Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25 yaşındayım 7 aydır evliyiz. 5 ay önce düşük yaptım. 5 aydır korunmamama ragmen olmuyor. Geçen ay gün aşırı ve bal çörekotu tarçın denedim ama olmadı. Bu ay yakı denedim. Bakalım olacak mı. İnşallah nasip olur 14 ay beklemek insanı zorlar ama yeter ki gelsin bebekler. Bu ay inşallah olur stres yapmamaya çalış. Bu ay özel olarak denediğin bişey var mı
Karı koca yorulmadık desek yalan olur canım illa ki pes ettiğimiz yerler oldu benim özel kullandığım bişey olmadı eşim kullanıyo demir dikeni çakşır otu falan he olmadı derken preesed jel kullandım bu ay hayırlısı artık

Karı koca yorulmadık desek yalan olur canım illa ki pes ettiğimiz yerler oldu benim özel kullandığım bişey olmadı eşim kullanıyo demir dikeni çakşır otu falan he olmadı derken preesed jel kullandım bu ay hayırlısı artık
Yorulur insan gerçekten ama her şeye rağmen insan her ay umutlanıyor. Ben her adet olduğumda bir daha uğraşmayacağım deyip yumurtlama dönemi gelince yeniden umutlanıyorum. Ben eşime şimdilik hiç bişey kullandırtmadım ama aklımda bulunsun sağol

ilk gebeligimde yumurtlama gunu ve günaşırı iliski sonrasi hemen hamile kalmistim ama o zaman boyle dusunmuyordum sanirim.. simdi acabalarla yasamak yoruyor insani onu anladim.. tamam düşünme diyorum kendime sonra kendimi dinlerken buluyorum..
Sanırım çok düşünmekten oluyor herşey. Aynı aynı ben de düşünmeyeceğim deyip acaba bu belirtimi ne oluyor vs vs diye düşünüyorum hep

selam arkadaşlar, 2 ay önce düşüğüm olmuştu. doktorum 1 ay bekleyin demişti. 2. bat yarın. bu akşam ki gebelik testi silik, bir umut oluştu bende. acaba??

Eklentiler

• 0B506F2C-7DEA-4EC5-B060-9F766BA298FD.jpeg
    0B506F2C-7DEA-4EC5-B060-9F766BA298FD.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 77
  • EAD51343-7BDC-4FA6-8760-5ECFBE21B89D.jpeg
    EAD51343-7BDC-4FA6-8760-5ECFBE21B89D.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 75
selam arkadaşlar, 2 ay önce düşüğüm olmuştu. doktorum 1 ay bekleyin demişti. 2. bat yarın. bu akşam ki gebelik testi silik, bir umut oluştu bende. acaba??
Merhaba bence bebek geliyor ya ben bu çift çizgileri görünce acayip mutlu oluyorum.hayırlı olsun.darisi bizlere benm de 18 gun oldu kürtaj olalı gelecek ay inşallah sans bize de guler ☺

Acabası fazla hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah :)

Merhaba bence bebek geliyor ya ben bu çift çizgileri görünce acayip mutlu oluyorum.hayırlı olsun.darisi bizlere benm de 18 gun oldu kürtaj olalı gelecek ay inşallah sans bize de guler ☺
inşallah hayırlısıyla Allah hepimize nasip etsin. bende bu olumlu yorumları görünce acayip mutlu oluyorum. bazı forumlarda da paylaştım. paylaşmadan duramadım çünkü olumlu veya olumsuz tecrübelere- yorumlara ihtiyacım var. inşallah hayal kırıklığı olmaz.

inşallah hayırlısıyla Allah hepimize nasip etsin. bende bu olumlu yorumları görünce acayip mutlu oluyorum. bazı forumlarda da paylaştım. paylaşmadan duramadım çünkü olumlu veya olumsuz tecrübelere- yorumlara ihtiyacım var. inşallah hayal kırıklığı olmaz.

Bencede bariz gebelik var :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişiniz inş ay ben dayanamaz yarın kan verirdim hemen :)) bende kürtaj olalı 16 gün oldu adet olduktan sonra deneyeceğim inş sizin gibi hemen ilk ayda tutar bizimde :)

2nci cizgi gayet belli.
Gozunuz aydin :)
Darisi basimiza insallah

Bencede bariz gebelik var :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişiniz inş ay ben dayanamaz yarın kan verirdim hemen :)) bende kürtaj olalı 16 gün oldu adet olduktan sonra deneyeceğim inş sizin gibi hemen ilk ayda tutar bizimde :)
inşallah, Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah. zaten kan testinde görmeden inanmam. ama önce idrar testlerini tekrarlarım sanırım yine görürsem silik ikinci çizgi dayanamam bende hiç durmam kan testi yaptırırım,

hayırlı olsun inşallah :) böyle hamilelikleri görünce kendim kalmış gibi çok mutlu oluyorum gerçekten istemsiz yüzüm gülüyor.. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.. Amin :dua:

hayırlı olsun inşallah :) böyle hamilelikleri görünce kendim kalmış gibi çok mutlu oluyorum gerçekten istemsiz yüzüm gülüyor.. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.. Amin :dua:
İnşallah 1-2 saate kan tahlilim çıkar. Şüphede kalınca dayanamadım kan verdim.
Ama sabah hem erken gebelik testi hem normal test tekrarladım. Aşırı flu çıktı. Hatta akşamki daha koyuydu sanki. Moralim bozuldu
Hatta erken testi yüklüyorum

Eklentiler

• B5803409-77D7-4CA3-B82D-AE92FDADC12F.jpeg
    B5803409-77D7-4CA3-B82D-AE92FDADC12F.jpeg
    35,2 KB · Görüntüleme: 60
kızlar merhabalar. ben yine geldim :) gebelik yaşamaya başlayan arkadaşlara sağlık ve huzur içinde yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin rabbim.
bu haftayı doktor haftası ilan ettim bende. özel hastaneden ve doktorların yaklaşımından sıkılıp üniversite hastanesinde şansımı denemeye karar verdim. hem yaptıracağım bir çok testim var onları yaptırma açısından birde devlet hastanesindeki doktorların daha pratik çözümleri olduğunu düşünüyorum. ( hasta gitsin bir daha gelmesin düşüncesinde olduklarını düşünüyorum da:) ) bakalım ne ile karşılaşıcaz.

Ama sabah hem erken gebelik testi hem normal test tekrarladım. Aşırı flu çıktı. Hatta akşamki daha koyuydu sanki. Moralim bozuldu
silik olması olmadığı anlamına gelmiyor. benim 2 gebeliğimde de neredeyse yok gibiydi. hayırlısı olsun canım.

Olumlu düşün canım İnşAllah yüzün gülecek seninde bizimde:anneadayı::KK200:

en neti kan tahlili.. inşallah çıksın bizleri de habersiz bırakma merakla bekliyoruz:emir_bebek:

X