Gebeliğe Hazırlık 2019'a Hamile Olarak Girmek İsteyen Güzel Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bilmiyorum canm sonradan erkek derse haber veririm :) Kırmızıları gördüm yine.

Bilmiyorum canm sonradan erkek derse haber veririm :) Kırmızıları gördüm yine.
Hayırlısı olsun canım.bidaha ki aya sende net deme yapalımmı varmıson ama ovulasyon kullanarak olsun ki kaçorma yumurtlamanı üzülme rabbimin bir bildiği vardır elbet

Hayırlısı olsun canım.bidaha ki aya sende net deme yapalımmı varmıson ama ovulasyon kullanarak olsun ki kaçorma yumurtlamanı üzülme rabbimin bir bildiği vardır elbet

Ağustosta ameliyat geçirmiştim sonrasında da hep 30. gün regl olmuşum ve dün 30. günümdü olmayınca çok umutlanmıştım bugün de bu saat oldu yeni oldum, beklemiyodum test yanıltmış demeyi çok istiyodum. Bu ay da ovulasyon testi denemiştim zaten canm, hatta 3. ay denememdi. Bu ay 4. ay olcsk ovulasyonla.

Doktor tedavisi görüyormusun hormonlarına bi baktorsana baktırmışmoydon geçen ay varmı bir dengesizlik

Doktor tedavisi görüyormusun hormonlarına bi baktorsana baktırmışmoydon geçen ay varmı bir dengesizlik

Benim sorun biraz farklı zaten canm. Geçen sene Mayıs'tan itibaren her ay doktora kontrol oldum, ondan önce de 2017 de hormon testlerim yapılmıştı prolaktin sınırda ama çok etkilemez demişti doktor. Mayıs'tan sonra bırakmadım regl oldukca gittim doktora yumurtlamalara vs. baktı 3 ay boyunca olmayınca ve 1.5 senelik zamanda olduğu için Hsg istedi çok net hatırlıyorum 15 Temmuzda regl oldum 19 Temmuzda hsg çekildim ve tüpler tıkalı deyip tüp bebek merkezine gönderdi, dünya başıma yıkıldı. Yönlendirdiği hastanede de tanıdık çıktı ve orda da doktora göründüm ameliyata alalım dedi hs/ls ameliyatı geçirdim tüpler açık ama rahim küçüklüğü var o yüzden tüpler tıkalı çıkmıştır Hsg de dedi. Bi ilac verdi en az 6 ay en fazla 2 sene kullandırıyoruz yine olmazsa tüp bebek yöntemi dedi ve ben bu ay 6. ay kullanımım olcak. Ameliyat sonrası 16 Ekimde tekrar Hsg çektirdim ve tüplerden ilaç geçti sevindim. Ama hâla pozitif bi sonucum olmadı maalesef. Şubatta kontrolüm var, en azından inşAllah kontrole gerek kalmadan gebelik haberi alabilirim diye dua edicem artık..

Canım hormonlara mutlaka baktor bak sana bir şey diycem benim korunmayı bıraktoktan sonraki ay adet oldum sonra iki ay olmadom adet olunca baktorsom hormonlara ama okadar bozuktu ki anlatamam ben hemen ilaç istedim alerji yaptı daha ilk gin acillik oldum bende ibrahim saraçoğlunun kürlerine başladm ya nasip dedim testere disli aslan pencesini bir ay kullandom adet hala olmamoştm baya endiselendim ee birsey daha yapmam lazomdo demekki dedim biri bal kirinden bahsetmişti hem yumurta gelisimini sağlıyordu hemde adet olmayı kolaylaşt8rıyordu bende kullandm daha üçincü gün adet oldum okadar sevifim ki ben yesil çay ada cayı bol bol ictim bal.kürinide testeredisliyide bırakmadom adetin 4. Güniydi yine tahlil oldum hormonlarom okadar duzenliydi ki unanirm8son sevinçten ölebilirdim doktora ince yeni sonuçlaro gösterdim bu dktora ilk gittim çinkü dedi cok guuozel eskiyi gösyerd ook şoook dedi buna baksaydım hamile kalamazdın derdim dedi bende nasol sevindim doktor ben odasından çiktiklm yanondaki yardomcısoyla yarom saat soktan çokamado nasıl olur bu diye iste ozaman umutlandom ve o ay hamile kaldım mucize benim icin canım k8zom olacak kucizem olacak sende yaptır tahlili baska dotora git bir de birtane ile kalma sonnucuna da bakmak isterim iznin olursa

Bi doktorla kalmadım canım. 2016 da evlendim 2017 de 3 4 doktora gittim, benim bekarken de adetim çok sancılı geçerdi ilk Hsg yi isteyen doktoruma giderdim ve evlenince geçer diyodu rahim küçüklüğü var da demişti o yüzden ağrı olduğunu söylemişti. O sonucu bulamadım canm ama prolaktin 23.4 falandı sanırım, diğerleri için normal demişti prolaktin sınırda demişti ve ilaç kullanmıştım.

İlaç kullanma iste canım onlar bozyuyor tamamen benimde adetlerim okadar sancılı olurdu ki hic onun icin doktora sonrasınd agitmedim hormon seviyelerimi iğrenincede rabbim daha iyi bilir deyip doğala yöneldim sonuclarımı ibrahim saraçoğluna gi derdim ordan yinlendirmede yaptılar sen gerekirse her ay hormonlara baktırmalıson prolaktin hala ayno seviyede ise onada kür var sen nye kendini üziyorsun canım benim

Çok merak ettim nasıl oluyormuş :)
Canım ama birşey sorcam kasık karın ağrım yok aslında hafif var gibi ama her ay ki gibi böyle çok dolu dolu sanki aşağiya ağırlık oluyor gibi olmuyor arada oturup kalkarken karnıma kasklarima batma oluyor gebelik belirtisi olabilir mi ki

Canım simdi kadonların vücudu asidik erkekler ise Alkali erkeklerin vücudundadada kadın hormonu var ya ama onlar alkali olduğu icin asidik ortam olmadıgı icin kadın hormonunu baskılıyor ama bizde asidigiz erkek homonu ile kadın hormonu vücuda giriyor ya asidik ordam erkekten gelen kadın hormonu tanıdok bildik ortamla karşılaşoyor ve yasam olanağı oy6zden daha fazla erkekten gelen erkek hormonu yabancı ortam yasam alanını kısotlayan ortamda yasamak ijn hızlıdır ve ömrü en fazla 24 saattir buda yumurtan çatladığı ana dek getirebilirsen tutuyor sık ilişkide koz olma ihtimali dahada yüksek kadon hormonu vücutta coğalıyor ve yasam alanı 72 saat üçgin incesinde bile iliski olsa kız olma ihtimali y7ksek oyizden kad8nlar vücutlaronı asidikten alkaliye çevirmeye člışoyorlar ki erkek hormonu daha uzun yaşayabilsin v7cuda girer girmez sorun yaşamasın tdk iliski yumirta çatladığonda olmalı ve övesind eüç ay beslenme diyeti yapılmalı yemesi ve yememesi gereken şeyler var sonrasonda erkekte birakç gün cinsel perhiz uygulamalı yumurta çatlayana kadar erkek korunmalı korunmasız iliski olmamalı böyle şeyler canım

Cok ilgincmid ama hic ugrasami sanmam Rabbim hayrlisimdsn vrrsn ins cnm tsk edrim anlattgn icin

kızona hangi ay hangi gin hamile kalmışton haberin varmı birseye bakmam lazım
Son adet tarihim 14 ocakti snrm cnm qma hangi gun hamile kaldm bilmiorum malesef 16 ekim 2014 dogumlu kizim 36 haftalik dogdu ise yarar mi bu bilgiler bilmiorim neye bakicaksn

Son adet tarihim 14 ocakti snrm cnm qma hangi gun hamile kaldm bilmiorum malesef 16 ekim 2014 dogumlu kizim 36 haftalik dogdu ise yarar mi bu bilgiler bilmiorim neye bakicaksn
Adetten önce hamile kalmıs olabilirmisjn yumurtlamanla ilgili bir bilgin varmı mesela adetten nekadar sonra hamile oldugunu anladon o ilk adet tarihini soruyorum

Adetten önce hamile kalmıs olabilirmisjn yumurtlamanla ilgili bir bilgin varmı mesela adetten nekadar sonra hamile oldugunu anladon o ilk adet tarihini soruyorum
Cnm ben adet gecikmesinin 15. Gununde falan ogrendim yani 28 şubat ya da 1 martta kan tahliliyle.. muhtemelen adetten once hamilr kalmışım bilmiom ki o zmn yum falan hic bilmiordum normalde 14 subat da adet olmam gerekirdi snrm olmadim ama hemen belli olmamisti iki hafta geçmist... Gec dollenme falan da demediler

Canım elimde bi takvim varda ona baktom muhtemelne 20 şubat sonrası hamile kaldın ozaman oluyor ki sen adet olacağon zaman yumurtladın kızın takvimine baktomda canom kan verdiginde değerin kaçtı

Kızlarında hamile kaldığon ayı ve güno hatırlıyormusun birseye bakıcam da :)
büyük kızımda son adet tarihimin ilk gunu 25 eylül küçük kızımda 6 kasimda hamile kalmışım onda adet tarihim belli değildi cok gecikmişti geç döllenme olduğu içinde o gunu baz almıştı doktor ultrasonla

Senin yumurtlamalar adet öncesi oluyordu ya ondan gecikiyor geç döllenme dediginde ondan oluyir dur bakmaya çalışayım

25 eylük adetinse ekimin 20 sinden sonra yumurtlamıs olman lazom büyik kızonda ikincide 20 kasım öncesi de kız iliski sıklığı nasıl tek iliski olan zaman varmı

Senin yumurtlamalar adet öncesi oluyordu ya ondan gecikiyor geç döllenme dediginde ondan oluyir dur bakmaya çalışayım
Aynen kuzum,ben maşallah adet olcağım gun yumurtlama işlemi yeni başlıyo bende bende garibim hamileyim sanıyodum havalara giriyodum güler misin ağlar mısın ama uzın zaman sonra ilk defa buay bu kadar erken yumurtlama belirtileri oldu şaşırdım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…