- 23 Aralık 2018
- 36
- 9
- 16
- 44
- Konu Sahibi evanescence10
-
bende aptamil kullanıyorum çok memnum gayette iyi gelişiyor , gaz sorunu yaşamadımTeşekkür ederim canım
not alındıııBen mamajonun kurutmali steril aletini aldim cok memnunum,biberon, dr browns aldim ondanda cok memnunum emzik olarakta philps soothie aldim .k8zlarim emzik almiyor ama oglum memnun ☺mamada basta aptamil kullandik ama cocuklar gaz sancisi ve kaka problemi ile ugrasiyorduk tavsiye uzerine bebelac gold aldim gazi tamamen kesmedi ama cocuklar buyuk olcude rahatladi kakalarinida duzenli yapmaya basadilar.
çok şükür. zaten Allah korusun düşük olsa leke şeklinde gelmez. bebeklerde bi sorun yoksa hiiç takma kafanaBugün gittim canım kontrolüm vardı çok şükür bir sıkıntımız yok lekede kesildi önemli değil bunlar normal dedi drum
Ultrasonda görünce rahatladım canımçok şükür. zaten Allah korusun düşük olsa leke şeklinde gelmez. bebeklerde bi sorun yoksa hiiç takma kafana
Merhaba Allah bağışlasınMerhaba arkadaslar hayırlı bayramlar..daha önceden bildiğiniz gibi üçüz hamilelik yasıyorum 23+4 haftalıgız suan.İstanbul anadolu yakasında olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ya da doğum yapanlar hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?
ben avrupa yakasndayımMerhaba arkadaslar hayırlı bayramlar..daha önceden bildiğiniz gibi üçüz hamilelik yasıyorum 23+4 haftalıgız suan.İstanbul anadolu yakasında olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ya da doğum yapanlar hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?
merhaba aramıza hoşgeldin :) ben de 22. haftaya girdim bugün. benimkilerde kızMerhaba arkadaşlar bende üçüz gebeyim 18+0 olduk. Üçü de kız bebeklerimin. Tecrübelilere sormak isterim yemek yapıyormuydunuz? Makineye çamaşır atıyormusumuz? Hep yatıyormusunuz
Iyi geceler arkadaslar ben 3 üz değil ama ikiz olduğumuzu öğrendim bugün bende size katılabilir miyim.. bende tüp bebekle gebe kaldım.. tek embriyo transfer edildi tek kesede iki yolk sac kesesi gördük doktor ikiz dedi sizin 3 de ayrı kese de micanım benim aramıza hoşgeldin.
ben de tüp bebekle hamile kaldım. 13+3'üm bugün. mide bulantılarım,kusmalarım,öğürmelerim o kadar çok oldu ki..ama 12. haftadan sonra azaldı biraz. sanırım 7. haftadan itibaren başladı. canın pek yemek istemese de sürekli elinin altında bişiler olsun, çünkü aç kaldıkça öğürüyorsun. malum hormonlarımız 3 katı çalışıyor :)
ayrıca benim kanamalarım da dinmiyorhaftada 2 kere doktora gitmek durumunda kalıyorum ama çok şükür bebeklerim iyi durumda,öle idare ediyoruz..
Beslenmen konusunda bize de tüyolar verir misinEvet Ama cok cok iyi besendim kendime kilo almadim hic bebeklere aldim dogumdan sonrada azcik gobek disinda birseyim kalmadi .sizinkiler ne kac kg dogdular kuvezde kaldilar mi?
Tabi kii hayirli ugurlu olsun saglikla kucaginiza alin insallahBeslenmen konusunda bize de tüyolar verir misin
Teşekkür ederim söylediklerinize uymaya calısıcam mutlaka.. tek yumurta ikizi mıydı sizindeTabi kii hayirli ugurlu olsun saglikla kucaginiza alin insallah
Oncelikle herseyden onemli olan gunde 3 litre su icmeniz su dusuk riskini azaltiyor .
Ben her sabah ac karnina 2 muz yedim sonrasinda 2 adet haslanmis yumurta el kadar beyaz peynir ve kasar peyniri 1 bardakta portakal suyu ictim bu benim rutinimdi bazen ayni seyleri yemek bıkkınlık verdigi icin bunlarin yaninda gozleme de yemek istiyordum onu ispanakli yiyordum,haslama yumurtadan gına geliyordu ispanakli yumurta yiyordum bu sekilde dongu olusturdum kendime.2 ana 5 ara ogun seklinde yiyordum bu arada.sbahla oglen arasi kaju,findik,badem,ceviz,kabak cekirdegi ve kuru meyveler yiyordum kayisi,uzum kurusu,blueberry ,incir vs. Ama kayisi mutlaka yiyin kabizlik sorunu icin.oglen sebze yada bakliyat yiyordum.(nohut,yesil kirmizi mercimek,kuru fasulye vsvs) oglen aksamustu arasinda mevsim meyveleri aksam protein agirlikli besleniyordum.yatmadan da mutlaka gunluk sut icyordum yarim litre.ve tanidigim bir doktur eristeli yesil mercimek yemegi var onu kiymali yapiyordum ve corba gibi her yemekten once 1 kase mutlaka iciyordum.soyle soyleyeyim bir donem bu rutinden bıkıp kendimi fast food a verdim 1 2 hafta.boyunca duzensiz yedim,kontrllerim 2 hafta da 1 oluyordu dr.gittigimde bebekler 90 gr almisti sadece 2 haftada sonra tekrar kiymali yesil mercimege devam ettigimde bebeklerim 300 gr almisti.dogum yapana kadar da bu sekilde ozellikle son 2 hafta migdem bulanarak yedigimi hatirliyorum ama herseye deger cok sukur kuvezde kalmadik kizlarim 2 kg oglumda 2 750 dogdu.ama bunlarin yaninda mutlaka ve mutlaka 3 litre su icmeniz lazim.migde yanmaniz olursa da max. 2 adet sade soda icin bu bebeginde gazsiz olmasina yardimci .cok sukur gaz sorunuda yasamadik kolik bebeklerde olmadilar.
Kizlarim tek yumurta ikizi oglum ayri.sizin?Teşekkür ederim söylediklerinize uymaya calısıcam mutlaka.. tek yumurta ikizi mıydı sizinde
Benimde tek yumurta ikizlerim olacak allah nasip ederse.. ikizler tek kesede miydi plasentalari bir miydi ayrı mi amniyo sıvıları ayrı miydi.. k. Bakma sordum da sordumKizlarim tek yumurta ikizi oglum ayri.sizin?
InsallhBenimde tek yumurta ikizlerim olacak allah nasip ederse.. ikizler tek kesede miydi plasentalari bir miydi ayrı mi amniyo sıvıları ayrı miydi.. k. Bakma sordum da sordum
Hmm bunlar ilerleyen zmanlarda belli oluyo ama demi şimdiden belli olmaz sanırımInsallhbenim kizlarin plesentalari ,amniyo sivilarida ayriydi
Ben 10 haftalikken ogrenmistim plesentalarinin ayri oldugunuHmm bunlar ilerleyen zmanlarda belli oluyo ama demi şimdiden belli olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?