- 3 Haziran 2018
- 286
- 177
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kür yapmadım ama sabah aç karna işe yarıyor gerçekten 2 sene tedavi işe yaramadı 2hafta kullandı eşim o ay hamile olduğumu öğrendim ama düştü nasip rabbim bekletmesin inşKeçiboynuzu pekmezi kullanıyoruz bizde umarım ise yarar sendede.keçiboynuzu kürünün daha iyi geldiğini duymuştum ama bilemiyorum: (
Maydanozu kaynatip buharina oturmustum ilk gebeligim de 1 ay sonrada hamile kalmıştım.soğan suyunu 3 gun yapabildim çünkü tutsada düşer diye korktumSoğan suyu kaynatıp içenler, maydanoz suyu kaynatıp içenler oluyormuş yaptınızmı hiç peki tutuyormuşş dediler ben yapmayı düşünüyorum
Maydonoz u hiç duymadım düşük yaptırıyor die biliyorum ama araştırmak lazımSoğan suyu kaynatıp içenler, maydanoz suyu kaynatıp içenler oluyormuş yaptınızmı hiç peki tutuyormuşş dediler ben yapmayı düşünüyorum
Evet içince zararlı diye biliyorum bendeMaydonoz u hiç duymadım düşük yaptırıyor die biliyorum ama araştırmak lazım
Rabbim bir daha yaşatmasın .amin canım sağolasın
cherryup canim bu arada ovulasyon testlerini hala sahiplendirmediysen ben talip olabilirim
Bende aday adayıyımmmm
Kızlar bu ay da regl oldum hayal kırıklığı..
Ben ovülasyon takibine başlamak istiyorum, bu şekilde hamile kalan vr mı aranızda? Birde beraberinde folik asit kullanmak testte yanıltma yapabilir mi?
Arkadaşlar Merhaba,
5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
@wiha02
cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
@duskapani
@Aag91
@giustizia_
@mavi-hayal
@Biyolog85
@Zeyah3917
@Gizibe
@Eren6161
@SedaGretchen
@Fairytale35
@41ask_derin
@Busrayld
@bestwest
@Sinemsara07
@Cruelangel
@teacheralla
@turko2727
Greensey
@Buzlarkralicesi01
@hamra_86
@Yazankalem
@Mertege123
@Sabr-Sukur-Dua
@minnaktosba
@bi prenses annesi
@17platon17
M Mavi Boncuklar
@sedaarda
@Hanifedundarr
@TomakinT
everytime_night
@attartt
@EslemKenan
@Rebelbgm1991
@Merlin_Merlin
@Loresiima
@gizemya
G Gozde335
Yazanhanim
Yapma ne olr Allah ne derseno olr bnde çook üzldmmm cookbugün çok ağladım başım hala çatlıyor niye ne oldu neden diye düşünmekten allak bullak oldum
Hoşgeldinmerhaba herkese,
ben de kısmet olursa 2. bebeğime hamile olarak girmek istiyorum 2019'a
bugün çok ağladım başım hala çatlıyor niye ne oldu neden diye düşünmekten allak bullak oldum
Temennimiz oEkledim aday anne listeye.
Öyle kuru kuru eklemiyorum. Kendinize iyi bakın, çalışın
İyi haber bekliyoruz :))
Mrblar bende insalh 2019 annesi olurum
Ben 2. Gebeligime sogan kuru yaptigim ay hamile kalmistim kucagima almak nasip olmadi ama sonucta hamile kalmistim. Adetim bitince 2. Gun basladim 15 gun boyunca sabah aksam taze olarak yapip ictim. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip eder insallahSoğan suyu kaynatıp içenler, maydanoz suyu kaynatıp içenler oluyormuş yaptınızmı hiç peki tutuyormuşş dediler ben yapmayı düşünüyorum
yaptırdı canım. sperm hızı normalin biraz altında. ilaç kullanıyordu ama yarım yamalak. ne kurler yaptim icmedi yemedi, kavgalar da bundan sebep çıktı. o ilaçlarını almiyor diye kızdım. o da bana sigara iciyorum diye kızdı. şimdi barış ilan ettik. ikimiz de kafamıza göre takılıyoruz. umutsuzlugum biraz da bundan.
Yapan herkes düşük yaptım diyor..Ben 2. Gebeligime sogan kuru yaptigim ay hamile kalmistim kucagima almak nasip olmadi ama sonucta hamile kalmistim. Adetim bitince 2. Gun basladim 15 gun boyunca sabah aksam taze olarak yapip ictim. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip eder insallah
Evet canım bak benimde dikkatimi çekti bu kürü yapan hamile kalsa bile düşük yapıyorYapan herkes düşük yaptım diyor..