♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Senın ne sıkıntın vardıda femara yazıldı cnm. Bende buay ılk kullandım ve benımde yumurta çatlama agrım oldu kontrole gi demedim ben bu ay bakalım nolcak

Ben 27 ayda sütten kestim korur diye korkuttular çevreden.
Bilmiyorum ki tandem emzirme diye birşey var.Hem yenidoğan emiyor hem mevcut bebek.Korumuyordur artık umarım.Fazla emzirmemeye çalışıyorum.Kaciyorum bu ara.Sadece geceleri emmeye başladı o da yatarken ve uyanınca.Bu arada ben hala regl olmadım.Bu kan testi nasıl oluyor

Hadi hayırlısı sağlık ocaklari bile alıyor kan hemen çıkar hamile olup olmadigi

Sagol canım çok stres yapıyorum dün çok silikti ovulasyon testi bugün kopkoyu ama eşim yok maalesef 13. Gun çatladı galiba
Ya kıyamam koyu çizgi olduğunda yumurtlama çatlıycak anlamıo gelir yani 36 saat içinde olsun sitres yapma nezaman nasipse ozaman oluyor işte ne önünü geçebiliyoruz ne sonrasına allah büyük bende bekliyorum bu ay femara kullandım bakalım hayırlısı bat 21 ama meraktan çatlıycam varmı yokmu demekten

benimde 24 aralık valla öyle zor geçiyor ki zaman. Güzel haber alırız insallah. Bende soğan kuru ve bal çörek otu tarçın yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…