Bence cok erken canimKızlar ovulasyonun 9.gunu erken gebelik testi negatif cikti ne dersiniz cok mu erken yoksa sonuc dogru mudur?
Arkadaşlar Merhaba,
5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
@wiha0220.04.2019
@cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
@duskapani
@Aag91
@giustizia_
@mavi-hayal
@Biyolog85
@Zeyah3917
@Gizibe
@Eren6161
@SedaGretchen
@Fairytale35
@41ask_derin
B Busrayld
@bestwest
@Sinemsara07
@Cruelangel
@teacheralla
@turko2727
@Greensey
@Buzlarkralicesi01
@hamra_86
@Yazankalem
@Mertege123
@Sabr-Sukur-Dua
@minnaktosba
@bi prenses annesi
@17platon17
@Mavi Boncuklar
A Adesadra
@Hanifedundarr
@TomakinT
@everytime_night
@attartt
@EslemKenan
bende varımmm benide ekleyinn hamile kalmak çok istiyorumm.Arkadaşlar Merhaba,
5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
@wiha0220.04.2019
@cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
@duskapani
@Aag91
@giustizia_
@mavi-hayal
@Biyolog85
@Zeyah3917
@Gizibe
@Eren6161
@SedaGretchen
@Fairytale35
@41ask_derin
B Busrayld
@bestwest
@Sinemsara07
@Cruelangel
@teacheralla
@turko2727
@Greensey
@Buzlarkralicesi01
@hamra_86
@Yazankalem
@Mertege123
@Sabr-Sukur-Dua
@minnaktosba
@bi prenses annesi
@17platon17
@Mavi Boncuklar
A Adesadra
@Hanifedundarr
@TomakinT
@everytime_night
@attartt
@EslemKenan
Bugün ben de kan testi yaptrcm.aksam size bilgi veririm.hayirlisi ins.ama yinede cok endiseliym.bende varımmm benide ekleyinn hamile kalmak çok istiyorumm.
Belirsiz bisey var gibi.bat ne zaman.7 gun varsa cok erken.hemen cikmaz.en azindan3, 4 gun sonra yine yapKızlar bu testi dün yapmıştım 7 gün vardı adetime hiçbişey çıkmadı bu sabah baktım çok çok silik çizgi gördüm siz görebilecekmisiniz bi bakın bakalım. Hemen çıkmaması ve çizginin t nin hemen altında değil de biraz sağında çıkması beni düşündürdü ama sizce varmıdır ne diyosunuz?
Mrhb canim...bunun icin ayri bir topik var.istersen oraya git.ben 6 ay once denedim7 aydır normal yollarla denememize rağmen hamile kalamadım. Her geçen ay umut etmekten vazgeçmedim. Bugün ilk yumurta çatlatma iğnemi olacağım. Heyecanlıyım. Aranızda çatlatma iğnesi olup hamile kalan var mı?
Teşekkür ederim canım. Senn suan hngi tedaviyi deniyorsun pekiMrhb canim...bunun icin ayri bir topik var.istersen oraya git.ben 6 ay once denedim
Malesef negatifti..ama geneldr olumlu oluyor.inşallah guzel haberler alirsin
Bat 3 eylül. 7-8 gün önce öğrenenler oluyor belki bende de çıkar diye yaptım. Bikaç gün sonra tekrar yapacağım artık beklemekten başka çatem yokBelirsiz bisey var gibi.bat ne zaman.7 gun varsa cok erken.hemen cikmaz.en azindan3, 4 gun sonra yine yap
Vala canim bu surec etkiledi beni baya.ben aylardir doktora gtmedim.bu ay esime yin3 asilama yapalım demiştim. Sonra tup bebek..ama regl gunum 2 gun gecti.ogleden sonra kan vermeye gtcem.ama inanmıyorum. Hep boyle oluyor.kan veriyorum sonra regl oluyorum. Stresten.ama bu sfer idrarda silik bir ciGi cokti.hayirlisi inşallahTeşekkür ederim canım. Senn suan hngi tedaviyi deniyorsun peki
Eşin için bitkisel kürleri araştırın hızı artıracak kürler ilsca destekSelam kizlar.
Beni de araniza alir misiniz?
Bir senedir hamile kalmak istiyorum olmuyor.
Tahlillerim ve kontrollerim temiz benim ama esimde sperm yavasligi var. ilac kullaniyor.
Isteyen herkese saglikli hamilelik diliyorum
Bat 3 eylül. 7-8 gün önce öğrenenler oluyor belki bende de çıkar diye yaptım. Bikaç gün sonra tekrar yapacağım artık
Mrhb canm sen 4 haftalik hamilesin hayirli olsun insallahEşin için bitkisel kürleri araştırın hızı artıracak kürler ilsca destek
Regle 2 gün kala yaptırdım 23,8 çıkmıştı artarak devam etti canım çok teşekkür ediyorumMrhb canm sen 4 haftalik hamilesin hayirli olsun insallah
..kan testini ne zaman yaptirdin acaba.degerin kac cikti..
Ben de bugun kan verdim.belki aksama cikar.bat 3 gun gecti.kese felan ne zaman gorulecek peki.sen gittin mi canim doktora tekrarRegle 2 gün kala yaptırdım 23,8 çıkmıştı artarak devam etti canım çok teşekkür ediyorum