- 8 Temmuz 2018
- 728
- 722
- 38
Bat ne zaman dayanmaya çalış bende hep öyleydim hatta evde test olmayınca rahat bile olamıyordum sanki evde ekmek yokmuş gibi ama dün o kadar emin hissetmeme rağmen kaç aydır test almıyordum çünkü çok dakik adet olduğum için gerek bile kalmıyordu test yapmama biraz zor ama alışıyorsun ama sabret canımBugün test yaptım dayanamadım negatifi gördümçok erken yaptım ama bir umut ya tutarsa dedim elimde 2 adet gebelik testi kaldı inş dayanabilirim
Düşük tansiyon yok ise her gün yarım limon suyu :)Ben aynı zamanda cuma dan beri gribim bir türlü geçmedi soğuk algınlığı fazlasıyla var
Bat 16 canım 1 Mayıs’ta pik oldu 2 de çatladı. Aynen ya sabır diyip ertelicem son günler yapıcamBat ne zaman dayanmaya çalış bende hep öyleydim hatta evde test olmayınca rahat bile olamıyordum sanki evde ekmek yokmuş gibi ama dün o kadar emin hissetmeme rağmen kaç aydır test almıyordum çünkü çok dakik adet olduğum için gerek bile kalmıyordu test yapmama biraz zor ama alışıyorsun ama sabret canım
10 6 tansiyonum hep limonda içersem dahada düşer mi acaba normalde hamilelikte 7 4 düşüyorduDüşük tansiyon yok ise her gün yarım limon suyu :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinBat 16 canım 1 Mayıs’ta pik oldu 2 de çatladı. Aynen ya sabır diyip ertelicem son günler yapıcam
Az tuzlu ayran dengeler. İlaç içemiyoruz limon takviyesi iyidir10 6 tansiyonum hep limonda içersem dahada düşer mi acaba normalde hamilelikte 7 4 düşüyordu
Aynen canım zaten çok severim limonu ekşiyiAz tuzlu ayran dengeler. İlaç içemiyoruz limon takviyesi iyidir
Hamilelik önceside aynı sorunlarım vardı amatwk tek tansiyonum yükselmezdi düserdi o nedenle hep tuzlu tüketmem gerekirdi aslında vsnim vücudum şekere karsı bi hassasiyeti var kanşerimi ani yükseltir ondan sonra tansiyonum büyüğü 7 ye kadar düşerdi ee dizeltmek icin mecbur tuzlu yiyecen oda bu sorunları art8rdı evlenmeden önce daha çok kalp sorunu nab8z sorunu yaşard8m nabzım 140 lar8 bile gördü hata tansiyon aletleri ölçemedi tansiyonumu acillerde ani kalp črpıntıcı sıkışma acıma südekli bunlarla uğraşırdım hamileliğin başından beri iki defa oldu şükür daha k9tü sorunlarla karşılaşabilirdim hamdolsun diyelim yinedeTuz bir de ödem yapar canım ya hele ki sıcak havalardaaman diyim dikkat et
Canım tuza yüklenme bak benim halimin sebebi tuz sen uzan ayaklarının altona bir yastık koy hemen düzelir diyabet hastaları böyle yapar sulu şeyler tiketemedikleri için ayakların altina yükselti koyarlar y7kseklerde asla uzanmaz aksi halde beyin kanaması riski artar Allah kolaylık versin tüm hamilelik belirtilerini yasiyor galibaAynen canım zaten çok severim limonu ekşiyi
Limon içersen daha cok düşer sarımsak ye miden iyiyseAynen canım zaten çok severim limonu ekşiyi
Sarımsağı direk yiyemiyorum ama yoğurtlu salatalarda çok kullanırımLimon içersen daha cok düşer sarımsak ye miden iyiyse
Aynen büyük şeyler değil ama yüksek tansiyon önemli cnmHamilelik önceside aynı sorunlarım vardı amatwk tek tansiyonum yükselmezdi düserdi o nedenle hep tuzlu tüketmem gerekirdi aslında vsnim vücudum şekere karsı bi hassasiyeti var kanşerimi ani yükseltir ondan sonra tansiyonum büyüğü 7 ye kadar düşerdi ee dizeltmek icin mecbur tuzlu yiyecen oda bu sorunları art8rdı evlenmeden önce daha çok kalp sorunu nab8z sorunu yaşard8m nabzım 140 lar8 bile gördü hata tansiyon aletleri ölçemedi tansiyonumu acillerde ani kalp črpıntıcı sıkışma acıma südekli bunlarla uğraşırdım hamileliğin başından beri iki defa oldu şükür daha k9tü sorunlarla karşılaşabilirdim hamdolsun diyelim yinede
Canım hayırlısı olsun bence kesin var bak uğurunla geldin Rabbım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Valla canım ıkıncıyi gördüm bata da varmış daha silik olması normal:) kanda baktır haber ver hayırlı olsun inşallah
Canım korkuyorum geçen ayda böyle çıktı sonra kan verdim 3 çıktı. Geçen ay Sevinç’im kursağımda kaldı şimdi sanki yine geçen ayı yaşıyormuşum gibi hissediyorumCanım hayırlısı olsun bence kesin var bak uğurunla geldin Rabbım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Adetim geçtikten sonra vericem canımcım bu sefer daha sükünetli olucam. Geçen ay baya üzülmüştümValla canım ıkıncıyi gördüm bata da varmış daha silik olması normal:) kanda baktır haber ver hayırlı olsun inşallah
Peki canım sen daha iyi bilirsin ama testi 2 gün sonra tekrarlasan belki koyulaşır ona göre hareket edersinCanım korkuyorum geçen ayda böyle çıktı sonra kan verdim 3 çıktı. Geçen ay Sevinç’im kursağımda kaldı şimdi sanki yine geçen ayı yaşıyormuşum gibi hissediyorum
Tamam canım inş vardır da silik olsa bile ona da razıyım. Negatif görmekten korkuyorumPeki canım sen daha iyi bilirsin ama testi 2 gün sonra tekrarlasan belki koyulaşır ona göre hareket edersin
İnşallah vardır canım Rabbım gönlündekileri hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inşallahTamam canım inş vardır da silik olsa bile ona da razıyım. Negatif görmekten korkuyorum ☺