- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Kız tüm gün uyursan gece nasıl uyuycan :) inşaAllah herkeste aynı olmayabiliyor bak bende simdilwrde uyku yap8yor ama ilaçtan muhtemelen karaciğerimde ağriyordu iki üç haftadır içgindür de kaşıntı var karacigrime fena kötü gelmis belliki prospektüsinde karacihen tahlilleri duzenli yapolmalı yazıyordu ağrıyı hisseden böbrek zanneder ama karaciğerimde kist hidadik var hayvanlardan geçmis ibrahim saraçoglunun küruyle ağrolarom geçmisti ilac yine bozdu simdi keçi boynuzu kullanabiliim ama lavanta çayı kasılma yapıyormuş ama bir cy bardağo gece yapsam zararı olurmu diye düşinüyorum şuan ilaç alamoyorum kaşıniyorum ağrımda var bir ay bardağondan fazlaso zararlo olur herhalde kullansammı ki kafam cok karışik napcam benBen bide gözlerime de balıyprum cok normaldeki gibi değil gözlerim parlıyo cam gibi böyle jani yeni ağlarsında ıslanır ya aynı öyle gibi gözlerim parlak parlak normalde mat dururdu bide afedersin tükürük salgılarım arttı baya uyku problemimde var bi kaç gundur bütün gun uyuklamama rağmen yatağa yattım mı bütün uykum uçup gidiyo hamile cıkarsam eğer paylaşıcaö hepsini toparlayıp inşallah