♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Karnımın alt kısmı ara ara hafiften ağrıyor sanki:KK43: bata 2 3 gün kaldı senin yap istersen canım
erken gebelik aldım 30 tl ye yaa ne kadar pahalı şey , adet ağrısı pek çekmem , sadece ilk günü çok hafif hissettirir ama erken gelmez erken belirtide olmaz , o yüzden meraklandım aldım valla varsa vardır yoksa yoktur artık :bicak:

Bende bu ay ılk kullanmaya basladım bende 2 gun once bes gunluk kullanım yaptım bekliyorum bakalım. Sızın ne sıkıntı vardı doktor onersı bu ılacı
Geç adet oluyordum . Prolaktin 23,47 çıkmıştı . Şuan yumurtam oluştu ama gelişmiyor :KK43:
Sizin neydi sorun ? İnşallah işe yarar hamile kalırız sağlıklı bebişlerimiz olur

Geç adet oluyordum . Prolaktin 23,47 çıkmıştı . Şuan yumurtam oluştu ama gelişmiyor :KK43:
Sizin neydi sorun ? İnşallah işe yarar hamile kalırız sağlıklı bebişlerimiz olur
Aslın daa bı sıkıntı bulamadılar hersey normal benım yumurtalarda olusuyo ama amh degerım 1.84 ve fsh 11 dı onu 9 a dusurdum sımdı kac bilmiyorum ama ıkı asılama yaptık bırı kimyasal gebelik oldu bırıde tutmadı doktor da femara verdı

Benım adet sıklıgım 23 dur normalde adetten 4 gun sonra yumurtlardım bu sefer daha yumurtlamadım yavaşça buyumesı umudlandırdı benı aslında sağlıklı olur yavas yavaş buyumesı beşkıde. Ovulasyın testi kullanıyor um ordan bılıom

Kizlar ovulasyon testi yapan var mı aranızda? 4 gündür yapıyorum adet biter bitmez başladım ilk iki gün gölge çizgi son iki gün çok silik çizgi var ama bugun sağ kasıkta batma oluyor birde bugün çok akinti var yumurta catladi mi acaba

kızlarr resmen psikolijik baskı oluşmaya başladı bende sosyal medyaya fotoğraf koyuyorum arkadaşın teki yazıyor sende bi güzellik var hamilemisin, biri diyor yok gözünün üstünde kaşın var hamilemisin gerçekten aşırı baskı hissediyorum.

bir de eşim sende bişeyler bu kadar çok yemezsin diyor, bence bunların hepsi hamile olmamı istedikleri için öyle görüyorlar ama bi yerden sonra sinir bozucu olmaya başladı..

Kızlar gebeliği erken gösterdiğini iddia eden o pahalı testlerden birini yapmıştım.Bat tan 4 gün önce hem de..Negatif çıkmıştı.Hamile degilim deyip işime gücüme baktım.4 gün geçti adet günüm geldi catti.Gelen giden yok.5 gün daha gecikince ucuz bir test aldım ama öylesine yani.Bir de ne göreyim çift çizgi.Ilk hamileliğim böyle oldu.Yani ben o testlere güvenmiyorum artık

X