifi de doğru çıkar değil mi.2 gün gecikmede
Ben gıdemedım yumırta kontrolune bnmkıler noldu acaba yaYa benimde bu ay fos çıktı
Doktor yumurtalar gelişmemiş dedi
19. Gün bugün hatta espri yaptı femaraların tarihi geçikti herhalde dedi
Bende emziriyordum kestim emzirincede olmaz dedilerValla olursa büyük sürpriz olur.Cunku bu ay ilk defa telefona kurduğum programa göre hareket ettim.Bir de emziriyorum.
Daha erken diye düşündük işin aksamasın dedim adamı ben gönderdim işi vardı şehir dışındakötü denk gelmiş ya
Senın ne sıkıntın vardıda femara yazıldı cnm. Bende buay ılk kullandım ve benımde yumurta çatlama agrım oldu kontrole gi demedim ben bu ay bakalım nolcakŞimdi Kontrolden çıktım bi yumurta 15mm bide tahim içinde sıvı var sanırım biri de çatlamış olabilir dedii . Erken yumurtlamış da olabilirsin dedii. Fakat rahim duvarı olması gereken kalınlıkta değilmiş onun İçin ilaç verdi Cuma yine gidiyorum kontrole gün aşırı ilişki olması gerek büyüyen yumurta 3-4 güne çatlarsa tutunma ihtimali yüksek dedi.
Femara baya etkili bir ilaçmış ben daha önce hiç hissetmezdim yumurtalıklarım büyüdü mü çatladı mı bilmiyorum ama baya ağrı oldu Pazar günü.
Telefondakı program kesın degıl cnm bn hem program hem ovu kullanıyom bır ıkı gun bazen farkedıoBende emziriyordum kestim emzirincede olmaz dediler
Ovulasyon bende kullanıyorum canım ama çok dengesiz oldu bende. Çok çok silikti birden koyulasti.sabah akşam yapıyorum bide hayırlısı artıkTelefondakı program kesın degıl cnm bn hem program hem ovu kullanıyom bır ıkı gun bazen farkedıo
Ya bebek 26 aylık emzirme çok korumaz ama biraz da koruyor galibaBende emziriyordum kestim emzirincede olmaz dediler
Ben 27 ayda sütten kestim korur diye korkuttular çevreden.Ya bebek 26 aylık emzirme çok korumaz ama biraz da koruyor galiba
Bilmiyorum ki tandem emzirme diye birşey var.Hem yenidoğan emiyor hem mevcut bebek.Korumuyordur artık umarım.Fazla emzirmemeye çalışıyorum.Kaciyorum bu ara.Sadece geceleri emmeye başladı o da yatarken ve uyanınca.Bu arada ben hala regl olmadım.Bu kan testi nasıl oluyorBen 27 ayda sütten kestim korur diye korkuttular çevreden.
Sabah aksam oldugu halde bırden koyulastı. Hımm neden bılemedım ben hergun 1 tane yapıyorumS
Ovulasyon bende kullanıyorum canım ama çok dengesiz oldu bende. Çok çok silikti birden koyulasti.sabah akşam yapıyorum bide hayırlısı artık
Bende femaraya buay cok umud etrım bakalım nolacakDoktorda öyle dedi zaten de ben de dedim ya çatlamazsa yumurtam. Of ya ben bu ay femara kullandım doktora gidiyorum diye umutluydum tüm umutlarım tükendi
Hadi hayırlısı sağlık ocaklari bile alıyor kan hemen çıkar hamile olup olmadigiBilmiyorum ki tandem emzirme diye birşey var.Hem yenidoğan emiyor hem mevcut bebek.Korumuyordur artık umarım.Fazla emzirmemeye çalışıyorum.Kaciyorum bu ara.Sadece geceleri emmeye başladı o da yatarken ve uyanınca.Bu arada ben hala regl olmadım.Bu kan testi nasıl oluyor
Ya kıyamam koyu çizgi olduğunda yumurtlama çatlıycak anlamıo gelir yani 36 saat içinde olsun sitres yapma nezaman nasipse ozaman oluyor işte ne önünü geçebiliyoruz ne sonrasına allah büyük bende bekliyorum bu ay femara kullandım bakalım hayırlısı bat 21 ama meraktan çatlıycam varmı yokmu demektenSagol canım çok stres yapıyorum dün çok silikti ovulasyon testi bugün kopkoyu ama eşim yok maalesef 13. Gun çatladı galiba
Şimdi gecikmenin 2.gününde idrarda çıkabilir de çıkmayabilir de doğru mu?Acele mi ediyorumHadi hayırlısı sağlık ocaklari bile alıyor kan hemen çıkar hamile olup olmadigi
Kan kesin sonuç verir diye biliyorum. Dayanabilirsen bikac gun daha bekle yada hemen kan tahlili yaptır benceŞimdi gecikmenin 2.gününde idrarda çıkabilir de çıkmayabilir de doğru mu?Acele mi ediyorum
benimde 24 aralık valla öyle zor geçiyor ki zaman. Güzel haber alırız insallah. Bende soğan kuru ve bal çörek otu tarçın yaptımYa kıyamam koyu çizgi olduğunda yumurtlama çatlıycak anlamıo gelir yani 36 saat içinde olsun sitres yapma nezaman nasipse ozaman oluyor işte ne önünü geçebiliyoruz ne sonrasına allah büyük bende bekliyorum bu ay femara kullandım bakalım hayırlısı bat 21 ama meraktan çatlıycam varmı yokmu demekten