2019 ÜÇÜZ ANNELERİ :)

2 kiz 1 oglan .sizin kpcaman olmuslar masallah darisi bize .bende buyusunler istiyorum biran once oyunlar oynayalim konusalim parklari gezelim etkinlik yapalim vsvs.
Kac kilo dogdular bi de emzirebiliyomusun mama takviyesi var mi nasil yaptiniz mrk ettim

Yok tatlim ben suan keske karnimda dursalarmis diyorum senn suan ki oldugun aylarda ben disardan eve girmiyodum hergun bi yerdeydik. Buyudukce huylari degisiyo kucakta durmak istemiyolar bazen ortamdam biri hoslanirken biri hoslanmiyo vs.. of of
Ben suan pozitif bakiyorum suan ki gidisatimiza gore belkide kizlardan dolayi .ama gercekten erkek bebek ve kiz bebek arasinda fark var.bakalim zaman neler gosterecek

Oglum 2.750 kizlarimda 1930 1935 dogdular.3 ay hem mama hem emzirebildim sonra biraktilar .suan sadece mama veriyorum.
Oooo masallah kiz herkesin yaninda deme sakin nazar olur valla bizimkiler 1650 dogdu halde bile ne kadar nazar degiyodu. Rabbim yardimcin olsun canm saglik sihatle buyusunler insallah

Oglum 2.750 kizlarimda 1930 1935 dogdular.3 ay hem mama hem emzirebildim sonra biraktilar .suan sadece mama veriyorum.

Mama ne kullaniyosun? Biz bu ay sonu birakcaz artik hem yetisemiyorum onceden 2 gunde bi aliyodum 900 gr mama suan gunluk aliyoruz 1 ayda 3 bin lira sadece mamaya gidiyo onun yerine sutle destek verip tamamen yemek yedirmeyi planliyorum bakalim

Kiz bebek gercekten uysal oluyo sanirim uyku konusunda oyun konusunda falan
Bence anne karnindan basliyor oglum kadar tekmelemediler beni
Birde mevsim meyveleri , bakliyat ve protein agirlikli beslenin .

Mama ne kullaniyosun? Biz bu ay sonu birakcaz artik hem yetisemiyorum onceden 2 gunde bi aliyodum 900 gr mama suan gunluk aliyoruz 1 ayda 3 bin lira sadece mamaya gidiyo onun yerine sutle destek verip tamamen yemek yedirmeyi planliyorum bakalim
Aptamil kullandik ama bebeklerde kaka ve gaz sorunu yasiyorduk bebelac gold tavsiye ettiler onu kullaniyoruz cokta memnunum.evet 5 . Aya gircez 2 kere zam geldi mamaya .

Aptamil kullandik ama bebeklerde kaka ve gaz sorunu yasiyorduk bebelac gold tavsiye ettiler onu kullaniyoruz cokta memnunum.evet 5 . Aya gircez 2 kere zam geldi mamaya .
Bende aynisini yasadim aptamilde guzel kilo yapio ddiler ama cocuklar gazdan kivraniyodu bizde bebelac gold kullaniyoruz suan 3 numaradayiz birakcaz insallh

Kahraman anneler sizleri de tebrik ederim hepiniz insallah sag salim yavrularinizi kucaklariniza alinben de 2016 ucuz annesiyim
ya ben szi hatırlıyorum azerbaycanda yaşıyordunuz,postunuzda görmüştüm. Ne güzel büyüttünüz çocukları tabi :)
ay biz de ne olacağından habersiz bekliyoruz öölee

doğum yapan üçüz anneleri çok sorularım olacak size.. esmerhatun66 BirTutamMutluluk20 D Dnztry
-- gebelik takibinizde kadın doğumcu mu tercih ettiniz sadece ? yoksa perinatolog ile beraber mi yürüttünüz ? özelde mi devlette mi doğum yaptınız ?
-- sonlara doğru kaç haftadan sonra doktor yatış verdi ?
-- biz üçüz gebelerde hazırlıklara ne zamandan itibaren başladınız ? ya da başlanmalı ?
-- detaylı ultrasonda perinatolog kontrolü şart mı ? sizde prof. olmasa da olur mu ?
Devam eden zamanlarda sorularım devam edecek

Evet canim ben oyum
Siz kac haftalik oldunuz?serklaj yapildi mi?ilk gebelik mi?
19 + 4 oldum bugün. serklaj yapılmadı sanırım rahim boyu uzunluğuna göre yapılıyor. ilk 3,5 ay kanamam olmuştu sürekli. rahim boyum kısaydı en az 3 oldu gerçi. dinlendim vs çok şükür geçti. son 2-3 muayenedir de 4 civarında. 3'ün altında olunca yapılıyordu sanırım. doktor ne derse onu yapıyoruz gerçi
ikinci gebeliğim ilkinde kalbi durdu gelişemedi ilk haftalarda kürtaj oldum.
tüp bebek hepsi

Benim doktorum cok fazla cogul gebelikleri takip ettigi icin sadece kadin dogum uzmani takip etti beni
Ben ucuz oldugunu ogrendigim gunden beri doktor bana ayakta dolanmayi yasakladi.wc disinda hic kalkmadim ta ki dogurana kadar.riske atmadik acikcasi.
Ben hazirliklara bebekler kuvozdeyken basladim.zaten cok fazla sey almaya gerek yok minicik oluyolar cunku icinde:)kundaklamadan olmuyo:)

Yanlis bilmiyosam 14 haftasina kadra serklaj yapiliyor ondan sonrasi Allah korusun rahim boyu kisalsa bile yapilmasi sakincali
Benim doktorum cok pimpirikliydi sagolsun 13 haftamda mutlaka serklaj yapilmali dedi riske atmadi yine.iyiki de yapmis serklaj arti tum gebelik boyunca yatmama ragmen 32 haftaya zor yetistik serklaj olmasa cokdan dogurmustum:)

Selam kızlar ben bugün biraz korktum kahverengi lekelenmeler oldu drumu aradım normal korkma dedi ama Korkmamak elde değil sizde de oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…