- 8 Mayıs 2018
- 253
- 212
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün hormon testlerin yapılmadı mı normal google den gir ordan yükle resmi uygulamadan yüklenmiyor canım
Tahlillerin elindemi canım oluşmuyormu gelismiyormuKIZLAR BU AY YİNE SABAH AKŞAM KLOMEN KULLANDIM YUMURTAM OLUŞMADI. İKİNCİ KEZ KLOMEN KULLANIYORUM . ADET OLAYIM GÜRGAN KLİNİĞE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM EŞİMDE PROBLEM YOK AMA BENİM YUMURTAM OLUŞMUYOR YUMURTLAMA SORUNU OLUP HAMİLE KALAN VAR MI
İnşaAllah iyi çıkar sen bütün hormonlara bakılmasını istiyorum de hamilelik icin ozaman yaparlarnette sıkıntı var sanırım olmadı ama sadece yazdığım testi yaptı 1 ay sonra yine gidecem bakalım o zaman ne diyecek
İnşaAllah iyi çıkar sen bütün hormonlara bakılmasını istiyorum de hamilelik icin ozaman yaparlar
Kızlar sitemi değisti bugün giriyorum farklı ekran çıkıyor
Bencede eski hali daha iyiydiEvet değiştirmişler eski hali daha güzeldi bence
Çok sevindim canım inşallah sağsalim kucağına alırsın meleğini banada bol bol dua et rabbim nasip,eder inşallah cok sevindim ya zaten testte baya belli çıkmışKızlar herkese iyi akşamlar ☺ Bugün kanda beta hcg baktırdım değerim 416.66 çıktı çok şükür Perşembe günü yeniden test yapacağım bakalım inşallah hayırla sonuçlanır. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hepiniz için dua edicem
Belirtin varmıydı neler yaşadın bu süreçte bide senden dinleyelim bakalım inşallah banada anlatmak nasip olur burda hayırlısıylaKızlar herkese iyi akşamlar ☺ Bugün kanda beta hcg baktırdım değerim 416.66 çıktı çok şükür Perşembe günü yeniden test yapacağım bakalım inşallah hayırla sonuçlanır. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hepiniz için dua edicem
Kızlar herkese iyi akşamlar Bugün kanda beta hcg baktırdım değerim 416.66 çıktı çok şükür Perşembe günü yeniden test yapacağım bakalım inşallah hayırla sonuçlanır. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hepiniz için dua edicem
Çok sevindim canım inşallah sağsalim kucağına alırsın meleğini banada bol bol dua et rabbim nasip,eder inşallah cok sevindim ya zaten testte baya belli çıkmış
Sağol canım Allah razı olsun hakkımızda hayırlısı bakalım:) yarın yeniden testte belli olacak artık inşallah yolundadır herşey Dualarım hep sizinle olacak Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Belirtim sadece adet ağrısı çekmemdi onun dışında arada bulantım oldu ama açıkçası gebeliğe bağlamadım bir de çok sinirliydim ve duygusal :))Belirtin varmıydı neler yaşadın bu süreçte bide senden dinleyelim bakalım inşallah banada anlatmak nasip olur burda hayırlısıyla
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda çok sağolAllah hayırlı eylesin. Çok yeni henüz ama 2 günde 2 kat artış olduğundan kısa zamanda epey yükselir:)
Zaten cok istediğimiz için çoğu belirtiyi kendimiz psikolojikman yaşıyoduk ben koyverdim gitti uğraşmıyorum takip bile etmiyom rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah ilk defa bu ay hiçbi belirti yaşamıyorum kafam rahat çok kasmışım kendimi aşırı takıntı haline getirmişim çok şükür atlattımSağol canım Allah razı olsun hakkımızda hayırlısı bakalım:) yarın yeniden testte belli olacak artık inşallah yolundadır herşey Dualarım hep sizinle olacak Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Belirtim sadece adet ağrısı çekmemdi onun dışında arada bulantım oldu ama açıkçası gebeliğe bağlamadım bir de çok sinirliydim ve duygusal :))