- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki gerekirmerhaba kizlar bende 1.5 yillik evliyim ve bizde esimle artik bebek dusunuyoruz. sizce onceden doktor kontrolune gitmek gerekir mi
Çok güzel canım baya düzelme var inşaAllah dahada düzelir sen tesyeredisliyi kullanmaya devam et tsh hormonuda biraz düşsün tamam gayet güzel gidiyorsunAytanesii fsh 5.84, lh 5.06, tsh 4.8 den 3.7 ye düşmüş, T3 3.16, T4 1.12 , progesteron 0.5, prolaktin 51 den 32 ye düşmüş
Tabiki gerekli özellikle adet oldugunda 3. Günü olmadı 4. Güde olur yapılaması gereken tahliller var bunlara bakılmadan hersey normal denmeden kendi haline b8akmak pek iyi dgil canımmerhaba kizlar bende 1.5 yillik evliyim ve bizde esimle artik bebek dusunuyoruz. sizce onceden doktor kontrolune gitmek gerekir mi
Abla progesteron cok düsük galiba dimi. Neden öyle nasıl düzeltebilirimÇok güzel canım baya düzelme var inşaAllah dahada düzelir sen tesyeredisliyi kullanmaya devam et tsh hormonuda biraz düşsün tamam gayet güzel gidiyorsun
Önemli olan presgesteron değil orda canım sen orasını düşünme sen testeredişlini kullan dier sonuclarında düzgün çokson sonra senle baslayalım.kürlere olurmu :)Abla progesteron cok düsük galiba dimi. Neden öyle nasıl düzeltebilirim
Tamam abla insallah. Bide smear test sonucu cıkmıs onuda atayım sanaÖnemli olan presgesteron değil orda canım sen orasını düşünme sen testeredişlini kullan dier sonuclarında düzgün çokson sonra senle baslayalım.kürlere olurmu :)
Canım azıcık iltihabın var doktorun onun icin bi antibiyotik verir muhakkak başka ciddi birsey görünmüyor bol su içmende fayda var
Canım testere dişli aslan pençesini tek olarak mı demleyip içtin . Benim ilaç alerjim yok duphasonu doktorum söyledi kullan diye adet gecikmelerim hep olurdu ama son zamanlarda 45 günü buluyor stres yapıyorum galiba. Vallahi ne yapacağını şaşırıyor insan Allah dert verip derman aratmasın. Umarım dualarımız kabul olur hepimizin.
Arkadaşlar birde bal çörek otu tarçın karışımında çörek otu tozumu kullanıyorsunuz yoksa çörek otunu taneli olarak koyup dişinizle yerken eziyomusunuz
Canım marketlerde satolan baharat degirmenlerinde okadwun gibi olması şart değil ben netten almıştom hep bunun icin cam benimki çokta güzel
Hmm tamam abla çok saolCanım azıcık iltihabın var doktorun onun icin bi antibiyotik verir muhakkak başka ciddi birsey görünmüyor bol su içmende fayda var
Ben şuan hamileyim ve son yaptığım şeyler arasında bal kürü vard8 ama yan8nda kullandığım şeylerde varMerhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
SağolBen şuan hamileyim ve son yaptığım şeyler arasında bal kürü vard8 ama yan8nda kullandığım şeylerde var
Amin ecmain inşaAllah aslında bal kürinü adet söktürsin diye kullandm çifte sevinç olduSağol
Allah bağışlasın
Ben de sağlıklı besleniyorum artık
Hayırlısıysa olsun
Ne güzelAmin ecmain inşaAllah aslında bal kürinü adet söktürsin diye kullandm çifte sevinç oldu
cevabin icin tesekkur ederim evet ben de randevu aldim yarin gidiyorum doktoraTabi ki gerekir
Jinekolojik muayene,smear testi,
Kan ve idrar tahlili yaptırın,
aynen canim aldim randevu gidecegim doktora.Tabiki gerekli özellikle adet oldugunda 3. Günü olmadı 4. Güde olur yapılaması gereken tahliller var bunlara bakılmadan hersey normal denmeden kendi haline b8akmak pek iyi dgil canım