- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
- Konu Sahibi Vildan kuzum
-
hiç söyleme bırak doğal yolla oldu bilsinler benim ablam 2. tüp bebek hamile 2 sindede sadece anneme bana soyledi benim eşimin agzında laf durmaz onune gelene söyluyor rahatsızlık bende diyor ozguven tavan
KIZLAR İSİMLERİ ALAYIM BU AKŞAM DUAMI ETTİKTEN SONRA İSİMLERİNİZLE İSTEMEK İSTİYORUM KATILMAK İSTEYENLER YAZSIN
Evet fulya bahceci 8.000, şişli memorial 7.750 galiba
merhaba abla ben 23 yaşındayım 4. Kez tüp bebek yaptirdim malesef negatif doğal yolla olur belki sizin herseyiniz normala dönmüş çünkü biraz bekle baslamadan istersen çünkü çok masrafli ve olmazsa insan yikiliyorslm lar ben de artık bu tüp bebek olayına çok sıcak bakıyorum. Hatta denizli de yunus aydınla randevu aldım. ama tüp bebek konusunda hiç bilgim yok yazılanlardan paylaşımlardan anlamaya çalışıyorum. ancak kafam karıştı baya. bir ara fsh 26 olmuştu ama son 3 aydır tüm değerlerim normal diyor doktorlar. yaşım da 40 olduğu için beklemeyelim dedim Allah'ın izniyle tüp bebek yapmaya karar verdik. eşimin de sperm tetkikleri gayet normal. Benim durumumda olan ya da tüp bebek de bilgi sahibi arkadaşlar hangi aşamalardan geçilecek ve ne gibi incelikleri var lütfen paylaşır mısınız. tüm detayları bilmek istiyorum hepimiz duygusal acılar yaşıyoruz inşallah hepimiz için mutlu sonlar olur. lütfen bilenler yardımcı olalım. allah razı olsun şimdiden.
Merhaba sukal, hiç vakit kaybetmeden en iyi merkezinizde bulunan yada yakın illerde bulunan en iyi tüp bebek merkezini bularak ulatrason cektirmenizi tavsiye ederim degerleri bir kenara bırakın yumurta sayınıza baktırın derim bir an onceslm lar ben de artık bu tüp bebek olayına çok sıcak bakıyorum. Hatta denizli de yunus aydınla randevu aldım. ama tüp bebek konusunda hiç bilgim yok yazılanlardan paylaşımlardan anlamaya çalışıyorum. ancak kafam karıştı baya. bir ara fsh 26 olmuştu ama son 3 aydır tüm değerlerim normal diyor doktorlar. yaşım da 40 olduğu için beklemeyelim dedim Allah'ın izniyle tüp bebek yapmaya karar verdik. eşimin de sperm tetkikleri gayet normal. Benim durumumda olan ya da tüp bebek de bilgi sahibi arkadaşlar hangi aşamalardan geçilecek ve ne gibi incelikleri var lütfen paylaşır mısınız. tüm detayları bilmek istiyorum hepimiz duygusal acılar yaşıyoruz inşallah hepimiz için mutlu sonlar olur. lütfen bilenler yardımcı olalım. allah razı olsun şimdiden.
ablacığım çok üzüldüm. çok da küçüksün daha ama neydi sorun yani tüp bebek neden yaptırdınız ve neden tutmamış.merhaba abla ben 23 yaşındayım 4. Kez tüp bebek yaptirdim malesef negatif doğal yolla olur belki sizin herseyiniz normala dönmüş çünkü biraz bekle baslamadan istersen çünkü çok masrafli ve olmazsa insan yikiliyor
çok teşekkürler Vildan hanım. Aynen ben de öyle düşünüyorum. telefondan da müsait bir zaman sizinle konuşmak istiyorum.Merhaba sukal, hiç vakit kaybetmeden en iyi merkezinizde bulunan yada yakın illerde bulunan en iyi tüp bebek merkezini bularak ulatrason cektirmenizi tavsiye ederim degerleri bir kenara bırakın yumurta sayınıza baktırın derim bir an once
esim azosperm abla hıc bır sorun bulunamıyor tutmamasıyla ılgılı doktorum rahım güzel embrıyomuz güzel dedı ama malesef olmadı hazıran gıbı yenıden baslıycam allah nasıp ederse bıraz bırıkım yapıpablacığım çok üzüldüm. çok da küçüksün daha ama neydi sorun yani tüp bebek neden yaptırdınız ve neden tutmamış.
Baskent hastanesine mi gitceksin canim karar verdin miesim azosperm abla hıc bır sorun bulunamıyor tutmamasıyla ılgılı doktorum rahım güzel embrıyomuz güzel dedı ama malesef olmadı hazıran gıbı yenıden baslıycam allah nasıp ederse bıraz bırıkım yapıp
abla henüz karar vermedik aralikta gidip bi baskent hastanesin doktoruyla görüşeceğim ücreti felan sen nasilsin ablaBaskent hastanesine mi gitceksin canim karar verdin mi
Iyiyim canim cok sukur...hakkında hayırlısı olsun insallah...ben de reglim bittikten 4 gun sonra gitcem...aralık ayinin 15 gibi yani...rahimdeki darlik genisletilecekmis bi de parca alincak sanirim...bi aksilik olmazsa ocakta da transfer yapilcak...beklemedeyimabla henüz karar vermedik aralikta gidip bi baskent hastanesin doktoruyla görüşeceğim ücreti felan sen nasilsin abla
inslah bu sefer hayirli sonuc alırsın abla ben anca haziranda basliyabilirim para sıkıntısından dolayiIyiyim canim cok sukur...hakkında hayırlısı olsun insallah...ben de reglim bittikten 4 gun sonra gitcem...aralık ayinin 15 gibi yani...rahimdeki darlik genisletilecekmis bi de parca alincak sanirim...bi aksilik olmazsa ocakta da transfer yapilcak...beklemedeyim
Olsun canim yaa sonuc guzel olsun da insallah:)inslah bu sefer hayirli sonuc alırsın abla ben anca haziranda basliyabilirim para sıkıntısından dolayi
inslah ablaOlsun canim yaa sonuc guzel olsun da insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?