- 25 Ocak 2018
- 68
- 117
- 31
Insallah canim hakkinda hayirlisi ama bthcg baya yukselmis beklide gorulebilirde rabbim hayirlisiyla sorunsuz bi hamilelik gecirip kicagina almayi nasip etsin insallah ovulasyon testiyle mi hamile kalmistin bende laboguick marka siparis verdim netten yarin elime ulasir heralde adetim bitince 5. Gun baslamayi planliyorum.nasil bi yol izledin paylasirmisin
Sağol canım iyi dileklerin için, biraz temkinli ilerliyorum, bazı doktorlar çok negatif oluyor çünkü. Onları duyup stres olcağıma beklerim daha iyi diye düşünüyorum. Bu benim 2. ovulasyon kullanmamdı aslında ilkinde mayıs ayıydı çok düzenli kullanıp pozitifi gördüğüm zamanları değerlendirmeme rağmen o ay adet olmuştum büyük hayal kırıklığıydı. Eşimde bunlar bir işe yaramıyor diye bidaha aldırtmadı. Geçen ay tekrar aldım eşime söylemeden :) sadece 5 test kullandım ve cok düzensiz yaptım tatile gittiğimiz için. Ama yinede 2 gün koyu çizgiyi gördüğümde değerlendirdim. Şunu söylemeliyim ki stres yapmayın kesinlikle ve eşinize onu sdce çocuk için istediğinizi hissettirmeyin. Bunlar bile olmasına engel. Ve tabi bolca dua..