- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 39
Hımm Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz. Bende 16 aylık evliyim bu 4. Denememiz ama buradaki arkadaşların deneyimlerini okudukça bazen hevesleniyor bazende ümizsizliğe kapılıyorum. Belirti herkeste olacak diye bişi yok ama , arıyorum işte birşey , fakat yok bat'a 3 gün var umut yok nedense bendede1 yıldır deniyoruz evlendiğinizden beri
Canım ben özelde yaptırmıştım o yüzden 400 civarı vermiştim spirali de çıkartmıştı aynı zamanda devlet Hastanesi'nde çok almazlar heraldeAnladim canim 3gun sonra yapilcak nolcak bakalim. Bu arada yaninizda para getirin denildi ama fiyat belirtmediler acaba sen ne kadar verdin. Devlet hastanesi bu arada
Amin canım benim inşallah sağlıklı hayırlı bi bebiş vardır :)Hımm Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz. Bende 16 aylık evliyim bu 4. Denememiz ama buradaki arkadaşların deneyimlerini okudukça bazen hevesleniyor bazende ümizsizliğe kapılıyorum. Belirti herkeste olacak diye bişi yok ama , arıyorum işte birşey , fakat yok bat'a 3 gün var umut yok nedense bendede
Canım ben özelde yaptırmıştım o yüzden 400 civarı vermiştim spirali de çıkartmıştı aynı zamanda devlet Hastanesi'nde çok almazlar heralde
Psikoloji cok onemli o yuzden diyorum bozma moralini biraz oluruna birakmaya calis olmuyosa var bir hayir deyip kafani rahat tut muhakkak vardir bi vakti saati.Her seferinde bi umut diyorum bu ay özellikle ovulasyon testiyle takip ettim hiç bir problemimiz de Yok ama olmuyor olmuyor ... kafana takıyorsun diyor eşim psikolojik seninki diyor ama bilmiyorum
Masallah size ins. Saglikla kucagina alirsin bebisini. Rabbim isteyen herkese nasip etsinaz önce hastaneden geldm 6+1 olmuşuz kalp atışı göründü dinletmeye çalıştı ama doktor duydu hemşire duydu ben duyamadımkulağıma gelmedi yani hoparlörden olabilir heralde ultrasonda gördüm ampul gibi yanıp sönüyordu :)
Testin fotoğraflarını yüklerseniz yorum yapabiliriz . Ama tebrikler hamilesiniz muhtemelenKizlar bat 2 gun gecti.sabbh idrar testi yaptm.2.cizgi yok gibiydi.yarim saat sonra silik belliydi.bikac saat sonra belirginleamisti.sizce durdukca koyilasmasi beni yaniltir mi
Ne zaman dır deniyorsunuz canım kac ay olduBu ay da olmadı kızlar sabah hasta oldum ... eşimin de morali çok bozuk konuşmuyoruz sabahtan beri ...
1 yıldır deniyoruz canım hatta 15 ay diyeyimSelam kızlar şuan o
Ne zaman dır deniyorsunuz canım kac ay oldu
Tebrikler canım hamilesinUsttekini dun aksam yaptm alttakini sabh arkadaslar..ama mesela dunki ilk 15 dk cizgi yoktu aldim attim.sabh bi baktim cizgi belirginlesmis.