at bakim rresimlerini
al o zaman ben atimSadece C harfi çizgili T harfinde çizgiden eser yok yaa :)
Aynen hormonlarıma da baktıracağım canım içime kurt düştü. Evet sabır gerekiyor biliyorum hemen olacak diye düşünmüyorum zaten ama bir sorun varsa da hemen öğrenip varsa çaresine bakmak daha iyi olur diye düşünüyorum o yüzden bu ay hormonlarıma da baktıracağım. Teşekkür ederim ilgilendiğin için, inşallah bebeğin seni daha fazla bekletmez bir an önce sağlıkla hayırlısıyla anne olursundaha yeni baslamissiniz doktor hersey yolunda dediyse olur bence. nefret ediyorum bunu söylemekten ama sabır gerekiyor biraz. ben bir senedir sabrediyorum mecbur ve stres yapma lütfen en büyük düşmanımız stres. baktirmadiysan hormonlarina da baktir derim ben. onlar da duzgunse zaten teste atarim suçu yanlış ölçüyor diye.
Evet izledim o videoları ama benim sıkıntım uzun süre sıvı almadan duramıyorum içmemem gerektiğini unutup su içiyorum sonra 1-1buçuk saat sonra test yapıyorum nasılsa çıkar diye. İnşallah bununla ilgilidir bu aynı koyulukta olmaması. Teşekkür ederim cevapların için:)Belkide dedigin gibi sıvi alimiylada alakali olabilir bu konuyla alakali birgebenin gunlugu sayfasini youtube videolarinida izleyebilirsin.
Aynen hormonlarıma da baktıracağım canım içime kurt düştü. Evet sabır gerekiyor biliyorum hemen olacak diye düşünmüyorum zaten ama bir sorun varsa da hemen öğrenip varsa çaresine bakmak daha iyi olur diye düşünüyorum o yüzden bu ay hormonlarıma da baktıracağım. Teşekkür ederim ilgilendiğin için, inşallah bebeğin seni daha fazla bekletmez bir an önce sağlıkla hayırlısıyla anne olursun
Evet ilişki oldu canım bekliyorum bakalım yine de 21.günümde doktora gideceğim çarşambaya randevu aldım aklımdaki soru işaretleri gitsin diye inşallah yumurtlama olmuşturamin canım inşallah hiçbirimiz beklemeyiz. bu arada ne demek, birbirimize destek için burdayız. çizginin koyulasmasini beklemeden ilişki olduysa 24 veya 25inde denemiş sayılırsınız bence artik yapacak tek şey bata gün saymak. sıvı alımı etkilemiştir belki testi. bende etkilenmemişti ama testten teste ve kişiden kişiye degisiyodur.
Hadi bakalım aferin sana kız ben ovulasyon yapamadm bu ay test alamadm eşime laf anlatamadm ya ikugün öyle kalacak dimi şimdi çizgiler kaçıncı günsonunda yakaladım
valla canım bugün 12.günüm pik yaptı bir de akşam yapmam gerekiyo silikleşmiş mi diye akşam da böyle çıkarsa yarına çatlar demekki ama akşamı değerlendircem mecbur 24-36 saat sonra yumurta öldüğü için riske atamiycamHadi bakalım aferin sana kız ben ovulasyon yapamadm bu ay test alamadm eşime laf anlatamadm ya ikugün öyle kalacak dimi şimdi çizgiler kaçıncı gün
Hay masallah hadi bakalim hayirlisi insallah bu 3 gunu cok iyi degerlendir.sonunda yakaladım
Hayirlisi olsun üzülme canim. Bitince 5 gun baslican bittigi dun dahil.Kızlar benim bat geldiovulasyona adetim bitince başlayacağım dimi ?
Canım senin ikinci çizgiler gelmiş bende eser yok :)al o zaman ben atim
üstteki attığıma bakCanım senin ikinci çizgiler gelmiş bende eser yok :)
kız nası değerlendircem dün akşam oldu bu akşamı boş geçip yarın mı yapsam kiHay masallah hadi bakalim hayirlisi insallah bu 3 gunu cok iyi degerlendir.
İnşaallah canım valla çok sevindim inşaallah devamındada hayırlı sonuçlar alırsınvalla canım bugün 12.günüm pik yaptı bir de akşam yapmam gerekiyo silikleşmiş mi diye akşam da böyle çıkarsa yarına çatlar demekki ama akşamı değerlendircem mecbur 24-36 saat sonra yumurta öldüğü için riske atamiycam
Üç gün devamlı ilişki olsun bence bellimi olur demikız nası değerlendircem dün akşam oldu bu akşamı boş geçip yarın mı yapsam ki
aynisi bende oldu birgun öncesi olmustu yumurtladigim gunde oldu. Ertesi gun olmadi sonuc adet oldum iste bu aksam olmasa bile yarin aksami muhakak es gecme. Ben koyu cizgiyi gordum gun ve bir gun oncesi olmustu ertesi gun cizgi silinmisti yumurta catlamisti ve olmamisti malesef bir sonraki gecede esim yoktu :-(( bence yarin daha önemlikız nası değerlendircem dün akşam oldu bu akşamı boş geçip yarın mı yapsam ki
amiiin canım hepimiz inşallahİnşaallah canım valla çok sevindim inşaallah devamındada hayırlı sonuçlar alırsın