- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
Yok aksine düzenidir ancak bu ay rahim filmi çekildim bilmiyorum artık bu ay nasıl olacakCanım büyük ihtimalle daha var gibi yumurtlamana hiçbiri tam koyu değil adetlerin düzensiz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok aksine düzenidir ancak bu ay rahim filmi çekildim bilmiyorum artık bu ay nasıl olacakCanım büyük ihtimalle daha var gibi yumurtlamana hiçbiri tam koyu değil adetlerin düzensiz mi
Anladım canım ama testlere devam et bence ben iki üç gün koyu gördüm ama yine de tereddütteyim devam ediyorum nolur nolmaz diye hayırlısıyla hepimize nasip etsin AllahımYok aksine düzenidir ancak bu ay rahim filmi çekildim bilmiyorum artık bu ay nasıl olacak
Anladım canım ama testlere devam et bence ben iki üç gün koyu gördüm ama yine de tereddütteyim devam ediyorum nolur nolmaz diye hayırlısıyla hepimize nasip etsin
İnşallah canım ben de hem teste hem günaşırı ilişkiye devam ediyorum
İnşallah şifa olsun tatlım takipteyizKızlar 2 ay klomen çatlatma iğnesi denedim sonuç olumsuz...buay hayıt tohumu aldım sabah akşam kaynatarak içiyorum...umarım işe yarar sizinle paylaşacağım 2 senedir hiçbişey olmamasina rağmen olursa gerçekten mucize olucak :)
Canım nasibinde bu ay varsa ne ot nede tedavi hepsi bahane sebepler Rabbim dilediği zaman oluyor işte bizde sebep arıyoruz dimi amaKızlar 2 ay klomen çatlatma iğnesi denedim sonuç olumsuz...buay hayıt tohumu aldım sabah akşam kaynatarak içiyorum...umarım işe yarar sizinle paylaşacağım 2 senedir hiçbişey olmamasina rağmen olursa gerçekten mucize olucak :)
kaç haftalık oldun? güzel haberlerle gel inşallahSelamun Aleyküm kızlar napıyorsunuz ben hastaneye kontrole geldim bakalım bu defa ne diyecek doktor dua edin bana inşaAllah sizlerede böyle kontrollere gitmek nasib olur hamile arkadaşlar naptınız ses verin nasıl gidiyor
10+2 olmuşuz Canım gayet sağlıklı dedi onbeşgün sonra zeka testi yapalım dedi çok şükür Canım sen naptınkaç haftalık oldun? güzel haberlerle gel inşallah
valla normaldd 8+1 ama ultrasond bi yakalıyo bi geriye düşüyo anlamadım banada dedi aralığın 2.haftası gbi gel ben yaptırmicam konuştum doktorla 3lü yaptırcam direkt10+2 olmuşuz Canım gayet sağlıklı dedi onbeşgün sonra zeka testi yapalım dedi çok şükür Canım sen naptın
Birşey farketmez diye düşündüm bende eşim yaptıralım dedi bende tamam dedimvalla normaldd 8+1 ama ultrasond bi yakalıyo bi geriye düşüyo anlamadım banada dedi aralığın 2.haftası gbi gel ben yaptırmicam konuştum doktorla 3lü yaptırcam direkt
Aleyküm selam canım Allah sağlık sıhhat versin ikinize de. Ben bu ay hiçbişey yapmama kararı aldım. Bir sürü çay kür tarifi aldım otlar aldım ama duruyorlar. Akışına bıraktım. Hayırlısı olsun bakalım doktor herşey normal diyince bıraktım. Pko da yokmuş tahlil sonuçlarıma baktığında olmadığını söyledi. adet gecikmesi yaşarsam test yaparım ve doktorumu değiştiririm diye düşünüyorum.Selamun Aleyküm kızlar napıyorsunuz ben hastaneye kontrole geldim bakalım bu defa ne diyecek doktor dua edin bana inşaAllah sizlerede böyle kontrollere gitmek nasib olur hamile arkadaşlar naptınız ses verin nasıl gidiyor
Aynen Canım inşaAllah sana en iyu doktor dek gelir diycem de inşaAllah gerek kalmaz buna inan on yıl čbalayan yengemin sonunda normal hamilelikler yaşaması hepimizi etkilemişti okadar tüp bebek aşılama hepsi boş op diuen var Rabbim inşaAllah çok geciktirmez cokzor fark8ndayım diyeceksiniz sen fazla beklemedin ama etrafımda okadar varki bu duymda olan kendi teyzemde yollarca tedavi ile olmamış sonra oda kedince birşeyler yapmıs ama bu dediğim 40 yıl 9nce simdi bir oğlu bir kızı var ikiside evli cocuklu nasip herşey inşaAllah nasib edecek birazcık sabır CanımAleyküm selam canım Allah sağlık sıhhat versin ikinize de. Ben bu ay hiçbişey yapmama kararı aldım. Bir sürü çay kür tarifi aldım otlar aldım ama duruyorlar. Akışına bıraktım. Hayırlısı olsun bakalım doktor herşey normal diyince bıraktım. Pko da yokmuş tahlil sonuçlarıma baktığında olmadığını söyledi. adet gecikmesi yaşarsam test yaparım ve doktorumu değiştiririm diye düşünüyorum.
Amin canım sağol. Benim de çok olmadı zaten 4.aya yeni başladık bata 2 hafta var normal şartlarda. Takip ettikçe stres oluyor ister istemez. İkimiz de sağlıklıyız çok şükür. Sadece beslenmemize dikkat ediyoruz sebze ağırlıklı beslenmeye başladık. Normal ilişkimiz devam ediyor. Zor bir süreç yıllarca uğraşan var Allah kimseye aratmasın hamile arkadaşlara da sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin inşallah.Aynen Canım inşaAllah sana en iyu doktor dek gelir diycem de inşaAllah gerek kalmaz buna inan on yıl čbalayan yengemin sonunda normal hamilelikler yaşaması hepimizi etkilemişti okadar tüp bebek aşılama hepsi boş op diuen var Rabbim inşaAllah çok geciktirmez cokzor fark8ndayım diyeceksiniz sen fazla beklemedin ama etrafımda okadar varki bu duymda olan kendi teyzemde yollarca tedavi ile olmamış sonra oda kedince birşeyler yapmıs ama bu dediğim 40 yıl 9nce simdi bir oğlu bir kızı var ikiside evli cocuklu nasip herşey inşaAllah nasib edecek birazcık sabır Canım
Havuç ye bol bol Canım sonuçta sebze salatalara koy hem.mideye iyi geliyor hemde yumurtalıklara ben cok seviyorum bol bol yiyorum midem bulanıyor zaten hep salata domates ve meyve başka birşey yiyemiyorum bugün normal yemek yemeye çalışocam ama yapabilirsem bakmalım midem inşaAllah yine tiksinmezAmin canım sağol. Benim de çok olmadı zaten 4.aya yeni başladık bata 2 hafta var normal şartlarda. Takip ettikçe stres oluyor ister istemez. İkimiz de sağlıklıyız çok şükür. Sadece beslenmemize dikkat ediyoruz sebze ağırlıklı beslenmeye başladık. Normal ilişkimiz devam ediyor. Zor bir süreç yıllarca uğraşan var Allah kimseye aratmasın hamile arkadaşlara da sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin inşallah.
Bulantılar zorlaştırıyor işleri zor Allah yardımcın olsun ama normal süreçler ablam aylarca bir şey yiyememişti bebeği sağlıklı yine de çok şükürHavuç ye bol bol Canım sonuçta sebze salatalara koy hem.mideye iyi geliyor hemde yumurtalıklara ben cok seviyorum bol bol yiyorum midem bulanıyor zaten hep salata domates ve meyve başka birşey yiyemiyorum bugün normal yemek yemeye çalışocam ama yapabilirsem bakmalım midem inşaAllah yine tiksinmez
ikili de down sendromu var mı yok mu bakılıyomuş ama 3lü de hem down hemde tüm organlarına bakıyolarmışBirşey farketmez diye düşündüm bende eşim yaptıralım dedi bende tamam dedim