ahhhhhhhhh canimmm insallah bende hamileyimdir :)Benimde ongün kala lekelenmem oldu ateş basması aynı zamanda kas8klarda adet olacak gibi ağrı hatta lekelenmem birkaçgün sürdü hamilelik belirtisi olabilir 3 yada 4 gün sonra bi test yap derim yada git direk kan ver
Ateş basmalarıda varmıydı içime hamile olduğun doğuyor ama kendimde aynı şeyleri yaşadığım için üstelik adet g7nünde değerim bin üzeriydi bizim kız çok aceleci çiktıahhhhhhhhh canimmm insallah bende hamileyimdir :)
ates basmada var cnmm insallah dedin gibidir ahhh :)Ateş basmalarıda varmıydı içime hamile olduğun doğuyor ama kendimde aynı şeyleri yaşadığım için üstelik adet g7nünde değerim bin üzeriydi bizim kız çok aceleci çiktı
Bundan sonra dikkat et varsa canım benim sonra düşük twhlikem başladı daha bir aylıkken stresten baskıdan ne dersen de istersen kanda baktır pazartesiates basmada var cnmm insallah dedin gibidir ahhh :)
tamam cnm cokk sagol :)Bundan sonra dikkat et varsa canım benim sonra düşük twhlikem başladı daha bir aylıkken stresten baskıdan ne dersen de istersen kanda baktır pazartesi
Kız 36 olmuşsunBundan sonra dikkat et varsa canım benim sonra düşük twhlikem başladı daha bir aylıkken stresten baskıdan ne dersen de istersen kanda baktır pazartesi
Adete 1 hafta kala başlamıştı bende çok fark yok cnmArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Adete 1 hafta kala başlamıştı bende çok fark yok cnm
Buralardayım canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelikNeredesiniz hanımlar
Evet günler çabucak geçiyor ne sancı var birşey nas8l olacak en ufak fikrim yok acemi işi olacakKız 36 olmuşsunmaşallah
Daha tahlil vermedin mi ya lekelenmeden sonra kan daha erken sonuç verir sen diğer akıntıkara bakma git tahlil ver ben senden daha çok heyecanlandım yabasladi ve sen hamilemiydin sonra canim? bende bugun beyaz akinti var adetime 1 hafta kala ne demek acaba bu fikrin varmi
tmm cnm yaptirinca sana haber veririm bende cok heyecanli ve umitliyim bu ayDaha tahlil vermedin mi ya lekelenmeden sonra kan daha erken sonuç verir sen diğer akıntıkara bakma git tahlil ver ben senden daha çok heyecanlandım ya
Sana bakmaya giriyoum yok birşey acele et yav senin yüzünden burda doğurucamtmm cnm yaptirinca sana haber veririm bende cok heyecanli ve umitliyim bu ay
Adet tarihimden 1 hafta önce kahverengi lekelenmelerim olmuştu cnm sonra baktım ki hamileyimbasladi ve sen hamilemiydin sonra canim? bende bugun beyaz akinti var adetime 1 hafta kala ne demek acaba bu fikrin varmi
Doğum sancısı yabancı bir şey değil cnm aynı regl sancısına benziyor ama kuvvetlisi :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bebeğiniEvet günler çabucak geçiyor ne sancı var birşey nas8l olacak en ufak fikrim yok acemi işi olacakperşembe kontrole gidicem bakalım k8z8m kaç kilo olmuş
İmzanda haftana baktım da gerçekten arka arkadayız :) biraz zor geçiyor kanamalarım oldu bu hafta raporluyum işe gitmiyorum. İğne olmaktan kevgire döndüm onun dışında iyi çok şükür :) sen nasılsın canımBuralardayım canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ❤
canim benimm insallah benimde senin gibi olur AminnAdet tarihimden 1 hafta önce kahverengi lekelenmelerim olmuştu cnm sonra baktım ki hamileyim
valla bende hamile degilken heyecandan doguracam canimSana bakmaya giriyoum yok birşey acele et yav senin yüzünden burda doğurucam
Çok şükür canım idare ediyoruz bolca dinlen benimde karnım mosmor bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün 9 ay boyunca kullancakmışım sağlıkla gelsinler de herşeye değerİmzanda haftana baktım da gerçekten arka arkadayız :) biraz zor geçiyor kanamalarım oldu bu hafta raporluyum işe gitmiyorum. İğne olmaktan kevgire döndüm onun dışında iyi çok şükür :) sen nasılsın canım