- 25 Temmuz 2018
- 6.427
- 8.263
Benim daha 1 ayım doluyor,Benimde bugun 40 ım cikiyo sen nezaman dogum yaptin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim daha 1 ayım doluyor,Benimde bugun 40 ım cikiyo sen nezaman dogum yaptin.
Merhaba beni de eklerseniz sevinirim basimdan 4 gebelik gecti ve hepsi hic beklemedigim zamanlarda surpriz oldu hamile kalmaya calismak nedir hic bilmezdim.12 yasinda oglum var ta ki 30 haftalik kizimi kaybedip tekrar cocuk isteyene kadar.Karnimda kalbi durdu ve 2 sene olmak uzere.Hayatimda ilk defa planli bebek yapmaya kalktim o da olmuyor.5 ay oldu deniyoruz.Bu ay ilk defa ovulasyon testi denemeye basladim sasiyorum kendime 1 gecede hamile kalan ben simdi ugrasiyorum ama vardir bi hayirArkadaşlar Merhaba,
5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
@wiha02
@cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
duskapani
@Aag91
@giustizia_
mavi-hayal
@Biyolog85
@Zeyah3917
Gizibe
@Eren6161
@SedaGretchen
@Fairytale35
@41ask_derin
@Busrayld
@bestwest
@Sinemsara07
@Cruelangel
@teacheralla
@turko2727
Greensey
@Buzlarkralicesi01
@hamra_86
@Yazankalem
@Mertege123
@Sabr-Sukur-Dua
@minnaktosba
@bi prenses annesi
1 17platon17
M Mavi Boncuklar
Beni de listeye eklermisinizArkadaşlar Merhaba,
5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
@wiha02
@cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
duskapani
@Aag91
@giustizia_
mavi-hayal
@Biyolog85
@Zeyah3917
Gizibe
@Eren6161
@SedaGretchen
@Fairytale35
@41ask_derin
@Busrayld
@bestwest
@Sinemsara07
@Cruelangel
@teacheralla
@turko2727
Greensey
@Buzlarkralicesi01
@hamra_86
@Yazankalem
@Mertege123
@Sabr-Sukur-Dua
@minnaktosba
@bi prenses annesi
1 17platon17
M Mavi Boncuklar
Inşallah Rabbim hepimize sağ salim hayırlı evlatlar nasip eder ❤Ekledim arkadaşlar hoşgeldiniz
Bir sürü anne adayımız oldu
İnşallah umutlarımız gerçek olur
Amin insallah. Hepimize hayırlısiyla nasip etsin.Inşallah Rabbim hepimize sağ salim hayırlı evlatlar nasip eder ❤
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 8 yaşında kızım var 3 senedir kardeş istiyoruz eşimde ve bende sorun yok ama neden olmuyor çok takıyorum kafaya inşallah 2019a hamile gireceğim çok ümitliyim umarım hepimiz bebişli gireriz yeni yıla
Ekledim, 40'lara ulaştık. Bakalım siftah kimden
Ay bir regl olmam lazım daha benim
Son mesaji yazdiktan yarim saat sonra regl oldum resmen pusuda bekliyormus :)) yeni bir ay yeni umutlar insaallah. Bugunden itibaren idrar yolu iltihabi icin bitkisel karisimlar tuketicem adet bitene kadar sonrasinda sogan kuru uygulamayi planliyorum ve esimle konustum cinsel perhize karar verdik ovulasyon haftasina kadar birlikte olmiycaz tabii o haftaya kadar esimi de dogal ve faydali seylerle besliycem bu ay donanimli davranalim bakalim sonuc ne olacak tedbir bizden takdir Allahtan