- 21 Aralık 2017
- 870
- 928
- 53
- 42
- Konu Sahibi Vildan kuzum
-
Merhaba bende ocak ay'ı gibi geçeceğim geçen ay ilk aşılamam oldu negatif direk tüp bebeğe karar verdik biraz stres attıktan sonra bu aşamaya geçmek istiyorum ilk deneyimim.
akdeniz tarzı beslenmesi nedir ? bilgi verir misiniz.
istanbul bezmialem hastanesinde tedavi görüyorum tüp bebeğide orada yaptıracağım büyük ihtimal.
Bende ocak yada şubatta yaptırcam ilk tüp bebek denememi sebepsiz infertilite inşallah fazla beklemeden hamile kalabilirim
Kızlar sene başında zam geliyor fiyatlara. İsterseniz Aralık sonu gibi başlayın. Gecen yılbaşında 1.000 tl zam gelmişti bahceciye. Ya da şimdi görüşüp bu sene fiyatlarıyla anlaşma yapın, oluyor mu bilemiyorum gerçi.
Evet ilaçlar hariç 8 bin şuan Bahcecide. Tabi embriyo dondurma, pgt vs dahil değil bu fiyata.yaa üzüldüm şimdi zaten çok maliyetli bir işlem eğer erken anlaşma diye birşey varsa gider görüşürüm artık sırf aşılamaya 2 bin tl gitti herhalde tüp bebekte rahat 8 bini bulur
İstanbul bahçeci de mi 8 bin fiyatlarEvet ilaçlar hariç 8 bin şuan Bahcecide. Tabi embriyo dondurma, pgt vs dahil değil bu fiyata.
Klinkte karar verdiyseniz gidip fiyat olayını konuşun bence
Evet ilaçlar hariç 8 bin şuan Bahcecide. Tabi embriyo dondurma, pgt vs dahil değil bu fiyata.
Klinkte karar verdiyseniz gidip fiyat olayını konuşun bence
Merhaba HOŞ GELDİ ARAMIZA saribaykus, HAYIRLI OLSUN TEDAVİ SÜRECİN tahıl, kurubaklagil, taze sebze-meyve, balık, zeytinyağı bakımından zengindir. Et süt ve süt ürünleri tüketimi daha azdır.Merhaba bende ocak ay'ı gibi geçeceğim geçen ay ilk aşılamam oldu negatif direk tüp bebeğe karar verdik biraz stres attıktan sonra bu aşamaya geçmek istiyorum ilk deneyimim.
akdeniz tarzı beslenmesi nedir ? bilgi verir misiniz.
istanbul bezmialem hastanesinde tedavi görüyorum tüp bebeğide orada yaptıracağım büyük ihtimal.
AYNEN CANIM Rabbım benden umidini kesen en ziyanda kulum dur diyor . umutsuzluk yok 1 sperm 1 yumurtaya bakar ol dedikten sonra olurBen havuz yapiyorum 2 denemede sadece 1 adet 3. Gun embriyosu var diger yumurta toplama aralik ayinda olacak bakalim onda insallah guzel birkac embriuo elde ederiz. Bende kalitesiz yumurga esimde kalitesiz sperm zor ama imkansiz degil :)
Merhaba HOŞ GELDİ ARAMIZA saribaykus, HAYIRLI OLSUN TEDAVİ SÜRECİN tahıl, kurubaklagil, taze sebze-meyve, balık, zeytinyağı bakımından zengindir. Et süt ve süt ürünleri tüketimi daha azdır.
bal polen Q10 incir arı sütü ceviz ye hamur işinden uzak dur bence ve haftada 2 defa balık yemeye çalış ben yapmaya calışıyorum insallah senin onereceğin bişeyler var sa yaz canımteşekkür ederim hoşbuldum
evet bugün itibari ile beslenmeme dikkat etmeye başladım
bu yeme konusunda hiçbir bilgim yok gerçekten bende araştırıyorum buralardanbal polen Q10 incir arı sütü ceviz ye hamur işinden uzak dur bence ve haftada 2 defa balık yemeye çalış ben yapmaya calışıyorum insallah senin onereceğin bişeyler var sa yaz canım
dogru bende kabak cekirdeği ananas çilek yedim 4 gün tutmadıbu yeme konusunda hiçbir bilgim yok gerçekten bende araştırıyorum buralardan
sadece kabak çekirdeği ve ananasın transfer olduğu hafta tutunmasına yardımcı olduğunu duymuştum
Evet fulya bahceci 8.000, şişli memorial 7.750 galibaİstanbul bahçeci de mi 8 bin fiyatlar
Kalitesiz yumurtayı tespit etmek okadar kolay bişi değilmiş. Test falan mı yaptırdın bunun için? Yani öyle bakarak anlaşılacak bi durum yokmuş. Siz nasıl tespit ettiniz?Ben havuz yapiyorum 2 denemede sadece 1 adet 3. Gun embriyosu var diger yumurta toplama aralik ayinda olacak bakalim onda insallah guzel birkac embriuo elde ederiz. Bende kalitesiz yumurga esimde kalitesiz sperm zor ama imkansiz degil :)
Bu sefer tutar inşallah üzülme arkadaşımmdogru bende kabak cekirdeği ananas çilek yedim 4 gün tutmadı
Tum denemelerini orda mi yaptin ben de ankara nova artta tedavi goruyorum ama cok da memnun kalmadimSağolun Ankara Anatolia.hayırlısı bakalım
SLM CANIM HOSGELDİNSlm kizlar ben de ocak ayinda dondurulmus bir embriyo ile 2.kez deniycem bakalim..ilk denemem 2 embriyo ile 23 ekimde oldu ama tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?