- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
- Konu Sahibi Vildan kuzum
amin inslah canimAmin.Amin.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Çifter Çifter insallah.
Ben küçüklüğümden beri ikiz isterdim, nasip insallah olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inslah canimAmin.Amin.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Çifter Çifter insallah.
Ben küçüklüğümden beri ikiz isterdim, nasip insallah olur.
hiç söyleme bırak doğal yolla oldu bilsinler benim ablam 2. tüp bebek hamile 2 sindede sadece anneme bana soyledi benim eşimin agzında laf durmaz onune gelene söyluyor rahatsızlık bende diyor ozguven tavanAcıbadem Altunizade Dr.Tayfun Bağış a gidiyoruz. Bu Salı da gideceğiz. -Aralık adeti ile başlayacağız insallah. Eşimi bir ay daha öne çekmek icin ikna ettim yoksa Ocak ayında başlayacaktık tedaviye.
Ama ailelerimizin haberi Yok hiçbir seyden. Onlara nasıl desem bilemiyorum. Siz nasıl dediniz? Ne tepki verdiler? Biz eşimde sorun olduğunu demek istemiyoruz. Sebepsiz İnfertilite desek inandırıcı olur mu sizce?
haaaaa cok iyi diEşimde sperm sayısı dusuk ve hızı sorunu var çoğu yavaş ve hareketsiz.. Ve morfoloji sıfır.
O yüzden normal tüp bebektense mikroenjeksiyon yöntemi ile şansımız daha yukseliyormus. Mikroenjeksiyon yaptırmaya baslayacagiz Aralık adeti ile.
Tayfun bağış ve Acıbadem’e sanırım daha fazla güvendim. Tüp bebek konusu cok hassas bi konu. Özel muayenehanedense hastanedeki bir doktor daha güvenilir geldi bana.
Yoksa doktorla yaşadığım herhangi bir şey Yok.
ozel muayneden cok bu işi iyi yapan merkezlere git derim ben bahceciye gideceğim insallah onumundeki ay beslenme programına basladım bugun itibari ileevet canım ankardan ıstanbula gıdıyoruz canım ama bu sefer kararsızım bıraz arstırcam bakalım sonra karar verecem özel muanehane gidiyorum ali osman koyuncuoglu doktorum bizde de azosperm malesef canım sıkıntı
ne dediler aradılar mı ?2 kasimda negatif sonucunu aldim...az once merkezi aradim doktorum pazartesi arayacakmis..neden tutmadi bilmiyorim ben de sikinti yok.esimde sperm sayisi azdi..iki tane blastokist embriyo transfer edilmisti...doktorum ne diycek bakalım
tatlım ne yaptın kaç yumurtan toplandı kim topladı ilgi alaka nasıldı sonuc nezaman bekliyorum gelişmeleriEvet fulya bahceci 8.000, şişli memorial 7.750 galiba
nova art tan sperm lerini al tası baska merkeze biliyorsun dimiSlm kizlar ben de ocak ayinda dondurulmus bir embriyo ile 2.kez deniycem bakalim..ilk denemem 2 embriyo ile 23 ekimde oldu ama tutmadi
hay allah rabibim bir an once nasıp etsin mevlut kandili hatrınaMerhaba kızlar benımde bu ay ıcınde bır negatif denemem oldu allah nasıp ederse mayıs yada haziran gibi başlamayı düşünüyorum 5. Denemem olucak 3 denemem ankarda1 oldu hrs hastanesi negatıf malesef 4. İstanbul da oldu negatif insalah bu sefer olur dıyerek baslıyacagız bakalımm
Evet canim biliyorum ama esim burda deneyelim dedi...bu da olmazsa baska merkez arastircaznova art tan sperm lerini al tası baska merkeze biliyorsun dimi
amin canım inslahhay allah rabibim bir an once nasıp etsin mevlut kandili hatrına
Canım benim ismim tuğçe hayirli saglikli evlat istiyrum rabbimden şimdiden allah razi olsunKIZLAR İSİMLERİ ALAYIM BU AKŞAM DUAMI ETTİKTEN SONRA İSİMLERİNİZLE İSTEMEK İSTİYORUM KATILMAK İSTEYENLER YAZSIN
bakalım canım bende diyet ve spora basladim biraz kilo vermem gerekiyor bi taraftanda arastiricamozel muayneden cok bu işi iyi yapan merkezlere git derim ben bahceciye gideceğim insallah onumundeki ay beslenme programına basladım bugun itibari ile
bende bugun itibari ile yuruyuse baslıyorum insallahbakalım canım bende diyet ve spora basladim biraz kilo vermem gerekiyor bi taraftanda arastiricam
bende 1 saat sabahlari yürüyorum canım ekmekgi felan kestim bakalim 1 hafta oldubende bugun itibari ile yuruyuse baslıyorum insallah
Adim ÖZLEM canim insallah dualarimiz kabul olur...KIZLAR İSİMLERİ ALAYIM BU AKŞAM DUAMI ETTİKTEN SONRA İSİMLERİNİZLE İSTEMEK İSTİYORUM KATILMAK İSTEYENLER YAZSIN