- 2 Aralık 2018
- 733
- 1.050
- 33
- 40
- Konu Sahibi evanescence10
-
Ben 10+5 günlüğüm canım bana hiç öyle bişey denmedi zaten anca bebeğe benzemeye başladılar
Ben 10+5 günlüğüm canım bana hiç öyle bişey denmedi zaten anca bebeğe benzemeye başladılar
Hayir hic oyle bir teklif almadim dr umda benimde ayni dusuyordu ,olsa da kabul etmezdim zatenÜçüz hamile arkadaşlar Dr size hiç birinin kalbini durdurmayı önerdimi
Benim tüp bebek drum hariç bütün drlar kafayı bebeklerin birinin kalbini durdurmaya takmış durumda
Ben asla böyle bir şeye izin vermeyeceğim söyledim ama ısrarla tekrarlayıp duruyorlar
Benim şuanki doktorum hariç hepsi birinin kalbini durduralım dedi.ama biz kabul etmedik eğer nasibi yoksa kendisi olsun dedik. Çok şükür iyi ki yaptırmamışız, şimdi çookk pişman olurdum heralde.Üçüz hamile arkadaşlar Dr size hiç birinin kalbini durdurmayı önerdimi
Benim tüp bebek drum hariç bütün drlar kafayı bebeklerin birinin kalbini durdurmaya takmış durumda
Ben asla böyle bir şeye izin vermeyeceğim söyledim ama ısrarla tekrarlayıp duruyorlar
Aynen canım bende asla izin vermem dedim çok güzeller rabbim 14 yıl sonra göndermiş bana o mucizeleri olacağı varsa rabbim den olsun en azından vicdan azabı duymam dedim çok şükür şimdilik sıkıntım yok kendimi yormadan işlerimi yapıyorumBenim şuanki doktorum hariç hepsi birinin kalbini durduralım dedi.ama biz kabul etmedik eğer nasibi yoksa kendisi olsun dedik. Çok şükür iyi ki yaptırmamışız, şimdi çookk pişman olurdum heralde.
Benimkiler üç ayrı kesede ayrı yumurta üçüzleri oluyorBişey sorabilir miyim benimkilerinde hepsinin plesantalaı ayrı. Bu durumda hepsi çift yumurta üçüzü mü oluyor ? Ya da ne deniyorsa :))
Estağfurullah canım böyle mucizeler de olabiliyorCahilliğime verin ama bana 2 embriyo transfer edildi. 3 ayrı kese ve plesanta olunca 3 embriyo gibi anlaşılıyo. Bu durumda sonradan bölünme durumunda da plesanta ve kese ayrı olabiliyor yani ?
Merhaba hanımlar..Üçüz hamile arkadaşlar Dr size hiç birinin kalbini durdurmayı önerdimi
Amin canım inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en ufak endişe yada korku yok içimde önce rabbime sığındım sonra kendi druma çok güveniyorum rabbimin izniyle hiç bir şey olmaz inşallahMerhaba hanımlar..
Tüp bebek ile 2 tane transfer yapıldıktan sonra Rabbim in mucizesi 3.cümüzde katıldı aramıza.. 9. haftamızdayız. Dün doktora gittim ve aynı şeyi bana da söyledi.. daha doğrusu ense kalınlıkların bakıp, hangisinde otizm olma riski varsa onun kalbini durdurabiliriz dedi.. erken doğum risklerinden de bahsetti tabi.. Erken doğum her daim gebe kadınların korkulu rüyası ama çoğul gebeliklerde fazlasıyla muhtemel bir durum.. Bu bir risk ama Rabbim nefes verirse neden olmasın.. Otizm li de olsa Rabbim ona can vermiş. o kalp atışını duymuşuz..aklımda aslında bir soru işareti yok. ihtimaller insanın aklını bulandırıyor ama inşallah bir sıkıntı olmadan yawrularımıza kavuşuruz..
Ben de seninle aynı durumdaydım 2 embriyo transfer edildi ve üçüz olduğunu öğrendik. Sizin seçiminiz ama düşündüğün çok doğru gidebildiğiniz kadar gidin. Sen dualarını et hep hayırlısını iste her zaman. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hamile olan herkesin kucağını boş bırakmasın rabbimMerhaba hanımlar..
Tüp bebek ile 2 tane transfer yapıldıktan sonra Rabbim in mucizesi 3.cümüzde katıldı aramıza.. 9. haftamızdayız. Dün doktora gittim ve aynı şeyi bana da söyledi.. daha doğrusu ense kalınlıkların bakıp, hangisinde otizm olma riski varsa onun kalbini durdurabiliriz dedi.. erken doğum risklerinden de bahsetti tabi.. Erken doğum her daim gebe kadınların korkulu rüyası ama çoğul gebeliklerde fazlasıyla muhtemel bir durum.. Bu bir risk ama Rabbim nefes verirse neden olmasın.. Otizm li de olsa Rabbim ona can vermiş. o kalp atışını duymuşuz..aklımda aslında bir soru işareti yok. ihtimaller insanın aklını bulandırıyor ama inşallah bir sıkıntı olmadan yawrularımıza kavuşuruz..
Amin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun doktorlar hep en kötü ihtimali söyleyip bizleri huzursuz etmekten başka bir şey yapmıyorlarSelamlar kızlar.. Dün doktora gittik ve bebeklerden birini sonlardırmak istemediğimizi ve down ve bir terim daha soyledi; bunların testlerini de yaptırmak istemediğimizi soyledik.. Canı veren Rabbim, inşallah sağlıklı hayırlı yollar açar hepimize..
Bu arada birşey daha soracaktım. benim sabah bulantılarım aşırı derecede.. acaba sizde de varmı bu durum? işe gitmeden önce evde neler tüketsem, işe gittiğimde, kahvaltı yapmadan öncesinde, midem rahat olur sizce?
Bu tevekkülle sağlıklı olur inşallah bebeklerin canım. Maşallah hepinize...Selamlar kızlar.. Dün doktora gittik ve bebeklerden birini sonlardırmak istemediğimizi ve down ve bir terim daha soyledi; bunların testlerini de yaptırmak istemediğimizi soyledik.. Canı veren Rabbim, inşallah sağlıklı hayırlı yollar açar hepimize..
Bu arada birşey daha soracaktım. benim sabah bulantılarım aşırı derecede.. acaba sizde de varmı bu durum? işe gitmeden önce evde neler tüketsem, işe gittiğimde, kahvaltı yapmadan öncesinde, midem rahat olur sizce?
inşallah Rabbim yawrularımıza kavuşturur en sağlıklı şekilde.Bu tevekkülle sağlıklı olur inşallah bebeklerin canım. Maşallah hepinize...
Canım dediğin gibi veren de Allah alan da.. O yüzden doğru düşünmüşsünüz.Selamlar kızlar.. Dün doktora gittik ve bebeklerden birini sonlardırmak istemediğimizi ve down ve bir terim daha soyledi; bunların testlerini de yaptırmak istemediğimizi soyledik.. Canı veren Rabbim, inşallah sağlıklı hayırlı yollar açar hepimize..
kardesm bnm de 3cz bilgi verrmsnzSelam kızlar :))) Allah izin verirse 8 haftalık üçüzlerime hamileyim...
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Konuşalım,bu tatlı süreci beraber sürdürelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?