- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi evanescence10
-
Kac kilo dogdular bi de emzirebiliyomusun mama takviyesi var mi nasil yaptiniz mrk ettim2 kiz 1 oglan .sizin kpcaman olmuslar masallah darisi bize .bende buyusunler istiyorum biran once oyunlar oynayalim konusalim parklari gezelim etkinlik yapalim vsvs.
Ben suan pozitif bakiyorum suan ki gidisatimiza gore belkide kizlardan dolayi .ama gercekten erkek bebek ve kiz bebek arasinda fark var.bakalim zaman neler gosterecekYok tatlim ben suan keske karnimda dursalarmis diyorum senn suan ki oldugun aylarda ben disardan eve girmiyodum hergun bi yerdeydik. Buyudukce huylari degisiyo kucakta durmak istemiyolar bazen ortamdam biri hoslanirken biri hoslanmiyo vs.. of of
Kiz bebek gercekten uysal oluyo sanirim uyku konusunda oyun konusunda falanBen suan pozitif bakiyorum suan ki gidisatimiza gore belkide kizlardan dolayi .ama gercekten erkek bebek ve kiz bebek arasinda fark var.bakalim zaman neler gosterecek
Oglum 2.750 kizlarimda 1930 1935 dogdular.3 ay hem mama hem emzirebildim sonra biraktilar .suan sadece mama veriyorum.Kac kilo dogdular bi de emzirebiliyomusun mama takviyesi var mi nasil yaptiniz mrk ettim
Oooo masallah kiz herkesin yaninda deme sakin nazar olur valla bizimkiler 1650 dogdu halde bile ne kadar nazar degiyodu. Rabbim yardimcin olsun canm saglik sihatle buyusunler insallahOglum 2.750 kizlarimda 1930 1935 dogdular.3 ay hem mama hem emzirebildim sonra biraktilar .suan sadece mama veriyorum.
Oglum 2.750 kizlarimda 1930 1935 dogdular.3 ay hem mama hem emzirebildim sonra biraktilar .suan sadece mama veriyorum.
Bence anne karnindan basliyorKiz bebek gercekten uysal oluyo sanirim uyku konusunda oyun konusunda falan
Birde mevsim meyveleri , bakliyat ve protein agirlikli beslenin .Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bizde o günleri görürüz
Benim merak ettiğim kızlar bize değilde bebeklere kilo aldıran ne var neleri yiyip neleri yemediniz
Benim midem çok bulanıyor pek bişey yiyemiyorum kilo kaybım oldu üçüz olunca da bebekler sağlıksız olur diye çok korkuyorum
Aptamil kullandik ama bebeklerde kaka ve gaz sorunu yasiyorduk bebelac gold tavsiye ettiler onu kullaniyoruz cokta memnunum.evet 5 . Aya gircez 2 kere zam geldi mamaya .Mama ne kullaniyosun? Biz bu ay sonu birakcaz artik hem yetisemiyorum onceden 2 gunde bi aliyodum 900 gr mama suan gunluk aliyoruz 1 ayda 3 bin lira sadece mamaya gidiyo onun yerine sutle destek verip tamamen yemek yedirmeyi planliyorum bakalim
Bende aynisini yasadim aptamilde guzel kilo yapio ddiler ama cocuklar gazdan kivraniyodu bizde bebelac gold kullaniyoruz suan 3 numaradayiz birakcaz insallhAptamil kullandik ama bebeklerde kaka ve gaz sorunu yasiyorduk bebelac gold tavsiye ettiler onu kullaniyoruz cokta memnunum.evet 5 . Aya gircez 2 kere zam geldi mamaya .
Teşekkür ederim canımAmin insallahsormak istedikleriniz olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim .⚘
ya ben szi hatırlıyorum azerbaycanda yaşıyordunuz,postunuzda görmüştüm. Ne güzel büyüttünüz çocukları tabi :)Kahraman anneler sizleri de tebrik ederim hepiniz insallah sag salim yavrularinizi kucaklariniza alinben de 2016 ucuz annesiyim
çok sağolun gördüm postlarınızı maşallah çok iyi dayanmışsınız 35. haftaya kadar. keşke biz de görebilsek o haftalarıMerhaba bende 3uz gebeydim cok sukur 14 ocakta saglikla kucagima aldim darisi sizere insallah
siz de minyonsanız artıkBende minyonum 1.63 boy 57 kilo ilede hamile kaldim.bayada kalmis sizin bebeisler .kac aylik oldular acaba ?
hoşgeldiniz öncelikle ☺ kaç aylık oldu sizinkiler ? kaç haftalık doğurdunuz ? cinsiyetleri ne ? benimkiler kızOoo kizlar hayirli ugurlu olsun oncelikle walla basligi gorunce hemen atladim☺ Bir 3 uz annesi olarak sizi takipteyim allah yardimciniz olsun
Evet canim ben oyumya ben szi hatırlıyorum azerbaycanda yaşıyordunuz,postunuzda görmüştüm. Ne güzel büyüttünüz çocukları tabi :)
ay biz de ne olacağından habersiz bekliyoruz öölee
19 + 4 oldum bugün. serklaj yapılmadı sanırım rahim boyu uzunluğuna göre yapılıyor. ilk 3,5 ay kanamam olmuştu sürekli. rahim boyum kısaydı en az 3 oldu gerçi. dinlendim vs çok şükür geçti. son 2-3 muayenedir de 4 civarında. 3'ün altında olunca yapılıyordu sanırım. doktor ne derse onu yapıyoruz gerçiEvet canim ben oyum
Siz kac haftalik oldunuz?serklaj yapildi mi?ilk gebelik mi?
Benim doktorum cok fazla cogul gebelikleri takip ettigi icin sadece kadin dogum uzmani takip etti benidoğum yapan üçüz anneleri çok sorularım olacak size..esmerhatun66 BirTutamMutluluk20 D Dnztry
-- gebelik takibinizde kadın doğumcu mu tercih ettiniz sadece ? yoksa perinatolog ile beraber mi yürüttünüz ? özelde mi devlette mi doğum yaptınız ?
-- sonlara doğru kaç haftadan sonra doktor yatış verdi ?
-- biz üçüz gebelerde hazırlıklara ne zamandan itibaren başladınız ? ya da başlanmalı ?
-- detaylı ultrasonda perinatolog kontrolü şart mı ? sizde prof. olmasa da olur mu ?
Devam eden zamanlarda sorularım devam edecek
Yanlis bilmiyosam 14 haftasina kadra serklaj yapiliyor ondan sonrasi Allah korusun rahim boyu kisalsa bile yapilmasi sakincali19 + 4 oldum bugün. serklaj yapılmadı sanırım rahim boyu uzunluğuna göre yapılıyor. ilk 3,5 ay kanamam olmuştu sürekli. rahim boyum kısaydı en az 3 oldu gerçi. dinlendim vs çok şükür geçti. son 2-3 muayenedir de 4 civarında. 3'ün altında olunca yapılıyordu sanırım. doktor ne derse onu yapıyoruz gerçi
ikinci gebeliğim ilkinde kalbi durdu gelişemedi ilk haftalarda kürtaj oldum.
tüp bebek hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?