2019 ÜÇÜZ ANNELERİ :)

not alındııı

Merhaba arkadaslar hayırlı bayramlar..daha önceden bildiğiniz gibi üçüz hamilelik yasıyorum 23+4 haftalıgız suan.İstanbul anadolu yakasında olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ya da doğum yapanlar hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?

Merhaba Allah bağışlasın
Dogal yollardan mi oldu üçüz yoksa tüp bebek mi

ben avrupa yakasndayım

Merhaba arkadaşlar bende üçüz gebeyim 18+0 olduk. Üçü de kız bebeklerimin. Tecrübelilere sormak isterim yemek yapıyormuydunuz? Makineye çamaşır atıyormusumuz? Hep yatıyormusunuz

Merhaba arkadaşlar bende üçüz gebeyim 18+0 olduk. Üçü de kız bebeklerimin. Tecrübelilere sormak isterim yemek yapıyormuydunuz? Makineye çamaşır atıyormusumuz? Hep yatıyormusunuz
merhaba aramıza hoşgeldin :) ben de 22. haftaya girdim bugün. benimkilerde kız tecrübeli değilim tabiki ama yemek de yapıyorum,çamaşır da atıyorum,nadir olarak süpürge de yapıyorum..bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama sürekli evdeyim ve sıkılıyorum

Iyi geceler arkadaslar ben 3 üz değil ama ikiz olduğumuzu öğrendim bugün bende size katılabilir miyim.. bende tüp bebekle gebe kaldım.. tek embriyo transfer edildi tek kesede iki yolk sac kesesi gördük doktor ikiz dedi sizin 3 de ayrı kese de mi

Beslenmen konusunda bize de tüyolar verir misin
Tabi kii hayirli ugurlu olsun saglikla kucaginiza alin insallah
Oncelikle herseyden onemli olan gunde 3 litre su icmeniz su dusuk riskini azaltiyor .
Ben her sabah ac karnina 2 muz yedim sonrasinda 2 adet haslanmis yumurta el kadar beyaz peynir ve kasar peyniri 1 bardakta portakal suyu ictim bu benim rutinimdi bazen ayni seyleri yemek bıkkınlık verdigi icin bunlarin yaninda gozleme de yemek istiyordum onu ispanakli yiyordum,haslama yumurtadan gına geliyordu ispanakli yumurta yiyordum bu sekilde dongu olusturdum kendime.2 ana 5 ara ogun seklinde yiyordum bu arada.sbahla oglen arasi kaju,findik,badem,ceviz,kabak cekirdegi ve kuru meyveler yiyordum kayisi,uzum kurusu,blueberry ,incir vs. Ama kayisi mutlaka yiyin kabizlik sorunu icin.oglen sebze yada bakliyat yiyordum.(nohut,yesil kirmizi mercimek,kuru fasulye vsvs) oglen aksamustu arasinda mevsim meyveleri aksam protein agirlikli besleniyordum.yatmadan da mutlaka gunluk sut icyordum yarim litre.ve tanidigim bir doktur eristeli yesil mercimek yemegi var onu kiymali yapiyordum ve corba gibi her yemekten once 1 kase mutlaka iciyordum.soyle soyleyeyim bir donem bu rutinden bıkıp kendimi fast food a verdim 1 2 hafta.boyunca duzensiz yedim,kontrllerim 2 hafta da 1 oluyordu dr.gittigimde bebekler 90 gr almisti sadece 2 haftada sonra tekrar kiymali yesil mercimege devam ettigimde bebeklerim 300 gr almisti.dogum yapana kadar da bu sekilde ozellikle son 2 hafta migdem bulanarak yedigimi hatirliyorum ama herseye deger cok sukur kuvezde kalmadik kizlarim 2 kg oglumda 2 750 dogdu.ama bunlarin yaninda mutlaka ve mutlaka 3 litre su icmeniz lazim.migde yanmaniz olursa da max. 2 adet sade soda icin bu bebeginde gazsiz olmasina yardimci .cok sukur gaz sorunuda yasamadik kolik bebeklerde olmadilar.

Teşekkür ederim söylediklerinize uymaya calısıcam mutlaka.. tek yumurta ikizi mıydı sizinde

Mrb arkadaşlar bende 10+4 üçüzlere hamileyim bugün doktor bir bebekte ense kalınlığı görünüyor dedi ense kalınlığı ölçümü için erken değil miydi sizler böyle bir durumla karşılatınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…