- 20 Şubat 2013
- 423
- 392
- 103
- Konu Sahibi evanescence10
-
Allah razı olsun :)) sizin de ikiz bebekleriniz var sanırım ?Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Merhabamerhaba eevanescence10 bende 11 haftalık üçüz gebelik yaşıyorum. bede süreci birlikte bilgilerimizi paylasarak geçirecek arkadaslar arıyordum
Teşekkür ederim canımKızlar üçüz annesi değilim, hatta gebe bile değilim kalmaya çalışıyorum. Hayırlı olsun deyip çıkıcam, ne kadar güzelSağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi
Çoookk teşekkürlerMasallah masallah
Allah razı olsun :)) sizin de ikiz bebekleriniz var sanırım
Evet ikizlerim var 24 aylık olmak uzereler simdi sana bol bol uyu dinlen diyecekler Gözünü korkutmuş gibi olmayayım önce uyumanın sonraya faydası varmı? YOK.Ama cok sevimliler Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bir süreç. Sende özel annelerden birisin
Benim de tüp bebekle 3 embriyo transfer edildi. Heyecanla sonuc beklıyorum. Allahım inşallah dualarımı kabul eder rabbim hayırlısını versin inşallahMerhabane kadar mutlu oldum anlatamam :)) benim tüp bebek sizin de öle mi ?
Canım 5. Tedavim şansımı arttırmak için 3 tane verildi. 3 tedavim negatıftı. 1 tane pozitif var ıkız kondu 1 i kaldı. O da 6 haftalık düştüoo maasallah sen direk üçüz istemişsin iyi cesaretbende 2 embriyo transferi sonrası oldu üçüz bu arada istanbulda mısın hangi hastaneye gidiyorsun
ins Rabbim gönlüne göre versin tabi hayırlısını O ndan baskası bilememz sen her zaman gönlünü ferah tut her zaman dua zikir çek inan için rahat ederCanım 5. Tedavim şansımı arttırmak için 3 tane verildi. 3 tedavim negatıftı. 1 tane pozitif var ıkız kondu 1 i kaldı. O da 6 haftalık düştü
Bu da 5. Tedavim son 3 blast embriyom vardı 2 iyi kalite 1 orta kalite denildi. Ne dersin dedı hoca. Bende 3 u de olsun dedim. Doktor da uygun gördü şansını artıralım dedı. Bakalım sonuc ne olacak Allahım hayırlısını versin ınsallah yüzümüz güler
Bu arada ankarada yaptırdım..
aynen ben de aynı durumu yaşadımBenimde tüp bebek ikiz beklerken üçüz olduRabbim nasip edince ediyor iste evanescence10.ins sag salim kucagimizada alirz
ayy peki test günün ne zaman ? hadi inşallah ya bol bol dua et inşallah Allah gönlünüze göre versin :)Canım 5. Tedavim şansımı arttırmak için 3 tane verildi. 3 tedavim negatıftı. 1 tane pozitif var ıkız kondu 1 i kaldı. O da 6 haftalık düştü
Bu da 5. Tedavim son 3 blast embriyom vardı 2 iyi kalite 1 orta kalite denildi. Ne dersin dedı hoca. Bende 3 u de olsun dedim. Doktor da uygun gördü şansını artıralım dedı. Bakalım sonuc ne olacak Allahım hayırlısını versin ınsallah yüzümüz güler
Bu arada ankarada yaptırdım..
22 mart. Ama cok üzgünüm transferin ertesi gününden beri öksürük var. Üzerine bir de grip oldum. Cok canım sıkkın bu sebepten dolayıayy peki test günün ne zaman ? hadi inşallah ya bol bol dua et inşallah Allah gönlünüze göre versin :)
Olsun sen gerekli tedbirlerini almışsındır. Allah ol diyince her şekilde olur22 mart. Ama cok üzgünüm transferin ertesi gününden beri öksürük var. Üzerine bir de grip oldum. Cok canım sıkkın bu sebepten dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?