2019 ÜÇÜZ ANNELERİ :)

Bnm de ücüz tub bebek yontemu ile 2tanesi tek yumurta ikizi dgeri tek

selam tatlım. ben 28. haftamdayım. çok şükür herşey yolunda gidiyor. zaman gittikçe ağırlaşıyorum kalkıp yatmak şimdiden çok zor. Allah güç kuvvet versin hepimize.
Canım siz cinsiyetlerini görebildinizmi bizimkiler birbirini örtüyor göremedik
Bu güne kadar herhangi bir sıkıntı yaşadın mı doğum için dr ne zaman diyor birde hangi ilaçları kullanıyorsun

merhaba. ikisi tek diğeri çift demek istediniz sanırım :) sizinki de sonradan bölündü o zaman. kaçıncı haftanızdasınız ?
İşte tecrübeli gebelik :) :)
Bu hafta 14e girdik hayırlısıyla..
2gündür kasıklarım da ağrı hissediyordum, dün doktora gittim normal dedi, rahim büyüyor muş.. Bişiler daha dedi.. Çok şükür şimdi iyiyim. Ama düşük falan olur diye ne kadar korktum anlatamam..
Birşey soracağım, sizin büyümüşsünüz maaaşallah, Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. Doktorunuz tahmini doğum zamanı için ne diyor acaba? Benim doktorum 30a gelmeden 25,26,27. Haftalar diyordu.. Aklımda kalmış, sormak istedim.

Valla bana doktorum 34. Haftaya kadar tutmaya calışıcam dedi. Seninki cok erken sölemiş sanki. 28 sonrası hayatta kalma şansı daha yüksek diye okumuştum bi yerde ama 25,26 falan almaz inşallah o haftalarda ya
O kasık ağrıları bende de cok oldu adet ağrısı gibi hatta hala oluyor. Korkma derim ama yine de tedbiri elden bırakma Allah korusun nolur nolmaz.

canım seninkiler tek kesede sanırım ? nasıl gidiyor gebelik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…