- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
Yumurtlamam daha olmadı cnm aynen hala umut var bu ayda boş geçerse netten diğer ay yumurtlama tsdtlerinden alıcam bakalım nasip ne zamansa o zaman pes etmek yok :)Üzildüm Canım neden öyle oldu acaba yumurtlama belotisi desek akıntın yokmuş test bozuk ozaman Yildiz__Tozu Rabbim daha iyi bilir Canım bellide olmaz hala olma ihtimalide var adet günine kadar takib et kendini bjrde dokora görünsen böyle böyle oldu desen belki durumu açıklayabilir size
HosbuldumEkledim cnm hoşgelsin
ins cnm bakalim. hepimizin dualari kbl olsnAmin cnm amin rabbim inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder
amin canım hepimiz güzel haberler veririz inşallah:)İyiyiz canım sen nasılsın adet günlerimiz aynı hemen hemen geçen ay 26sında geldi bu ayda 1 2 gün sonra olur diye düşünüyorum tabi çalışmalarda devam ediyor inş gelmezde hamilelik haberleri alırız hepimiz
En doğrusu elinde yumurtladm dediğin test olsun kendimizi tavuk gibi hissettim biran :)Yumurtlamam daha olmadı cnm aynen hala umut var bu ayda boş geçerse netten diğer ay yumurtlama tsdtlerinden alıcam bakalım nasip ne zamansa o zaman pes etmek yok :)
Adetin geçmesini bir hafta bekle sonra test tekrar yap strestende adet olmayabilirsin Canım yumurtlamanı biliyormusunEn son 5-9 ekimde adet gordum. Bat 8 kasimdi. Bu ay cok degisik gecti benim icin ve butun belirtileri de tasiyorum. Fakat testlerim dune kadar hala negatifti yorumlarınızı bekliyorum
Evet canim bu pazarla iki hafta tamamlandi pembemsi leke geldi akinti ileAdetin geçmesini bir hafta bekle sonra test tekrar yap strestende adet olmayabilirsin Canım yumurtlamanı biliyormusun
Ciddimisin hadi inşaAllah nezaman geldi leeke ki ona göre test yapsan diye düşündümEvet canim bu pazarla iki hafta tamamlandi pembemsi leke geldi akinti ile
Iki hafta once geldi canim ama dun yaptigim test negatiftiCiddimisin hadi inşaAllah nezaman geldi leeke ki ona göre test yapsan diye düşündüm
Acaba yumurtlama lekelenmesimi yumurtlamadada öyle lekelenme olabiliyormuş doktora gitmeyi denesene lekelenme neden olmuş hem ultrasonla bakar gerekli tahlilleri yapar başka test al bidaha yap sonra doktora gitmeni tavsiye ediyorumIki hafta once geldi canim ama dun yaptigim test negatifti
Birkac gun daha bekleyip teste gore gidecegim bakalm. Insallah vardir birseyAcaba yumurtlama lekelenmesimi yumurtlamadada öyle lekelenme olabiliyormuş doktora gitmeyi denesene lekelenme neden olmuş hem ultrasonla bakar gerekli tahlilleri yapar başka test al bidaha yap sonra doktora gitmeni tavsiye ediyorum
Bende artık oyle hissetmeye başladımEn doğrusu elinde yumurtladm dediğin test olsun kendimizi tavuk gibi hissettim biran :)
Sanki ilkki daha koyu adetten hemen sonra yumurtlamış olabilirsin CanımKızlar ben yeni geldim topiğinize yorumlarsanız sevinirim
Canım büyük ihtimalle daha var gibi yumurtlamana hiçbiri tam koyu değil adetlerin düzensiz miKızlar ben yeni geldim topiğinize yorumlarsanız sevinirim
Valla bu ay rahim filmi çekildim eger onun etkisi varsa bana da öyle geliyorSanki ilkki daha koyu adetten hemen sonra yumurtlamış olabilirsin Canım