- 28 Haziran 2018
- 382
- 680
Çok sağol canm benim. İyi ki varsınız. Adım adım paylaşırım artık sizinle tedavi aşamalarını. İnşallah en son adım sandığım kadar uzak değildir ve sizinle gebelik haberimi de paylaşırım . Sende durumlar nasıl bu arada?Allah yardımcın olsun canım yine de Türkiye de Bi muayene olabilseydin keşke burada çok iyi prof lar var yaz böyle kendini yalnız hissetme bizler her zaman buradayız
Amin cnmmeraba kızlar naslsnz. topiği yeni gördüm. bende yrn aşılama olucm dua edın ne olr
İnşallah canım çok yakındır bize vereceğin müjdeli haberler Rabbım inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin herzaman yaz canım insana konuşmak hele ki umut veren şeyler çok iyi geliyor. Bende durumlar aynı hala bir şey yok beklemedeyim herşeyin bir vakti saati vardır Rabbım ne zaman ol derse o zaman olur dua edip bekliyorumÇok sağol canm benim. İyi ki varsınız. Adım adım paylaşırım artık sizinle tedavi aşamalarını. İnşallah en son adım sandığım kadar uzak değildir ve sizinle gebelik haberimi de paylaşırım . Sende durumlar nasıl bu arada?
Canım inşallah Rabbım hayırlısıyla nasip etsinmeraba kızlar naslsnz. topiği yeni gördüm. bende yrn aşılama olucm dua edın ne olr
amn cnm. saol . güzlce tutunsn inş da. rabbım sağlkkla versnCanım inşallah Rabbım hayırlısıyla nasip etsin
Soldaki son testinmi canım ikitanede yanılmaz cok azdır inşaAllah hamilesin :)İki testimde böyle çıktı yanılma payı varmıdır acaba
Kaçıncı gün gecikme cnmİki testimde böyle çıktı yanılma payı varmıdır acaba
Amin canım inşallah hayırlı haberlerini verirsinamn cnm. saol . güzlce tutunsn inş da. rabbım sağlkkla versn
Soldaki son testinmi canım ikitanede yanılmaz cok azdır inşaAllah hamilesin :)
İkisini 10dk arayla yaptım cnm dayanamayıp test verdim 55cıktı şükür hamileyim
2gün gecikmiştim ama 14.değil 17.gün yumurtlamam olduKaçıncı gün gecikme cnm
Bence yanılma yoktur kan ver kanda çıkar hayırlı olsun canım Rabbım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahİki testimde böyle çıktı yanılma payı varmıdır acaba
Kan ver bence inşaAllah hayırlı haber alırsın2gün gecikmiştim ama 14.değil 17.gün yumurtlamam oldu
Geç de döllenmiş olabilir2gün gecikmiştim ama 14.değil 17.gün yumurtlamam oldu
Dur Demirbaş’a kaydını yapıyorum :)Ben varım
Bende burdayımDur Demirbaş’a kaydını yapıyorum :)
Unuturmuyum hiç herkes kaçsa ben kalırım kesinSensiz olur mu hiç :) doğurunca unutma bizi❤