Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stresli işler canm.dün bir bugün iki her seyi düşünür olmuşuz aynen..benim eşim bu siteye girdigimi gördüğü an alıyor telefonu elimden.o yokken ve teneffslerde okuyorum..etkilenmemi istemiyor dogal olarak

Stresli işler canm.dün bir bugün iki her seyi düşünür olmuşuz aynen..benim eşim bu siteye girdigimi gördüğü an alıyor telefonu elimden.o yokken ve teneffslerde okuyorum..etkilenmemi istemiyor dogal olarak

Aynen benim de. Onlar da haklılar ama insan bakmadan okumadan bir edemiyor ki.

Ben tatilde olmam nedeniyle çok yürüyüş yapıyorum ondan kasiklarim ağrıyor sulu beyaz akintim var adete az kaldı 7-8 Mayıs merakla bekliyorum

Dün Adet oldum ben. Bırakıyorum artık takip işini doktora falan da Gitmiycem. Sürekli düşünüp kendimi strese sokup duruyorum. Oluruna bırakmaya çalışacağım bakalım hayırlısı.

Ben tatilde olmam nedeniyle çok yürüyüş yapıyorum ondan kasiklarim ağrıyor sulu beyaz akintim var adete az kaldı 7-8 Mayıs merakla bekliyorum
İnşallah güzel haberler alırsın canım ben de dün genetik sonuçlarımı aldım anladığım ve araştırdığım kadarıyla bi taş daha çıktı yoluma bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Dün Adet oldum ben. Bırakıyorum artık takip işini doktora falan da Gitmiycem. Sürekli düşünüp kendimi strese sokup duruyorum. Oluruna bırakmaya çalışacağım bakalım hayırlısı.
Başarabilirsen en iyisi bu ay ben de aynısınu dedim azalttım ama tam anlamıyla başaramadım. Hayırlısıyla gelir inşallah evlatlarımız

Merhaba arkadaslar yaza dogru planladıgım gebelıgı adetlerımım duzensızlıgı ve döngünün uzaması nedeniyle erken e aldım.Ve dün itibariyle korunmayı bıraktım.Bır kac ay da bekleyip olmassa doktora gideceğim..

Hakkinizda hayirlisi olsun canim.. insAllah cok bekletmeden gelir bebis yuvaniza

Kaç yaşındasın ne zamandır bebek istiyorsun canım ben 23 yaşındayım eşimde hareket sorunu vardı hallettik şükür bir aşılama oldum tutmadı 14 aydır daha nasip olmadı umutla bekliyorum bende gelmesini. Şimdilik iyiyim şükür yüzüm falan sivilcelenirdi ama daha olmadı

25 yaşındayım 7 aydır evliyiz. 5 ay önce düşük yaptım. 5 aydır korunmamama ragmen olmuyor. Geçen ay gün aşırı ve bal çörekotu tarçın denedim ama olmadı. Bu ay yakı denedim. Bakalım olacak mı. İnşallah nasip olur 14 ay beklemek insanı zorlar ama yeter ki gelsin bebekler. Bu ay inşallah olur stres yapmamaya çalış. Bu ay özel olarak denediğin bişey var mı

Teşekkürler canım.Ahh bu adet duzensızlıgı herşeyi değiştirdi.Umarım bir sıkıntı yoktur.

ben gebelik dusunmeye basladiktan sonra sacma sapan bir hal aldi adetim.. adetim bittiktetam 1 hafta sonra bile normal adet gördüm.. 21 23 25 29 gunde bir gelmeye basladi bununicinde gecen 2 ay ovulasyon testi kullandim.. bu ayda hicbirsey yapmadum artik 7 ay oldu gerildim iyice sanirim.. ha doktora da gittim hicbir skintim yok stres dedi.. nasip artik hayirlisi diyorum

Sanırım bu stres bizi mahvediyor. Ovülasyon testi ve gün aşırıya ben kesin gözüyle bakardım. Ama o işler öyle olmuyormuş :)

Sanırım bu stres bizi mahvediyor. Ovülasyon testi ve gün aşırıya ben kesin gözüyle bakardım. Ama o işler öyle olmuyormuş :)

ilk gebeligimde yumurtlama gunu ve günaşırı iliski sonrasi hemen hamile kalmistim ama o zaman boyle dusunmuyordum sanirim.. simdi acabalarla yasamak yoruyor insani onu anladim.. tamam düşünme diyorum kendime sonra kendimi dinlerken buluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…