♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Şimdi Kontrolden çıktım bi yumurta 15mm bide tahim içinde sıvı var sanırım biri de çatlamış olabilir dedii . Erken yumurtlamış da olabilirsin dedii. Fakat rahim duvarı olması gereken kalınlıkta değilmiş onun İçin ilaç verdi Cuma yine gidiyorum kontrole gün aşırı ilişki olması gerek büyüyen yumurta 3-4 güne çatlarsa tutunma ihtimali yüksek dedi.
Femara baya etkili bir ilaçmış ben daha önce hiç hissetmezdim yumurtalıklarım büyüdü mü çatladı mı bilmiyorum ama baya ağrı oldu Pazar günü.
Senın ne sıkıntın vardıda femara yazıldı cnm. Bende buay ılk kullandım ve benımde yumurta çatlama agrım oldu kontrole gi demedim ben bu ay bakalım nolcak

Ben 27 ayda sütten kestim:KK14: korur diye korkuttular çevreden.
Bilmiyorum ki tandem emzirme diye birşey var.Hem yenidoğan emiyor hem mevcut bebek.Korumuyordur artık umarım.Fazla emzirmemeye çalışıyorum.Kaciyorum bu ara.Sadece geceleri emmeye başladı o da yatarken ve uyanınca.Bu arada ben hala regl olmadım.Bu kan testi nasıl oluyor

Bilmiyorum ki tandem emzirme diye birşey var.Hem yenidoğan emiyor hem mevcut bebek.Korumuyordur artık umarım.Fazla emzirmemeye çalışıyorum.Kaciyorum bu ara.Sadece geceleri emmeye başladı o da yatarken ve uyanınca.Bu arada ben hala regl olmadım.Bu kan testi nasıl oluyor
Hadi hayırlısı sağlık ocaklari bile alıyor kan hemen çıkar hamile olup olmadigi

Sagol canım çok stres yapıyorum dün çok silikti ovulasyon testi bugün kopkoyu ama eşim yok maalesef 13. Gun çatladı galiba
Ya kıyamam koyu çizgi olduğunda yumurtlama çatlıycak anlamıo gelir yani 36 saat içinde olsun sitres yapma nezaman nasipse ozaman oluyor işte ne önünü geçebiliyoruz ne sonrasına allah büyük bende bekliyorum bu ay femara kullandım bakalım hayırlısı bat 21 ama meraktan çatlıycam varmı yokmu demekten

Ya kıyamam koyu çizgi olduğunda yumurtlama çatlıycak anlamıo gelir yani 36 saat içinde olsun sitres yapma nezaman nasipse ozaman oluyor işte ne önünü geçebiliyoruz ne sonrasına allah büyük bende bekliyorum bu ay femara kullandım bakalım hayırlısı bat 21 ama meraktan çatlıycam varmı yokmu demekten
benimde 24 aralık valla öyle zor geçiyor ki zaman. Güzel haber alırız insallah. Bende soğan kuru ve bal çörek otu tarçın yaptım

X