- 3 Mayıs 2018
- 234
- 201
-
- Konu Sahibi teacheralla
Stresli işler canm.dün bir bugün iki her seyi düşünür olmuşuz aynen..benim eşim bu siteye girdigimi gördüğü an alıyor telefonu elimden.o yokken ve teneffslerde okuyorum..etkilenmemi istemiyor dogal olarakBen de kürtajdan beri doktora kontrole gidiyorum. Bir ay kist oldu, bir ay yumurta takibi yaptırdım. Bir ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Bu ay da femera ve çatlatma iğnesi vuruldum. Herhangi bir sorun yok aslında ama sureci hızlandırmak maksatlı ilaç vermişti doktor.
Eşim artık istemiyor doktora gitmemi. Takma kafana. Dr a gidip gelip stres yapıyorsun. Bir kere doğal yoldan hamile kaldın bi daha olur takma kafana diyor. Boyle giderse internetini kapatacam diyor. Sürekli internete bakıp düşünüp moral bozuyorum diye.
Hadi hakkımızda hayırlısı insallah.
Stresli işler canm.dün bir bugün iki her seyi düşünür olmuşuz aynen..benim eşim bu siteye girdigimi gördüğü an alıyor telefonu elimden.o yokken ve teneffslerde okuyorum..etkilenmemi istemiyor dogal olarak
İnşallah güzel haberler alırsın canım ben de dün genetik sonuçlarımı aldım anladığım ve araştırdığım kadarıyla bi taş daha çıktı yoluma bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaBen tatilde olmam nedeniyle çok yürüyüş yapıyorum ondan kasiklarim ağrıyor sulu beyaz akintim var adete az kaldı 7-8 Mayıs merakla bekliyorum
Başarabilirsen en iyisi bu ay ben de aynısınu dedim azalttım ama tam anlamıyla başaramadım. Hayırlısıyla gelir inşallah evlatlarımızDün Adet oldum ben. Bırakıyorum artık takip işini doktora falan da Gitmiycem. Sürekli düşünüp kendimi strese sokup duruyorum. Oluruna bırakmaya çalışacağım bakalım hayırlısı.
Selam kızlar topiğiniz hayırlı uğurlu gelsin inşallahBat 5 mayıs !! Bekliyorum yarını
Merhaba arkadaslar yaza dogru planladıgım gebelıgı adetlerımım duzensızlıgı ve döngünün uzaması nedeniyle erken e aldım.Ve dün itibariyle korunmayı bıraktım.Bır kac ay da bekleyip olmassa doktora gideceğim..
Teşekkürler canım.Ahh bu adet duzensızlıgı herşeyi değiştirdi.Umarım bir sıkıntı yoktur.Hakkinizda hayirlisi olsun canim.. insAllah cok bekletmeden gelir bebis yuvaniza
Benimde 17 mayıs canım beraber bekleyelim İnşAllah olmayalım da mutlu haberi verelim burdanBenim de bat 18 mayıs (17 de olabilir) beni de ekler misin
Ayyy inşallah inşallah bekleyelim bakalım :) nasıl gidiyor durumlar nasıl :)Benimde 17 mayıs canım beraber bekleyelim İnşAllah olmayalım da mutlu haberi verelim burdan
25 yaşındayım 7 aydır evliyiz. 5 ay önce düşük yaptım. 5 aydır korunmamama ragmen olmuyor. Geçen ay gün aşırı ve bal çörekotu tarçın denedim ama olmadı. Bu ay yakı denedim. Bakalım olacak mı. İnşallah nasip olur 14 ay beklemek insanı zorlar ama yeter ki gelsin bebekler. Bu ay inşallah olur stres yapmamaya çalış. Bu ay özel olarak denediğin bişey var mıKaç yaşındasın ne zamandır bebek istiyorsun canım ben 23 yaşındayım eşimde hareket sorunu vardı hallettik şükür bir aşılama oldum tutmadı 14 aydır daha nasip olmadı umutla bekliyorum bende gelmesini. Şimdilik iyiyim şükür yüzüm falan sivilcelenirdi ama daha olmadı
Teşekkürler canım.Ahh bu adet duzensızlıgı herşeyi değiştirdi.Umarım bir sıkıntı yoktur.
Sanırım bu stres bizi mahvediyor. Ovülasyon testi ve gün aşırıya ben kesin gözüyle bakardım. Ama o işler öyle olmuyormuş :)ben gebelik dusunmeye basladiktan sonra sacma sapan bir hal aldi adetim.. adetim bittiktetam 1 hafta sonra bile normal adet gördüm.. 21 23 25 29 gunde bir gelmeye basladi bununicinde gecen 2 ay ovulasyon testi kullandim.. bu ayda hicbirsey yapmadum artik 7 ay oldu gerildim iyice sanirim.. ha doktora da gittim hicbir skintim yok stres dedi.. nasip artik hayirlisi diyorum
Sanırım bu stres bizi mahvediyor. Ovülasyon testi ve gün aşırıya ben kesin gözüyle bakardım. Ama o işler öyle olmuyormuş :)