- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.505
artık hasteneye gidiyorum ben sıkıldım beklemektenHadi giz vala ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık hasteneye gidiyorum ben sıkıldım beklemektenHadi giz vala ha
Selam kızlar,
Ben müjdemi aldımmm. Dün akşam test yaptım ve 3 aylık beklemenin sonunda anında çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyim.
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al işallah canım
Ben grupta yeniyim tedavi ilemi hamile kaldınız acaba
DHeas ne anlamadm ama benimde saxım dökülüyordu lavanta iyi geldi saç çıkarmaz ama saço kalınlaştıroyor kuvvetlendiriyor ben şuan içemedigimden sadece saçımo duruluyorum onla yinede cok iyi geldi hem canlandı hemde rahat taranıyor çok saçom var benimde uzuyorda baya buda uzatt8 istersen sende yap ama hangi degerin anlamadm tam yazarmısın o hormonu lh mi fsh bunlardan birimiAllah hayırlısıyla kucağına lamayı nasip eder işallah canım benim. Benim birde dheas hormonum yüksek çıktı ama onu doktor istememişti ben adetin 21. günü progesteron tahlili yaptırken istedim kendim :) sanırım dheas adetin 3. günü bakılıyormuş. Doktor onun etkisi olmaz dedi ama bilmiyorum . Benim yoğun bir şaç dökülmem oluyor. erkek tipi değil çok şükür saçlarım gür ama yinede aşırı derecede dökülüyor. Doktor gebelik tedavisi ile saç dökülme tedavisi bir değil onu gebelikten sonra hallet dedi :) Sizde dheas tahlili yaptırmış mıydınız.
Beyaz yumirta beyazı gibi ama pişmisi :)) biraz yoğun sıvı değil ilkten çok sıvıydı şimdi cok yoğunAytanesii canım sen hamilesin ya akıntın var mı nasıl bide akıntın
Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşaAllah cinsiyet tahmininde buluşmak üzere :)))Selam kızlar,
Ben müjdemi aldımmm. Dün akşam test yaptım ve 3 aylık beklemenin sonunda anında çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyim.
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Allah Allah yosa yumurtlaman mı gecikti iyice adet öncesine mi geçti inşaAllah öyle değildir bendede cok uzama oluyordu zaten şeffaf olduğu dönemde oluyor mesela lekelenmem oldugunda baya bi akıntı şeffaf icinde bulaşok pembe lekeler oluyordu ozaman fazla ıslanoyordu bilemedim ki yaAytanesii az önce adet oldum sandım resmen pedi aldım tuvalete koştum bi baktım şeffaf jel gibi uzayan akıntı gelmiş bu ne şimdi ben anlamadım yumurtlama olamaz herhalde ya şoklardayım şuan hamilelikte akıntı nasıl oluyo ki bugun adetimin 44.günü 2 3 geçikti zaten 18 kasımdada cok az bi şeffaf akıntım olmuştu şuan hala ara ara şeffaf akıntı geliyo jel gibi
Kızlar üç aylık olduk karnım sanki çokmaya başladı önce hamilelik yaşayanlar nezaman karnın8z biyimeye başlamıştı yoksa hazomsozlokmo yaşoyorum malum bul mide bulantısı yaşıyorum ya bağorsaklarom yavaş çalışıyor ondan olabilormi
Ozaman beninki gaz yada bagırsak sorunu çinki hafif acima var rahtsoz ediciBenim ilk hamileliğimde 5 aylıkken belli olmaya başlamıştı ama 2. hamilelikte daha çabuk şişiyormuş göbüşümüz. Kaslar daha esnekmiş hemen şeklini alabiliyormuş öyle okumuştum.
Hamileligin az kalmıs ne güzel:)Selam kızlar,
Hamilelik öncesi 30 adet LABOQUICK ovülasyon testi almıştım 1 adet de ultra erken gebelik testi olması lazım, kullanmaya başlamadan hamile olduğumu öğrendim. Kutulu olarak duruyor, atmaya kıyamadım, birinin işini görsün. İsteyen olursa ücretsiz verebilirim.
İnşaAllah Canım sağlıcakla kucağına al Rabbim onun yokluğunu göstermesin bizde o haftaları girelim inşaAllah nemlendirici kullandon mı hiç merak etim :)evet, şafak 71 :) zaman çok hızlı geçiyor ne ara 30. hafta oldu bilmiyorum :) Darısı başına inşallah sağlıkla su gibi geçsin..
Yapış yapış cıvık şeffaflı beyazlı anlamadım acaba yumurtlama mı bu ya ofBeyaz yumirta beyazı gibi ama pişmisi :)) biraz yoğun sıvı değil ilkten çok sıvıydı şimdi cok yoğun
Sanırım bu benim yumurtlama ya ay deliricem yaAllah Allah yosa yumurtlaman mı gecikti iyice adet öncesine mi geçti inşaAllah öyle değildir bendede cok uzama oluyordu zaten şeffaf olduğu dönemde oluyor mesela lekelenmem oldugunda baya bi akıntı şeffaf icinde bulaşok pembe lekeler oluyordu ozaman fazla ıslanoyordu bilemedim ki ya