- 10 Kasım 2018
- 20
- 25
- 27
maşallah ne güzel belirgin allah devamını getirsinEki Görüntüle 2204899 Kızlar dün burda ovülasyon testimin fotoğrafını paylaşmıştım en belirgin dün ki test demiştiniz 12. Günümdü bugün 13. Gün bu da bugün ki test dualarınızı esirgemeyin ne diyosunuz
Amin inşallah çatlamıştır umarımmaşallah ne güzel belirgin allah devamını getirsin
İnşallah canım bekliyorum iyi haberlerini:)Sonuçları almaya geldik inşallah hayırlısı cıkar kızLar dualarınızı esirgemeyin
Canım catlamis ama bugunude degerlendir. Rabbim hayirlisiyla nasip etsinEki Görüntüle 2204899 Kızlar dün burda ovülasyon testimin fotoğrafını paylaşmıştım en belirgin dün ki test demiştiniz 12. Günümdü bugün 13. Gün bu da bugün ki test dualarınızı esirgemeyin ne diyosunuz
Üzülme canim rabbim hayirlisini versin demekki hayirlisi boyleymisMalesef sonuç 2.0 cıktı
Değerlendirdik kuzum amin nasipse olur bakalımCanım catlamis ama bugunude degerlendir. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin
Hayırlısı olsun sıkma canını umudunu kaybetme yeter dua et daha zamanı var demek kiMalesef sonuç 2.0 cıktı
Üzme kendini canım Allah’tan ümit kesilmez hayırlısı olsun hakkımızda. O bir ümit gidip negatif sonucu görmeyi ve üzüntünü çok iyi anlıyorumMalesef sonuç 2.0 cıktı
İnşallah cnm hala iyi değilim pozitif cıkınca idrarda cok mutlu olmuştum yıkıldım resmen eşimde şaşırdı bu kadar istediğini bilmiyodum dedi hala başım ağrıyo cok ağır geldi bugun gördüğüm o kan sonucunegatif haberler nasil can skio. bazilari istemedenmis, kazayla hamile kaliomus. rabbim bizede ihtiyacimiza gore versin. ins obur ay olumlu olr cnm
ilk tedavimi cnm. cok zor atlatmakİnşallah cnm hala iyi değilim pozitif cıkınca idrarda cok mutlu olmuştum yıkıldım resmen eşimde şaşırdı bu kadar istediğini bilmiyodum dedi hala başım ağrıyo cok ağır geldi bugun gördüğüm o kan sonucu
Amin cnm saol inşallahÜzülme canim rabbim hayirlisini versin demekki hayirlisi boyleymis
Öyle demekki elden başka bişey gelmiyo zaten cnmHayırlısı olsun sıkma canını umudunu kaybetme yeter dua et daha zamanı var demek ki
O testte çizgi cıkmasaydı böyle olmazdım aslında ama işte bian kaptırdım kendimi o çizgiyeÜzme kendini canım Allah’tan ümit kesilmez hayırlısı olsun hakkımızda. O bir ümit gidip negatif sonucu görmeyi ve üzüntünü çok iyi anlıyorum