- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
Hayırli olsun canım rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bende dun aksam ruyamda burda bi cok kisinin hamile oldugunu gordum liste baya dolmustu sanirim 19 kisi hamile kalmisti. Rabbim isteyen herkese ve bizlerede hayirlisiyla nasip eder insallah.
O zaman çaktırmadan türk kahvesi çikolata falan daya yesin bol bol onlarda çok etkiliyor. Keçiboynuzunu suyla karıştır içine buz at ama söyleme ne olduğunu komposto yaptım de. Benimkine her akşam yemeğinden önce bir tatlı kaşığı keçiboynuzu veriyordum napim kendisi unutuyordu. Bebek için her yol mübah
Teşekkür ederim :) belirti aramamaya çalışarak bekliyorum daolmayı :)
Kan tahlili yaptirdin mi canimGüzel haberler vermeyi o kadar çok istiyorum ki.. Ve sonrasında buradaki herkes için dua etmeyi..
Çok haklısın insan bir yerde bıkıyor benimde bitmişti ovulasyon testim kendime söz vermiştim almayacağım diye doğru düzgün ilişki bile olmadı bu ay sadece yumurtlamaya denk geldi önceki aylar deli gibi takip ediyodum istemesemde ilişki için kendimi zorlardım bunlar hep stres nedeniydi ne zamanki kendimi rahim filmine odakladım sorun varsa tedavi olcam dedim kalmışım bu sadece bebek için değil her konuda böyle aslında çok istersen imtihanın olur ve gecikir. Senelerdir tayin aldırmaya çalışıyorum artık bırakıp bebek için çabaladımki hamile olduğumu öğrendiğim gün tayinim çıktı. Geriye yaşadığın üzüntü kalsada oluyor bir şekilde. Bak sende odaklanmıyorsun ya bebişin gelecek inşallah annesine :)Tavsiyeler icin tesekkur ederim:)
Valla ben artik koyverdim aslinda yumurtlama testi bile yapmiyorum. hos yapa yapa artik ezbere biliyorum gunleri. ben cok stres yapiyordum belki o da etkiliyodur simdi biraz daha rahatim. bata 4 gun fln var galiba onu da takip etmiyorum artik. yanimda pedle geziyorum zaten gelince gelir, yoruldum 1 senedir hayal kirikligi yasamaktan
Çok haklısın insan bir yerde bıkıyor benimde bitmişti ovulasyon testim kendime söz vermiştim almayacağım diye doğru düzgün ilişki bile olmadı bu ay sadece yumurtlamaya denk geldi önceki aylar deli gibi takip ediyodum istemesemde ilişki için kendimi zorlardım bunlar hep stres nedeniydi ne zamanki kendimi rahim filmine odakladım sorun varsa tedavi olcam dedim kalmışım bu sadece bebek için değil her konuda böyle aslında çok istersen imtihanın olur ve gecikir. Senelerdir tayin aldırmaya çalışıyorum artık bırakıp bebek için çabaladımki hamile olduğumu öğrendiğim gün tayinim çıktı. Geriye yaşadığın üzüntü kalsada oluyor bir şekilde. Bak sende odaklanmıyorsun ya bebişin gelecek inşallah annesine :)
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin en doğru zamanda en sağlıklı şekilde. İnşallah ayağımızı sürümüşüzdür sıra sende :)ah canim valla agzindan bal damliyor.
takip ettigim bi topik vardi o sessizlesti. ben de kendime baska topik yok baska turlu dusunmekten kurtulamiyorum dedim derken kendimi bu topikte buldum:)
iyi ki de gelmisim hamile kalanlari gordukce seviniyorum. insallah saglicakla alirsin bebegini kucagina
Kan tahlili yaptirdin mi canim
Henüz hiçbsy yaptırmadım, evde bir test daha yaptım oda pozitif cıktı. Günümün geçmesini bekliyorum gitmek için. Beta nın artışını takip etmek istemiyorum stresli oluyor. Bir önceki gebeliğimde 3 gün gecikmeyle beta 4000 ckmıştı,direkt keseyi görmüştük. Yine öyle olsa ne güzel olur:)
Aynen :) 5 eylül ü bekliyorummBat bekliyoruz
bat gelen olumlu olumsuz sonuç alan yok mu kızlarsessiz kalmasın buralar :) listede sadece bir hamiş var. en çok belirti yaşamadan hamilelik öğrenen olacak mı onu merak ediyorum. Çünkü geçen ay belirti aramaktan beynim yandı
Selam canım, bat bugün. Gelen giden yok test pozitif :)) Sabırsızlıkla biraz zaman geçmesini bekliyorum. Belirti sadece kasık ağrısı adet olacak gibi..
:) hayırlı olsunSelam canım, bat bugün. Gelen giden yok test pozitif :)) Sabırsızlıkla biraz zaman geçmesini bekliyorum. Belirti sadece kasık ağrısı adet olacak gibi..
:) hayırlı olsun
Bende 24. Günde adet oluyorum hep. 5 gün var şu an ve erken gebelik testi yaptim negatif cıktı. Olsa çıkardı heralde. Yada çıkmamış olabilir mi bilemedim . Bugün döngümün 19..günüydü