Kız aynı koyulukta çıkamsı şar değil ki yerlesmeden muhtemelen daha birkaçg8ün geçmişki okadar koyudeğil ikigün sonra yapsan daha koyu olur zaten yeteu kadar koyu :)
Ek mastaf yapmayım diyorum bende şimdi anne yanı alsam ee 6 ay yatabilecek yine alıcam mecbur odasını alayım hem kıyafetlerini koyacak dolabı olur dizeni olur büyüyen beşiklerden alıcam biraz büyüyünce yatakta büyüyor genç odasına dönüşüyor hem tasarruflu hemde sevimliler herseyide ar sallanan bölümü çalışma masasına dönüşüyor ben çok beğendim :) sen ne dersin
Sen bilirsin canım cok sevindim amagözünaydın çok şükür yaSağol cnm ama kan testi versem beta hcg değeri 1000 nin altında olacak. 1000 olana kadar doktorlar hamilelik saymıyorlarmış be kese de görünmüyormuş. 1 hafta beklesem mi diyorum su an doğruysa 4 haftalık daha.
En mantıklısı canım bende çok seviyorum büyüyen yatakları cpk kullanışlı oluyolar cocuklar içinEk mastaf yapmayım diyorum bende şimdi anne yanı alsam ee 6 ay yatabilecek yine alıcam mecbur odasını alayım hem kıyafetlerini koyacak dolabı olur dizeni olur büyüyen beşiklerden alıcam biraz büyüyünce yatakta büyüyor genç odasına dönüşüyor hem tasarruflu hemde sevimliler herseyide ar sallanan bölümü çalışma masasına dönüşüyor ben çok beğendim :) sen ne dersin
Sağol canım inşallah herşey yolundadırSen bilirsin canım cok sevindim amagözünaydın çok şükür ya
Hayırlısı olsun inşallah canım haklısın ya verdin mi kan nasıl durumlar inşallah hersey yolundadır bizler içinde bol bol dua et lütfenSağol canım inşallah herşey yolundadır
Bir kere büyük bir kaybı olunca insanın çok korkuyo
Yarın kan vericem durumlar değişti
Amin cnö rabbim isteyen herkese hayırlısını versin. Kan verdim sonuç gelmedi dahaHayırlısı olsun inşallah canım haklısın ya verdin mi kan nasıl durumlar inşallah hersey yolundadır bizler içinde bol bol dua et lütfen
Beklediğinnanda değil beklemedigin anda olur rabbim hayirl8sı ile versinde zamanı mühim değil :)5-6 aydır bekliyorum malum biliyorsun. Olduğuna bile inanmakta zorlanıyorum. :)
Sağolasın canım herseyi alıyoruz ama sonra koyacak yer kalmıyor :)Canım anne yanı çok kısa zaman parana yazık demişti arkadaşlarım bana geçen yıl. Bence de alma. Genç odasına dönüşenler de mantıklı
Kız adet günü benim degerim coktu senin daha bir hafta oldu yerleseli normal deger hadi gözün aydınKızlar beta hcg değerim 280 çıktı, sat’a Göre 4+1 deyim normal mi ya ?
Gayet güzel çıkmış canım içini ferah tutKızlar beta hcg değerim 280 çıktı, sat’a Göre 4+1 deyim normal mi ya ?
Maşallah kız ne güzel işteKızlar normalde 27 haftalık 2 günlügüz ama ultrasonda 30+6 yazıyor bukada fark olurmu yav kilosuda 1675 diyor şimdiden bu kilo fazla değilmi
Kız adet günü benim degerim coktu senin daha bir hafta oldu yerleseli normal deger hadi gözün aydın
Çok güzel maşallah...Kızlar beta hcg değerim 280 çıktı, sat’a Göre 4+1 deyim normal mi ya ?
Geç döllenmedir, iyi düşünün iyi olsun...Geçen sene adedim 10 gün geçince yaptırmıştım 1300 küsürdü şimdi 200 küsür görünce ben panik :)
İnşallah cnmGeç döllenmedir, iyi düşünün iyi olsun...
Bariz hamilesiniz :)5-6 aydır bekliyorum malum biliyorsun. Olduğuna bile inanmakta zorlanıyorum. :)