- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 32
Amin canım benim çok amin İnş güzel sonuçlarla dönerim size dualarınıza ihtiyacım varİnşallah vardır canım Rabbım gönlündekileri hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim çok amin İnş güzel sonuçlarla dönerim size dualarınıza ihtiyacım varİnşallah vardır canım Rabbım gönlündekileri hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inşallah
Bence var gibi ikigüne bidaha test yap varsa elinde onda daha koyu çıkacak varsa şimdiden hayırlı olsun canım ramazan bereketi ile geldi anlaşılan
İnş canımcım bu ay çok dua ettim. İnş gerçekten gebeyimdir. var bir tane canım bakalım yarın sabah bi ilk idrarla deneyeyim. Çıkıyor mu diye sonra zaten yine alır yaparım eczanedenBence var gibi ikigüne bidaha test yap varsa elinde onda daha koyu çıkacak varsa şimdiden hayırlı olsun canım ramazan bereketi ile geldi anlaşılan
İnşaAllah canım birde hemen çıkması lazım kanada baktırırsan tamamdırİnş canımcım bu ay çok dua ettim. İnş gerçekten gebeyimdir. var bir tane canım bakalım yarın sabah bi ilk idrarla deneyeyim. Çıkıyor mu diye sonra zaten yine alır yaparım eczaneden
Kana adet gecikince baktırıcam canım. Ne zaman çıktı bilmiyorum 5.6 dkka sonra baktığımda böyleydi. Bata 5 var hayırlısıİnşaAllah canım birde hemen çıkması lazım kanada baktırırsan tamamdır
Benimde 9yleydi inanırmıson benim daha adete ongün vardı yerlesme belirtilerim oldu inanamadm birkaçgün bekledim silik çıktı sonra ikigün sonra baktım koyuydu adet günü gidip kan verdimbin üzerindeydi endişe etme varsa vardır adet gecikmesini bekleme sağlık ocağındada baktırabilirsinKana adet gecikince baktırıcam canım. Ne zaman çıktı bilmiyorum 5.6 dkka sonra baktığımda böyleydi. Bata 5 var hayırlısı
Geçen ay 4 5 test pozitif gördüm ama kanda negatifti canım. Biraz korkuyorum o yüzden . Testte bozuk olabilir. Kimyasal da olabilir. yarın ilk idrarla bir kere daha denicem. Bakalım yine çıkacak mı. İnş bu ay benimledir BebişimBenimde 9yleydi inanırmıson benim daha adete ongün vardı yerlesme belirtilerim oldu inanamadm birkaçgün bekledim silik çıktı sonra ikigün sonra baktım koyuydu adet günü gidip kan verdimbin üzerindeydi endişe etme varsa vardır adet gecikmesini bekleme sağlık ocağındada baktırabilirsin
Çekimle alakalı olabilir canım bekleyelim bakalım ne olacak inşallah hayırlı haberler alırsınSanki bugün ki testim daha silik
Gecikmen olsun da kan testi yaptır cnm takma kafanaSanki bugün ki testim daha silik
Aynen canım hayırlısıyla güzel sonuçlarla dönerim burayaGecikmen olsun da kan testi yaptır cnm takma kafana
Mübarek gün hayırlısı olur inşallah ❤
Amin canım benimÇekimle alakalı olabilir canım bekleyelim bakalım ne olacak inşallah hayırlı haberler alırsın
Hayırlısı canım zaten kaç günün kaldı ki kanda baktır8rsın emin olmak için seninde dediğin gibi testlerdede sorun olabiliyor kimyasalda olabiliyor hayırlısı olsun inşaAllahSanki bugün ki testim daha silik
Amin canım benim hayırlısıHayırlısı canım zaten kaç günün kaldı ki kanda baktır8rsın emin olmak için seninde dediğin gibi testlerdede sorun olabiliyor kimyasalda olabiliyor hayırlısı olsun inşaAllah
Bu gözler neler görüyor maşallah canım yakalamışsın bebişi ❤ sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤Pazartesi 55 Perşembe 172 çıktı aile hekimi daha çok artması gerekirdi falan dedi ama
Bence gayet güzel anca okadar olurdu zaten inşaAllah düzenli artar canımKızlar değerim çıktı 134 sizce iyi bir değer mi. Çatlama 2 mayıştı tahmini 4 haftalığa giriyoruz . İyimi sizce bu sonuç?
Teşekkür ederim canım inş , sanada hayırlı doğumlarBence gayet güzel anca okadar olurdu zaten inşaAllah düzenli artar canım
Benimde ongün kala lekelenmem oldu ateş basması aynı zamanda kas8klarda adet olacak gibi ağrı hatta lekelenmem birkaçgün sürdü hamilelik belirtisi olabilir 3 yada 4 gün sonra bi test yap derim yada git direk kan verArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?