- Konu Sahibi balbocegi35
yok canım kötü düşünme belki o şekilde hamile kalmıştırAy nasıl sınır oldum şimdi bunu söyleyen hamile biri ve yanlış bilgi veriyor galiba benim hamile olmamı istemiyor of yine günah almak istemiyorum tövbe yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım kötü düşünme belki o şekilde hamile kalmıştırAy nasıl sınır oldum şimdi bunu söyleyen hamile biri ve yanlış bilgi veriyor galiba benim hamile olmamı istemiyor of yine günah almak istemiyorum tövbe yaa
amin inşallahhhbende hamiş olmak istiyorum.Rabbim tüm isteyenlere versin bu mübarek cuma günü hürmetine
aa güzel belirti bekle bakalım az dahaKızlar dün gece lekelenmem oldu adet olucam diye ped koydum ama gelen giden yok. Ve hic boyle olmadim. Adet sancisi cekiyorum kanama yok
Bat 4-5aralıktı işte ama olmadımda anlamadim. Adet olsam bi tamam anlayacağımda. Ama inşallah yerleşme kanamasıdır. Gerçi akıntıyla karışık pembemsi lekeler olmayayım nolurrAmin canım.Allahım bizlere ve isteyen herkese nasip etsin bu arada adetine ne kadar var ne zaman yumurtladın
Hastaneye gitsem mi diyorum amaaa güzel belirti bekle bakalım az daha
Sen bekliyormusun canım?amin inşallahhh
Bilemedim ki , istersen pazartesiyi bekle emin olmak için , oraya gidersin reglin gelir üzülürsün, bilmiyorum canım ama senin kararın yine deHastaneye gitsem mi diyorum ama
Bencede bekleyeyim adet olmayıp lekelenerek gelen kanama olursa peki gitmeyeyim miBilemedim ki , istersen pazartesiyi bekle emin olmak için , oraya gidersin reglin gelir üzülürsün, bilmiyorum canım ama senin kararın yine de
Baktın devamı yok adet gelmiyor öyle git kuzumBencede bekleyeyim adet olmayıp lekelenerek gelen kanama olursa peki gitmeyeyim mi
Benim bat 10 aralık , bugün adet olcakmışım gibi inceden ağrım var ama bnde lekelenme olmadı bu ayda yok galiba bnde bişi poffBencede bekleyeyim adet olmayıp lekelenerek gelen kanama olursa peki gitmeyeyim mi
Ben baktım herkeste lekelenme olmuyormuş ama keşke bizde o lekeleri göreblsekBenim bat 10 aralık , bugün adet olcakmışım gibi inceden ağrım var ama bnde lekelenme olmadı bu ayda yok galiba bnde bişi poff
Keşkeee................Ben baktım herkeste lekelenme olmuyormuş ama keşke bizde o lekeleri göreblsek
ayyy ne güzell ya darısı başımıza inşalahkizlar bakın ne buldum çok umutlandım inşalalh ya Eki Görüntüle 2213061 balbocegi35 M Maviruya30 @Vintagelife
amin canm inşalalh rabbim büyükayyy ne güzell ya darısı başımıza inşalah
Soğan suyu içen varmı arkadslar ben acıkcası cesaret edemyrumkizlar bakın ne buldum çok umutlandım inşalalh ya Eki Görüntüle 2213061 balbocegi35 M Maviruya30 @Vintagelife
Bende geçen ay soğan suyu içtimSoğan suyu içen varmı arkadslar ben acıkcası cesaret edemyrum
Ben daha öncede uygulamıştım soğan kürü faydasını gördüm bi zararı yok faydalı bir şeySoğan suyu içen varmı arkadslar ben acıkcası cesaret edemyrum