- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- Konu Sahibi balbocegi35
orada idrardan da bakıyorlar gitmişken idrardan baktırsaydın keşkeBen ilçede ya diyorum burda ertesi gün veriyorlarmış sonucu.Zaten kan verme saatini de kaçırmışım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orada idrardan da bakıyorlar gitmişken idrardan baktırsaydın keşkeBen ilçede ya diyorum burda ertesi gün veriyorlarmış sonucu.Zaten kan verme saatini de kaçırmışım.
E hiçbirşey demedi kadın bana.Idrar testi negatif cıktı dedim,2-3 gün gecikmeyle çıkmaz dedi.Idrarda 7 gün falan beklemek lazım dedi.orada idrardan da bakıyorlar gitmişken idrardan baktırsaydın keşke
Canım dün erken gebelik yaptım negatif cıktıM MaviBoncuk01 huhu canım sende durumlar nasıl?
gıcıklık işte bakıyorlar normalde geçinceE hiçbirşey demedi kadın bana.Idrar testi negatif cıktı dedim,2-3 gün gecikmeyle çıkmaz dedi.Idrarda 7 gün falan beklemek lazım dedi.
ben femara kullandım arkadaşımKlımen kullanan varmı kızlar aranızda??
Anladm cnmben femara kullandım arkadaşım
Hayırlısı kuzum ocağa kaldıkCanım dün erken gebelik yaptım negatif cıktı
Ya ama bi hemşire yumurtlamadan 17 gün geçsin dio bilemedmHayırlısı kuzum ocağa kaldık
Hemen veriyorlar mı peki sonucu?gıcıklık işte bakıyorlar normalde geçince
aslınd aklomende kullanmıştı ama sonuç alamadımdı. sorun bende yoktu sanırım ondandı şimdi eşimin değerleri normale döndü bu ay takviye olsun diye verdi dr çok umutluyum inş. olur.Anladm cnm
idrarda veriliyor evet bir kabak idrar alıyorlar değişik bir çucukları var onu daldırıyorlar oanda belli oluyorHemen veriyorlar mı peki sonucu?
geçsin bakalım bi , o ara adet olcak mısın falan bakarsın , benim arkadaşım üstüne görmüştü o yüzden anlayamamıştıYa ama bi hemşire yumurtlamadan 17 gün geçsin dio bilemedm
Bilmiyorum ki bazen bazen düşünüyorumm sonucta erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı die bazende düşünyrum acaba benim idrara mi geç düşüyor 11.gün yapmıştım bakalım.adet gelmezse yenilerim testigeçsin bakalım bi , o ara adet olcak mısın falan bakarsın , benim arkadaşım üstüne görmüştü o yüzden anlayamamıştı
Arkadaşımda test yapmıştı negatifti , bir sonraki reglisi gecikince test yapmış çıkmış , her an herşey olabilir , keşke bizde de süprizler olsa Bende çok emindim bu ay çok belim ağrıdı çok kasığım battı ama reglim geldi haldır haldır çeşme gibi sanmıyorum hiç üstüne göreyim falan neyse regliden snra yumurtlamayı değrlendircem artıkBilmiyorum ki bazen bazen düşünüyorumm sonucta erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı die bazende düşünyrum acaba benim idrara mi geç düşüyor 11.gün yapmıştım bakalım.adet gelmezse yenilerim testi
Ay ben üstüne görmeyi hiç anlamıyorum vallaArkadaşımda test yapmıştı negatifti , bir sonraki reglisi gecikince test yapmış çıkmış , her an herşey olabilir , keşke bizde de süprizler olsa Bende çok emindim bu ay çok belim ağrıdı çok kasığım battı ama reglim geldi haldır haldır çeşme gibi sanmıyorum hiç üstüne göreyim falan neyse regliden snra yumurtlamayı değrlendircem artık
kuzum aslında gebesin ama sonuç negatif çıktı yada gebelik olasılığın aklına gelmiyor , ilişkiden 1hafta ya da 15 gün snra adet oluyorsun , adet olduğun için gebe olacağın yine aklına gelmiyor , diğer adet vaktin geçince de test yapınca 6 /7 haftalık diyorlar mesela bildiğin süpriz yapıyor sanaAy ben üstüne görmeyi hiç anlamıyorum valla
kuzum aslında gebesin ama sonuç negatif çıktı yada gebelik olasılığın aklına gelmiyor , ilişkiden 1hafta ya da 15 gün snra adet oluyorsun , adet olduğun için gebe olacağın yine aklına gelmiyor , diğer adet vaktin geçince de test yapınca 6 /7 haftalık diyorlar mesela bildiğin süpriz yapıyor sana
İnsallah cnm takipteyim hayırlı haberlerını alrz ıns ben ikinciyi düşünüyorum 1 tane varaslınd aklomende kullanmıştı ama sonuç alamadımdı. sorun bende yoktu sanırım ondandı şimdi eşimin değerleri normale döndü bu ay takviye olsun diye verdi dr çok umutluyum inş. olur.
inşallah canım benmi inş güzel haber alırımbenimde 24 aralık valla öyle zor geçiyor ki zaman. Güzel haber alırız insallah. Bende soğan kuru ve bal çörek otu tarçın yaptım