Gebeliğe Hazırlık 2019'a Hamile Olarak Girmek İsteyen Güzel Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen hormonlarıma da baktıracağım canım içime kurt düştü. Evet sabır gerekiyor biliyorum hemen olacak diye düşünmüyorum zaten ama bir sorun varsa da hemen öğrenip varsa çaresine bakmak daha iyi olur diye düşünüyorum o yüzden bu ay hormonlarıma da baktıracağım. Teşekkür ederim ilgilendiğin için, inşallah bebeğin seni daha fazla bekletmez bir an önce sağlıkla hayırlısıyla anne olursun

Son düzenleme:
Belkide dedigin gibi sıvi alimiylada alakali olabilir bu konuyla alakali birgebenin gunlugu sayfasini youtube videolarinida izleyebilirsin.
Evet izledim o videoları ama benim sıkıntım uzun süre sıvı almadan duramıyorum içmemem gerektiğini unutup su içiyorum sonra 1-1buçuk saat sonra test yapıyorum nasılsa çıkar diye. İnşallah bununla ilgilidir bu aynı koyulukta olmaması. Teşekkür ederim cevapların için:)

amin canım inşallah hiçbirimiz beklemeyiz. bu arada ne demek, birbirimize destek için burdayız. çizginin koyulasmasini beklemeden ilişki olduysa 24 veya 25inde denemiş sayılırsınız bence artik yapacak tek şey bata gün saymak. sıvı alımı etkilemiştir belki testi. bende etkilenmemişti ama testten teste ve kişiden kişiye degisiyodur.

Evet ilişki oldu canım bekliyorum bakalım yine de 21.günümde doktora gideceğim çarşambaya randevu aldım aklımdaki soru işaretleri gitsin diye inşallah yumurtlama olmuştur

Merhaba hanımlar bende listeye girmek istiyorum inşaallah eklerseniz sevinirim birde birşey sormak istiyorum ovulasyon tarihinden nekadar sonra hamilelik belki olur diyelim adetin 11 .günü olmuşsa adetten önce belli olurmu ki bat 9 ekim nirnalde yumurtlama erken oldu sanırım takvime göre ikigün önce hissettim test yapamadm ovulasyon için erken olunca adette erken oluyor san8rım dimi birde ovulasyondan tam 14 gün sonra mı adet olur kesin bilgi mi

Hadi bakalım aferin sana kız ben ovulasyon yapamadm bu ay test alamadm eşime laf anlatamadm ya ikugün öyle kalacak dimi şimdi çizgiler kaçıncı gün
valla canım bugün 12.günüm pik yaptı bir de akşam yapmam gerekiyo silikleşmiş mi diye akşam da böyle çıkarsa yarına çatlar demekki ama akşamı değerlendircem mecbur 24-36 saat sonra yumurta öldüğü için riske atamiycam

İnşaallah canım valla çok sevindim inşaallah devamındada hayırlı sonuçlar alırsın

kız nası değerlendircem dün akşam oldu bu akşamı boş geçip yarın mı yapsam ki
aynisi bende oldu birgun öncesi olmustu yumurtladigim gunde oldu. Ertesi gun olmadi sonuc adet oldum iste bu aksam olmasa bile yarin aksami muhakak es gecme. Ben koyu cizgiyi gordum gun ve bir gun oncesi olmustu ertesi gun cizgi silinmisti yumurta catlamisti ve olmamisti malesef bir sonraki gecede esim yoktu :-(( bence yarin daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…