- 2 Aralık 2018
- 733
- 1.050
- 33
- 40
- Konu Sahibi evanescence10
-
Canım ben üç dra gidiyorum biri tüp bebek drum diğeri çapa tıp fakültesi perinatoloji diğerinde tsh problemim var endokrin sonuna kadar böyle devam edicem19 + 4 oldum bugün. serklaj yapılmadı sanırım rahim boyu uzunluğuna göre yapılıyor. ilk 3,5 ay kanamam olmuştu sürekli. rahim boyum kısaydı en az 3 oldu gerçi. dinlendim vs çok şükür geçti. son 2-3 muayenedir de 4 civarında. 3'ün altında olunca yapılıyordu sanırım. doktor ne derse onu yapıyoruz gerçi
ikinci gebeliğim ilkinde kalbi durdu gelişemedi ilk haftalarda kürtaj oldum.
tüp bebek hepsi
Rutin Yiyip ictiklerimi yazmistim aslinda okudunuz mu bilmiyorum.herseyden onemlisi gunde 3 litre su icmeniz .ben 40a kadar gidecektimde doktor musade etmedi 35 son dediçok sağolun gördüm postlarınızı maşallah çok iyi dayanmışsınız 35. haftaya kadar. keşke biz de görebilsek o haftaları
Selam kızlar ben bugün biraz korktum kahverengi lekelenmeler oldu drumu aradım normal korkma dedi ama Korkmamak elde değil sizde de oldumu
[/QUOTE
Benimde en baslarda kanamam olmustu igne oldum sonra birdaha yasamadim cok sukur.korkmayin rahat olun .
Benim doktorum ne boylular var 1 bebegi tasiyamiyorlar diyordu o yuzden bu gibi durumlari takmayin kafaniza.siz de minyonsanız artık1.55 boyundayım 59 ile hamile kaldım. 62 oldum yeni
Benim dontorumda tam tersini soyledi hic birseyi kisitlamadim hava sicak oldugu icin avmleri geziyordumBenim doktorum cok fazla cogul gebelikleri takip ettigi icin sadece kadin dogum uzmani takip etti beni
Ben ucuz oldugunu ogrendigim gunden beri doktor bana ayakta dolanmayi yasakladi.wc disinda hic kalkmadim ta ki dogurana kadar.riske atmadik acikcasi.
Ben hazirliklara bebekler kuvozdeyken basladim.zaten cok fazla sey almaya gerek yok minicik oluyolar cunku icinde:)kundaklamadan olmuyo:)
Tabi ki oncesi kismet Allah eger sonuna kadar yazmişsa ona hic bi sey engel olamaz ana ben yine de riske atmama taraftariyim.Benim dontorumda tam tersini soyledi hic birseyi kisitlamadim hava sicak oldugu icin avmleri geziyordumson 1 aya kala annemde kendi evime geldim ve merdivenleri inip inip cikiyordum hatta bir ara tansiyonum yukselmmisti doktora soyledim tahlil istemisti sonuclari 2 3 arasi cikar ara demisti bende avmye gittim zaman gecirmek icinsonra beni hastaneden aradilar protein kacagi varmis hemen yatmaniz lazim dediler 1 gece yattim kontrl altinda tuttular ertesi gun sorun yoktu.ve ben o gun cok az su icmistim ,hastaneye yattigimda bol bol su ictim bir sorun kalmadi .o yuzden su cok ama cok onemli.
Hosbulduk canm. Bizimkiler mart 31 dogumlular suan duzeltilmis tam 1 yasindalar. 33+ 4 de mecburi dogum yaptim aslinda kontrole gitmistim doktorum bugun alalim seni artik belin kirilcak ddgi icin dogum yaptim. Cunku kilolu hamile kaldim. 75 le hamile kLdim 95 le dogum yaptim. 1 ay icerisinde 35 kilo verdim suan 65 kiloyum. Boyum da kisa oldgu icin 155 boyumhoşgeldiniz öncelikle ☺ kaç aylık oldu sizinkiler ? kaç haftalık doğurdunuz ? cinsiyetleri ne ? benimkiler kız
Evet canm bekliyorum ben seve seve cvplarimdoğum yapan üçüz anneleri çok sorularım olacak size..esmerhatun66 BirTutamMutluluk20 D Dnztry
-- gebelik takibinizde kadın doğumcu mu tercih ettiniz sadece ? yoksa perinatolog ile beraber mi yürüttünüz ? özelde mi devlette mi doğum yaptınız ?
-- sonlara doğru kaç haftadan sonra doktor yatış verdi ?
-- biz üçüz gebelerde hazırlıklara ne zamandan itibaren başladınız ? ya da başlanmalı ?
-- detaylı ultrasonda perinatolog kontrolü şart mı ? sizde prof. olmasa da olur mu ?
Devam eden zamanlarda sorularım devam edecek
yaa ben birazcık yattım vallahi patlıyordum sıkıntıdanBenim doktorum cok fazla cogul gebelikleri takip ettigi icin sadece kadin dogum uzmani takip etti beni
Ben ucuz oldugunu ogrendigim gunden beri doktor bana ayakta dolanmayi yasakladi.wc disinda hic kalkmadim ta ki dogurana kadar.riske atmadik acikcasi.
Ben hazirliklara bebekler kuvozdeyken basladim.zaten cok fazla sey almaya gerek yok minicik oluyolar cunku icinde:)kundaklamadan olmuyo:)
benim her kanamam kırmızıydı. ilk gördüğümde hemen doktora gidiyordum ama bebeklerde bi sorun olmuyordu. sonraki kanamalarımda gitmedim açıkçası. kahverengi ise rahimdeki eski kanı atıyor sanırım. ama kırmızı olursa git derim doktora. için rahat olsun en azındanSelam kızlar ben bugün biraz korktum kahverengi lekelenmeler oldu drumu aradım normal korkma dedi ama Korkmamak elde değil sizde de oldumu
tüp bebek doktoruna gitme sebebin ne peki ? aslında onun işi bitmiş durumdaCanım ben üç dra gidiyorum biri tüp bebek drum diğeri çapa tıp fakültesi perinatoloji diğerinde tsh problemim var endokrin sonuna kadar böyle devam edicem
evet okudum yine yazmışsınız elinize sağlıkRutin Yiyip ictiklerimi yazmistim aslinda okudunuz mu bilmiyorum.herseyden onemlisi gunde 3 litre su icmeniz .ben 40a kadar gidecektimde doktor musade etmedi 35 son dedihocam rekora gidelim dedim patlarsin diyince mecbur aldilar.benim doktorumda cogul gebelik konusunda tecrubeli bir doktordu sadece 1 doktorla devam ettim.pazartesi gunu dogumum olacakti doktor pazartesi gel dedi ama ben pazar gununden yatis yaptim.hazirliklara ben biraz erken basladim aslinda o konuda birsey soyleyemecigim herkesin kendi tercihi tabi ama kurutuculu steril aleti ,mama isitici ve ates olcer gibi urunleri temin edebilirsiniz.zira cok ihtiyaciniz olacak.
boylarımız aynıHosbulduk canm. Bizimkiler mart 31 dogumlular suan duzeltilmis tam 1 yasindalar. 33+ 4 de mecburi dogum yaptim aslinda kontrole gitmistim doktorum bugun alalim seni artik belin kirilcak ddgi icin dogum yaptim. Cunku kilolu hamile kaldim. 75 le hamile kLdim 95 le dogum yaptim. 1 ay icerisinde 35 kilo verdim suan 65 kiloyum. Boyum da kisa oldgu icin 155 boyum. Bebeklerimin 3 ude erkek
boylarımız aynıküvezde ne kadar kaldılar ?
Gebeligimin ilk gunlerinde lavaboya girdigimde kirmizi renk kanamam oldu igne verdiler birdaha yasamadim kanama ve son ay da ise protein kacagim vardi 1 gun gozlem altinda tuttular.baska da sorun yasamadim cok fazla ustune titremedim acikcasi sicak dus almayin ,bir yerden birsey almak icin uzanmayin ve agir kaldirmayin .ben bunlari yapmadim ve son haftam zor gecti wc giderken bile zorlaniyordum o yuzden kendinizi sisirmeyin son haftalarda zorlanirsiniz.migde yanmam cok oldu o zamanda max gunde 2 tane sade soda iciyordum .merak ettiklerinizi sorabilirsiniz seve seve yardimci olurum .evet okudum yine yazmışsınız elinize sağlıkvalla süpersiniz bi rahatsızlık vermedi galiba bebişler son haftalara doğru,doktora al diye yalvaranlar varmış bi yerde okumuştum ileriki zamanlarda kullandığınız ve önerdiğiniz,al/alma dediğiniz ürünleri de duymak isterim/isteriz
Ben mamajonun kurutmali steril aletini aldim cok memnunum,biberon, dr browns aldim ondanda cok memnunum emzik olarakta philps soothie aldim .k8zlarim emzik almiyor ama oglum memnun ☺mamada basta aptamil kullandik ama cocuklar gaz sancisi ve kaka problemi ile ugrasiyorduk tavsiye uzerine bebelac gold aldim gazi tamamen kesmedi ama cocuklar buyuk olcude rahatladi kakalarinida duzenli yapmaya basadilar.evet okudum yine yazmışsınız elinize sağlıkvalla süpersiniz bi rahatsızlık vermedi galiba bebişler son haftalara doğru,doktora al diye yalvaranlar varmış bi yerde okumuştum ileriki zamanlarda kullandığınız ve önerdiğiniz,al/alma dediğiniz ürünleri de duymak isterim/isteriz
Bugün gittim canım kontrolüm vardı çok şükür bir sıkıntımız yok lekede kesildi önemli değil bunlar normal dedi drumbenim her kanamam kırmızıydı. ilk gördüğümde hemen doktora gidiyordum ama bebeklerde bi sorun olmuyordu. sonraki kanamalarımda gitmedim açıkçası. kahverengi ise rahimdeki eski kanı atıyor sanırım. ama kırmızı olursa git derim doktora. için rahat olsun en azından
Canım benim tüp bebek Dr 12 yıllık drum ilk kızımda da ona hep devam ettim doğumunda o yaptı yine ona devam ediyorum kendisini çok seviyor ve çok güveyorum ayrıcada istediğim her saat çok rahat ulaşabiliyorumtüp bebek doktoruna gitme sebebin ne peki ? aslında onun işi bitmiş durumdaçapa tıp'a ben de gitmiştim devam etmek de isterim ama evim çoookk uzak oraya. hangi doktor yapıyor takibini ? kaç haftada bir gidiyorsun çapaya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?