- 8 Temmuz 2018
- 728
- 722
- 38
Benim adet bittiktwn sonra 8. Gun gordum koyu cizgiyi yani adete tam 14 kala takvimin gosterdigi gün oldu bir gun onceside baya koyulasmisti ertesi gun t cizgi cok daha koyu oldu sonraki gun cizgi siliklesti. Herkesin bir olmaz o yuzden t vizgisi net koyu olana kadar devamHoşgeldin cnm
Allahım isteyen herkese nasip etsin
Ya kızlar ovulasyon yeri yapanlar ortalama kaçıncı günde yumurtla patlıyor? Benim 5 bitti yumurtada tık yok
bir gun bile ara vermeden devam etmen gerekiyo bu testlerde tam net koyu gorunmuyoki t cizgisi belki gec yumurtluyosundurKızlar sizce ben devam etmeli miyim test yapmaya yoksa gerek yok mu artık? Yani 26günde bir adet olup da daha geç yumurtlama olma olasılığı var mı acaba?
Benim 11.gün biraz koyulaşmaya başladı sanki
Valla canım ben adetimin 9.günü başladım 13.günü sonuncuyu yaptım. Başka topiğe atmıştım fotografını hatta çatlamamış dediler banabak buraya da atayım. Ben son günlerde su içmeden 1-1buçuk saat filan kalmıştım yani sanırım o yüzden yanlış yapmış da olabilirim ikisi aynı koyuluğa gelmeden silindi tekrar çizgi. Bir daha da yapmadım test. Normalde 12.gün benim çatlamam çünkü 26 günde bir adet oluyorum. 26-14=12 o gün kasık ağrım ve akıntım da oldu ama teste göre çatlamamış anlamadım ben bir şey. Bu test kafamı karıştırdı. Keşke yapmasaydım diyorum. Acaba gerçekten çatlamadı mı diye stres oldum.
Eki Görüntüle 2193214
hahah adet başladıktan sonraki 11.gün kız bittikten sonra yaparsam test bana kapı gibi kaçırmışsın hadi başka aya der çıkarır silikleri11 hangi 11 ? Adet başladıktan sonra mı bittikten sonra 11. Gün mü? Ay yordu beni bu işler :)
Valla canım ben adetimin 9.günü başladım 13.günü sonuncuyu yaptım. Başka topiğe atmıştım fotografını hatta çatlamamış dediler banabak buraya da atayım. Ben son günlerde su içmeden 1-1buçuk saat filan kalmıştım yani sanırım o yüzden yanlış yapmış da olabilirim ikisi aynı koyuluğa gelmeden silindi tekrar çizgi. Bir daha da yapmadım test. Normalde 12.gün benim çatlamam çünkü 26 günde bir adet oluyorum. 26-14=12 o gün kasık ağrım ve akıntım da oldu ama teste göre çatlamamış anlamadım ben bir şey. Bu test kafamı karıştırdı. Keşke yapmasaydım diyorum. Acaba gerçekten çatlamadı mı diye stres oldum.
Eki Görüntüle 2193214
Şu an 11 gün varkaç gün vardı adete?
Hiç hamile kalmadım ki daha 2.denememiz bu ay da. Doktor kontrolüne gitmiştim 2 ay önce bebek düşünüyoruz diye her şey gayet iyi demişt hatta çatlamak üzere olan yumurtayı da görmüştü o zamanen koyusu 24ü sonra açılıp yokolmuş. felaket tellallığı yapmak istemem ama canım bana artık koyulasmaz gibi geliyor. yakın zamanda düşük yaptın mı?
Bilemiyorum ki benim uzayan şeffaf akıntı ve kasık ağrım olunca yumurtladım diye düşünmüştüm. Bir de doktor kontrolüne gittiğim ay da tam 12.gün oldu yumurtlama o yüzden geç yumurtladığımı düşünmüyorum sıvı alımını uzun süre değil de kısa süre kestiğim için olmuş olabilir mi böyle bir şey bilmiyorum onu da.bir gun bile ara vermeden devam etmen gerekiyo bu testlerde tam net koyu gorunmuyoki t cizgisi belki gec yumurtluyosundur
o zaman çatlamış gibi canımŞu an 11 gün var
İnşallah öyledir canım ya baya moralim bozuldu böyle olunca. Çarşamba 21.gün doktora gidip çatlamış mı diye test yaptırmayı düşünüyorum. Progesterona bakılıyormuş sanırım burada okudum onu da.o zaman çatlamış gibi canım
kafanda soru işareti kalmaması için yapabilirsin kafana takma canımİnşallah öyledir canım ya baya moralim bozuldu böyle olunca. Çarşamba 21.gün doktora gidip çatlamış mı diye test yaptırmayı düşünüyorum. Progesterona bakılıyormuş sanırım burada okudum onu da.
Tamam canım teşekkür ederim cevapların için:)kafanda soru işareti kalmaması için yapabilirsin kafana takma canım
ne demek sağlıcakla kalTamam canım teşekkür ederim cevapların için:)
Hayır hiç bişey yapmadımKür falan yaptınmı canım bu ay
Belkide dedigin gibi sıvi alimiylada alakali olabilir bu konuyla alakali birgebenin gunlugu sayfasini youtube videolarinida izleyebilirsin.Bilemiyorum ki benim uzayan şeffaf akıntı ve kasık ağrım olunca yumurtladım diye düşünmüştüm. Bir de doktor kontrolüne gittiğim ay da tam 12.gün oldu yumurtlama o yüzden geç yumurtladığımı düşünmüyorum sıvı alımını uzun süre değil de kısa süre kestiğim için olmuş olabilir mi böyle bir şey bilmiyorum onu da.
hahah adet başladıktan sonraki 11.gün kız bittikten sonra yaparsam test bana kapı gibi kaçırmışsın hadi başka aya der çıkarır silikleri
at bakim rresimleriniBittikten sonra 5 gün geçti cnm :)
Hiç hamile kalmadım ki daha 2.denememiz bu ay da. Doktor kontrolüne gitmiştim 2 ay önce bebek düşünüyoruz diye her şey gayet iyi demişt hatta çatlamak üzere olan yumurtayı da görmüştü o zaman