- 14 Temmuz 2019
- 10
- 105
- 8
- 26
- Konu Sahibi evanescence10
-
Merhaba hanımlar..
Tüp bebek ile 2 tane transfer yapıldıktan sonra Rabbim in mucizesi 3.cümüzde katıldı aramıza.. 9. haftamızdayız. Dün doktora gittim ve aynı şeyi bana da söyledi.. daha doğrusu ense kalınlıkların bakıp, hangisinde otizm olma riski varsa onun kalbini durdurabiliriz dedi.. erken doğum risklerinden de bahsetti tabi.. Erken doğum her daim gebe kadınların korkulu rüyası ama çoğul gebeliklerde fazlasıyla muhtemel bir durum.. Bu bir risk ama Rabbim nefes verirse neden olmasın.. Otizm li de olsa Rabbim ona can vermiş. o kalp atışını duymuşuz..aklımda aslında bir soru işareti yok. ihtimaller insanın aklını bulandırıyor ama inşallah bir sıkıntı olmadan yawrularımıza kavuşuruz..
Bnm de ücüz tub bebek yontemu ile 2tanesi tek yumurta ikizi dgeri tekBen de seninle aynı durumdaydım 2 embriyo transfer edildi ve üçüz olduğunu öğrendik. Sizin seçiminiz ama düşündüğün çok doğru gidebildiğiniz kadar gidin. Sen dualarını et hep hayırlısını iste her zaman. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hamile olan herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim
merhaba. ikisi tek diğeri çift demek istediniz sanırım :) sizinki de sonradan bölündü o zaman. kaçıncı haftanızdasınız ?Bnm de ücüz tub bebek yontemu ile 2tanesi tek yumurta ikizi dgeri tek
selam tatlım. ben 28. haftamdayım. çok şükür herşey yolunda gidiyor. zaman gittikçe ağırlaşıyorum kalkıp yatmak şimdiden çok zor. Allah güç kuvvet versin hepimize.Selamlar kızlar.. Nasılsınız., nasıl geçiyor haftalarınız?
Ne zaman üçüz olduğunu öğrendin ilk beta değerlerin nasılduSelam kızlar :))) Allah izin verirse 8 haftalık üçüzlerime hamileyim...
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Konuşalım,bu tatlı süreci beraber sürdürelim
Ayyn cnm 3de ayri kesedeler 8hftalik szmerhaba. ikisi tek diğeri çift demek istediniz sanırım :) sizinki de sonradan bölündü o zaman. kaçıncı haftanızdasınız ?
Ulturosan bkildi ka ndegerim 1853 olmus tu trsfetin 10gnndeNe zaman üçüz olduğunu öğrendin ilk beta değerlerin nasıldu
Doktorun sana da 1 alalm dedimu cnmselam tatlım. ben 28. haftamdayım. çok şükür herşey yolunda gidiyor. zaman gittikçe ağırlaşıyorum kalkıp yatmak şimdiden çok zor. Allah güç kuvvet versin hepimize.
Bana dediler canım kabul etmedim aslada etmem o kadar güzellerki insan evladına nasıl koyabilirDoktorun sana da 1 alalm dedimu cnm
Canım siz cinsiyetlerini görebildinizmi bizimkiler birbirini örtüyor göremedikselam tatlım. ben 28. haftamdayım. çok şükür herşey yolunda gidiyor. zaman gittikçe ağırlaşıyorum kalkıp yatmak şimdiden çok zor. Allah güç kuvvet versin hepimize.
Bnde kabul etmedimBana dediler canım kabul etmedim aslada etmem o kadar güzellerki insan evladına nasıl koyabilir
İşte tecrübeli gebelik :) :)merhaba. ikisi tek diğeri çift demek istediniz sanırım :) sizinki de sonradan bölündü o zaman. kaçıncı haftanızdasınız ?
Amin inşallahselam tatlım. ben 28. haftamdayım. çok şükür herşey yolunda gidiyor. zaman gittikçe ağırlaşıyorum kalkıp yatmak şimdiden çok zor. Allah güç kuvvet versin hepimize.
Valla bana doktorum 34. Haftaya kadar tutmaya calışıcam dedi. Seninki cok erken sölemiş sanki. 28 sonrası hayatta kalma şansı daha yüksek diye okumuştum bi yerde ama 25,26 falan almaz inşallah o haftalarda yaİşte tecrübeli gebelik :) :)
Bu hafta 14e girdik hayırlısıyla..
2gündür kasıklarım da ağrı hissediyordum, dün doktora gittim normal dedi, rahim büyüyor muş.. Bişiler daha dedi.. Çok şükür şimdi iyiyim. Ama düşük falan olur diye ne kadar korktum anlatamam..
Birşey soracağım, sizin büyümüşsünüz maaaşallah, Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. Doktorunuz tahmini doğum zamanı için ne diyor acaba? Benim doktorum 30a gelmeden 25,26,27. Haftalar diyordu.. Aklımda kalmış, sormak istedim.
benm ilk değerim 540 idi. transferin 12. günüydü. o gün muayene olmadım. 15 gün sonra doktora gittiğimizde gördük 3 kese olduğunu.Ne zaman üçüz olduğunu öğrendin ilk beta değerlerin nasıldu
nasıl bi bilgi istiyosun tatlım? :) bildiğim kadarıyla yardımcı olurumkardesm bnm de 3cz bilgi verrmsnz
canım seninkiler tek kesede sanırım ? nasıl gidiyor gebelik ?Amin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun doktorlar hep en kötü ihtimali söyleyip bizleri huzursuz etmekten başka bir şey yapmıyorlar
RABBİM bu zorlu süreci nasip etmişse o gücü de vermiştir.
Bulantı için ben suya limon sıkıp içiyorum az da olsa işe yarıyor ama çok iştahsızım
Hayır ayrı kesedeler plesanta bircanım seninkiler tek kesede sanırım ? nasıl gidiyor gebelik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?