2019 ÜÇÜZ ANNELERİ :)

Üçüz hamile arkadaşlar Dr size hiç birinin kalbini durdurmayı önerdimi
Benim tüp bebek drum hariç bütün drlar kafayı bebeklerin birinin kalbini durdurmaya takmış durumda
Ben asla böyle bir şeye izin vermeyeceğim söyledim ama ısrarla tekrarlayıp duruyorlar

Ben 10+5 günlüğüm canım bana hiç öyle bişey denmedi zaten anca bebeğe benzemeye başladılar
Ben 10+5 günlüğüm canım bana hiç öyle bişey denmedi zaten anca bebeğe benzemeye başladılar

Başka doktora göründüm o da iki hafta sonra bakılacak dedi inşallah öyle birşey yoktur hepimizde sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Hayir hic oyle bir teklif almadim dr umda benimde ayni dusuyordu ,olsa da kabul etmezdim zaten

Benim şuanki doktorum hariç hepsi birinin kalbini durduralım dedi.ama biz kabul etmedik eğer nasibi yoksa kendisi olsun dedik. Çok şükür iyi ki yaptırmamışız, şimdi çookk pişman olurdum heralde.

Bişey sorabilir miyim benimkilerinde hepsinin plesantalaı ayrı. Bu durumda hepsi çift yumurta üçüzü mü oluyor ? Ya da ne deniyorsa :))

Benim şuanki doktorum hariç hepsi birinin kalbini durduralım dedi.ama biz kabul etmedik eğer nasibi yoksa kendisi olsun dedik. Çok şükür iyi ki yaptırmamışız, şimdi çookk pişman olurdum heralde.
Aynen canım bende asla izin vermem dedim çok güzeller rabbim 14 yıl sonra göndermiş bana o mucizeleri olacağı varsa rabbim den olsun en azından vicdan azabı duymam dedim çok şükür şimdilik sıkıntım yok kendimi yormadan işlerimi yapıyorum

Cahilliğime verin ama bana 2 embriyo transfer edildi. 3 ayrı kese ve plesanta olunca 3 embriyo gibi anlaşılıyo. Bu durumda sonradan bölünme durumunda da plesanta ve kese ayrı olabiliyor yani ?

Merhaba hanımlar..
Tüp bebek ile 2 tane transfer yapıldıktan sonra Rabbim in mucizesi 3.cümüzde katıldı aramıza.. 9. haftamızdayız. Dün doktora gittim ve aynı şeyi bana da söyledi.. daha doğrusu ense kalınlıkların bakıp, hangisinde otizm olma riski varsa onun kalbini durdurabiliriz dedi.. erken doğum risklerinden de bahsetti tabi.. Erken doğum her daim gebe kadınların korkulu rüyası ama çoğul gebeliklerde fazlasıyla muhtemel bir durum.. Bu bir risk ama Rabbim nefes verirse neden olmasın.. Otizm li de olsa Rabbim ona can vermiş. o kalp atışını duymuşuz.. aklımda aslında bir soru işareti yok. ihtimaller insanın aklını bulandırıyor ama inşallah bir sıkıntı olmadan yawrularımıza kavuşuruz..

Amin canım inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en ufak endişe yada korku yok içimde önce rabbime sığındım sonra kendi druma çok güveniyorum rabbimin izniyle hiç bir şey olmaz inşallah

Ben de seninle aynı durumdaydım 2 embriyo transfer edildi ve üçüz olduğunu öğrendik. Sizin seçiminiz ama düşündüğün çok doğru gidebildiğiniz kadar gidin. Sen dualarını et hep hayırlısını iste her zaman. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hamile olan herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim

Selamlar kızlar.. Dün doktora gittik ve bebeklerden birini sonlardırmak istemediğimizi ve down ve bir terim daha soyledi; bunların testlerini de yaptırmak istemediğimizi soyledik.. Canı veren Rabbim, inşallah sağlıklı hayırlı yollar açar hepimize..

Bu arada birşey daha soracaktım. benim sabah bulantılarım aşırı derecede.. acaba sizde de varmı bu durum? işe gitmeden önce evde neler tüketsem, işe gittiğimde, kahvaltı yapmadan öncesinde, midem rahat olur sizce?

Amin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun doktorlar hep en kötü ihtimali söyleyip bizleri huzursuz etmekten başka bir şey yapmıyorlar
RABBİM bu zorlu süreci nasip etmişse o gücü de vermiştir.

Bulantı için ben suya limon sıkıp içiyorum az da olsa işe yarıyor ama çok iştahsızım

Bu tevekkülle sağlıklı olur inşallah bebeklerin canım. Maşallah hepinize...

Kzılar hepinizi tebrik ederim. Allah sağlıkla bebeklerinize kucağınıza almayı nasib etsin. Çok güzel bir duygudur eminim. Ben hamile falan değilim tesadüfen okudum ve çıkıcam. Bana da dua edin. Hepinize kocaman maşallah diyorum...

Canım dediğin gibi veren de Allah alan da.. O yüzden doğru düşünmüşsünüz.
Benim geçti şuan bulantım vs. Aç kaldıkça miden bulanır bulantın olur o yüzden sürekli elinin altında bişey bulunsun. Baş ucuna tuzlu bişiler koyabilirsin kraker vs. Bana hep tuzlu iyi geldi belki kişiden kişiye değişir. Patates kaynatıyordum tuzlayıp yiyordum :) Hatta fırında da yapıyordum kesin tavsşye ederim. Çantanda falan atışyırmalık yiyecekler bulundur. Naneli şekerler de bulantımı az da olsa gideriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…