- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi teacheralla
kızlar merhabalar. ben yine geldim :) gebelik yaşamaya başlayan arkadaşlara sağlık ve huzur içinde yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin rabbim.
bu haftayı doktor haftası ilan ettim bende. özel hastaneden ve doktorların yaklaşımından sıkılıp üniversite hastanesinde şansımı denemeye karar verdim. hem yaptıracağım bir çok testim var onları yaptırma açısından birde devlet hastanesindeki doktorların daha pratik çözümleri olduğunu düşünüyorum. ( hasta gitsin bir daha gelmesin düşüncesinde olduklarını düşünüyorum da:) ) bakalım ne ile karşılaşıcaz.
İnşallah 1-2 saate kan tahlilim çıkar. Şüphede kalınca dayanamadım kan verdim.
Ama sabah hem erken gebelik testi hem normal test tekrarladım. Aşırı flu çıktı. Hatta akşamki daha koyuydu sanki. Moralim bozuldu
Hatta erken testi yüklüyorum
canım hayırdır dr ne dediİnşallah güzel haberler alırsın canım ben de dün genetik sonuçlarımı aldım anladığım ve araştırdığım kadarıyla bi taş daha çıktı yoluma bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Merhaba arkadaslar yaza dogru planladıgım gebelıgı adetlerımım duzensızlıgı ve döngünün uzaması nedeniyle erken e aldım.Ve dün itibariyle korunmayı bıraktım.Bır kac ay da bekleyip olmassa doktora gideceğim..
Maalesef 4.1canım sonuçta var kuzun belli artık silik olmasına takılma kan sonucun çıktımı
canım sen düşükten sonra hcg kontrolü yapma dın mı bırıktağında kaçtı hcg benim 30 nisanda 2 olmuştu hcg o yüzden hiç test yapmıyorum belkide yeni gebelik hcgsi iki ayda yumurtlama oldu senin düşmüş olması gerektiMaalesef, çok üzüldüm ama kan sonucum 4.1 çıktı. Çok silik sonuçların sebebi hcg nin 4 olmasıymış , iki ay önceki düşükten kalan hcg sanki ... erken test çok duyarlıymış 4 ü algılamış!
Doktora perşembe günü göstercem canım, anladığım kadarıyla kan pıhtılaşması var. Ama kimyasal gebelik kan pıhtılaşmasından olmuyomuş. Kimyasalın sebebi henüz belli değil anladığım kadarıyla. Tabi internete ne kadar güvenebilirim onu da bilmiyorum bakalım perşembe sorcam iyice. Sen nasılsın nasıl gidiyo?canım hayırdır dr ne dedi
Yapmadım hcg takibi. Doktorda önermedi doğrusu. Bir adet olmuştum 2. İçin bugün bat, gerçi henüz adet olmadım. Ama 4.1 zaten çok anlamsız gibi geldi, Yen’i gebelik hcg bile olsa sağlıklı bir sonuç gibi gelmedi, belki kimyasal gibi bişey, bilemiyorum . Geç döllenme olamaz, 14 ü ovülasyon oldu çünkü.canım sen düşükten sonra hcg kontrolü yapma dın mı bırıktağında kaçtı hcg benim 30 nisanda 2 olmuştu hcg o yüzden hiç test yapmıyorum belkide yeni gebelik hcgsi iki ayda yumurtlama oldu senin düşmüş olması gerekti
canım merak etme daha kesin değil bu teşhis diyelim ki öyle rabbim altından kalkamayacağımız sıkıntı vermesinDoktora perşembe günü göstercem canım, anladığım kadarıyla kan pıhtılaşması var. Ama kimyasal gebelik kan pıhtılaşmasından olmuyomuş. Kimyasalın sebebi henüz belli değil anladığım kadarıyla. Tabi internete ne kadar güvenebilirim onu da bilmiyorum bakalım perşembe sorcam iyice. Sen nasılsın nasıl gidiyo?
canım hep hayırlısını diliyoruzYapmadım hcg takibi. Doktorda önermedi doğrusu. Bir adet olmuştum 2. İçin bugün bat, gerçi henüz adet olmadım. Ama 4.1 zaten çok anlamsız gibi geldi, Yen’i gebelik hcg bile olsa sağlıklı bir sonuç gibi gelmedi, belki kimyasal gibi bişey, bilemiyorum . Geç döllenme olamaz, 14 ü ovülasyon oldu çünkü.
Pozitif olsaydı çok büyük mucize olurdu benim için çok sevinirdim. Ama Allahtan hep hayırlısını istiyorum.
Düşükten 29 gün sonra adet oldum, doktor kontrolde herşey normal dedi. şu an 28. Gün 2. Adeti bekliyorum.canım hep hayırlısını diliyoruz
sen düşükten sonra adet oldun yani düşük kanamasını adet mi saydı dr veya sen
canım o zaman bu düşükten kalan hcg değil kesin yeni gebelik dur bakalım geç döllenme olmuş olabilir inşallah artış olurDüşükten 29 gün sonra adet oldum, doktor kontrolde herşey normal dedi. şu an 28. Gün 2. Adeti bekliyorum.
Çok sağol, iyi niyetin için teşekkür ederim. Bakalım hayırlısı...canım o zaman bu düşükten kalan hcg değil kesin yeni gebelik dur bakalım geç döllenme olmuş olabilir inşallah artış olur
Yapmadım hcg takibi. Doktorda önermedi doğrusu. Bir adet olmuştum 2. İçin bugün bat, gerçi henüz adet olmadım. Ama 4.1 zaten çok anlamsız gibi geldi, Yen’i gebelik hcg bile olsa sağlıklı bir sonuç gibi gelmedi, belki kimyasal gibi bişey, bilemiyorum . Geç döllenme olamaz, 14 ü ovülasyon oldu çünkü.
Pozitif olsaydı çok büyük mucize olurdu benim için çok sevinirdim. Ama Allahtan hep hayırlısını istiyorum.
Selam Fulya ablacim. Adetim dun bitti, aslinda 5 Mayista gelmesini beklerken 2 Mayista geldi ve dun sona erdi kendisiNorthCarolina ne durumdasın canım
bende iyiyim arkadaşım adet bekliyorum ne zaman gelir bilmem hava değişimi oldu bu aralar sık sıkSelam Fulya ablacim. Adetim dun bitti, aslinda 5 Mayista gelmesini beklerken 2 Mayista geldi ve dun sona erdi kendisi
Yarindan itibaren vira Bismillah.
Sen nasilsin sen ne durumdasin ablacim
Aminnnnn Allahim mayis ayi bize ugurlu gelsinnn..Cokk aminnnn.bende iyiyim arkadaşım adet bekliyorum ne zaman gelir bilmem hava değişimi oldu bu aralar sık sık
hadi bakalım bu ay uğurlu gelsin inşallah