Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gebeliğim yarın sabah sonlanıyor listede adıma ne kadar alışmıştım
kalbi durmuşHayırdır ne oldu
Daha tedavi yöntemleri var bir sürü , evet kafana takip kendini yiyip bitirme esinle kotu olma. Ama umutsuz da olma. Allah ne zaman isterse O zaman nasip olacak :)1 seneyi geçti istiyoruz. her ay ovulasyon testi yaptım. hemen hemen hiçbirini kacirmadik. her regl öncesi dayanamayıp test yaptım hep tek çizgi. benim bi de tam 1 ay sürmüyor regl donemim kısa. yani 1 yılda 12den fazla hüsran.
çok yoruldum, eşimle çok zor zamanlar yaşadım kavgalar fln.
ben yurt dışında yaşıyorum burda bir eşim var başka akrabam arkadaşım yok. herşeyimi bırakıp ona geldim. şimdi bu yüzden onu daha fazla mutsuz etmek istemiyorum. olmuyor ve bununla yaşamayı öğrenmem gerekiyor
Olana kadar okuyabilirsin zaten cok kisa ezberlersindeSaol cnm kaç kez okumalı peki?
kalbi durmuş
Cok gecmis olsun canim vardir bunda da bi hayir. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallahkalbi durmuş
Cok gecmis olsun canim vardir bunda da bi hayir. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah
Bizim de aynı durum.. fakat eşin test yaptırdı mı peki1 seneyi geçti istiyoruz. her ay ovulasyon testi yaptım. hemen hemen hiçbirini kacirmadik. her regl öncesi dayanamayıp test yaptım hep tek çizgi. benim bi de tam 1 ay sürmüyor regl donemim kısa. yani 1 yılda 12den fazla hüsran.
çok yoruldum, eşimle çok zor zamanlar yaşadım kavgalar fln.
ben yurt dışında yaşıyorum burda bir eşim var başka akrabam arkadaşım yok. herşeyimi bırakıp ona geldim. şimdi bu yüzden onu daha fazla mutsuz etmek istemiyorum. olmuyor ve bununla yaşamayı öğrenmem gerekiyor
Ya çok üzüldüm Allah insallah tekrar sağlıklı bebekler nasip eder.
oğlum geldi ultrason ekranına bakarak anne bu benm kardeşim mi dedi ben daha tutamadım kendmi hüngür hüngür ağlamaya başladımÜzülmez mi insan... en azından daha ileriki aylarda olmadı. en başında olması bir bir şans...
Bak ben şimdi 5.ayda yaşadığım erken Doğum neticesinde 5 ay sonra, önce toparlanmaya sonra sürece dahil olmaya çalışıyorum.
Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...[/QUOTE amin canım
Amin hepimize..Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...
Amin insallah cümlemize.Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...
Geçmiş olsnnn cnm bnnmmm üzlme neolr belki hayrlı olan budrBenim gebeliğim yarın sabah sonlanıyor listede adıma ne kadar alışmıştım
bugün çok ağladım başım hala çatlıyor niye ne oldu neden diye düşünmekten allak bullak oldumGeçmiş olsnnn cnm bnnmmm üzlme neolr belki hayrlı olan budr