İnşaAllah olmaz normal istoyorum nekadar ağrıda çeksem rabbim inşaAllah bu defa sana kuçağına almayı nasib eder ne zor iş annelik daha başından endişeler başlıyorKorkma canım ya
Benim kaybım var diye 15 günde bir vajinal ultrason mutlaka yapılıyor bana ve açıklık olduğu için doktor parmağı ile kontrol ediyor. Ben ki ilk gebelikte hiç vajinal ultrason olmamıştım çok zor geliyordu. Takılma buna. Sağlık sorunu yoksa normal doğum çok rahat olur.
Bilgim yok endişe cok bu konuda kapalı olduğum için ayrıca zor geliyorValla bilmiyorum ki belki son haftalardr belki hiç yapılmıyordyr muayene bilgim yok benim ani doğum olduğu için
Bende kapalıyım canım ama sağlık için hersey alttan muayene olayına hiç bi zmn alışamio sanırım insanBilgim yok endişe cok bu konuda kapalı olduğum için ayrıca zor geliyor
Aynen canım nasıl alışılırki onaBende kapalıyım canım ama sağlık için hersey alttan muayene olayına hiç bi zmn alışamio sanırım insan
Evet annelik rahme düştüğünde başlıyor resmenİnşaAllah olmaz normal istoyorum nekadar ağrıda çeksem rabbim inşaAllah bu defa sana kuçağına almayı nasib eder ne zor iş annelik daha başından endişeler başlıyor
Evet annelik rahme düştüğünde başlıyor resmen
6-6 saat doğum şanlısı çekniş bir olarak diyorum,bahsedildiği gibi korkunç değil. Adet ağrısının çok daha yüksek dozda olanı.
İmkanın varsa normal doğum bebek için daha sağlıjlı
Benim bu kez normal olmayacak sanırım
Canım haziran annelerinin olduğu topikte yapan vardı noldu kiSerbest fetal DNA testi ( free cell DNA) yaptıran var mı aranızda arkadaşlar
Birkaç foruma yazdım cnm. Doktor ikili test yerine bunu istedi ve çok pahalıCanım haziran annelerinin olduğu topikte yapan vardı noldu ki
Neden canım hayırdır
Canım iyi olsunda halledersiniz bir şekilde can sağlığı herşeyden önemli sen bi hastanelerle konuş hangisi uygunsa oraya yaptır üniverste hastanesi yokmu yapan genelde yapıyorlar ama bak istersenBirkaç foruma yazdım cnm. Doktor ikili test yerine bunu istedi ve çok pahalı
İnternette bir site var hangi test hangi hastanede İstanbul’da bulamadımCanım iyi olsunda halledersiniz bir şekilde can sağlığı herşeyden önemli sen bi hastanelerle konuş hangisi uygunsa oraya yaptır üniverste hastanesi yokmu yapan genelde yapıyorlar ama bak istersen
Olması lazım ya koca istanbulda nasıl olmaz hayret birşeyİnternette bir site var hangi test hangi hastanede İstanbul’da bulamadım
Valla çıkmadı cnmOlması lazım ya koca istanbulda nasıl olmaz hayret birşey
Bende bi bakayım bdlki bulurum canımValla çıkmadı cnm
Saol canımBende bi bakayım bdlki bulurum canım
Bak burda yapılıyormuś linki atıyorum randevu al git derdini anlat istersen kendi doktorun bile sevk yapabilir ozaman daha iyi olurSaol canım
Buraya bak biSaol canım
Sağol kuzucumBuraya bak bi
Yakınmı sana orası bi ara konuş istersen direk git ged uyumadım bunu aramaktan unutuyordum son anda aklıma geldi hamilelik akıl bırakmadı daSağol kuzucum