Ben coraspin kullanıyorum mutlaka vardır iğne mi bu hibor var iğne mesela.Kızlar kan sulandırıcı ilaçlar piyasadan kaldırılmış cuma aile hekimime yazdırdım bugün almaya gitmişti eşim demişler oksapar kaldırılmış piyasa da bulamazsanız adam elindeki son ilaçı verdi muadili filan da olmaz demişler bide 40 tl almışlar bi ilaça. Yazdırmasak 90 veriyorduk anlamadım siz aile hekiminden yazıdırınca para ödediniz mi
Ya bilmiyordu muaddillernin hepsinin kalkması imkansız kan sulandırı iğneler ameliyatlarda vs bi sürü yerde kullanılan önemli ilaçlar sonuçta netleşir bi kaç güneBen coraspin kullanıyorum mutlaka vardır iğne mi bu hibor var iğne mesela.
Kızlar kan sulandırıcı ilaçlar piyasadan kaldırılmış cuma aile hekimime yazdırdım bugün almaya gitmişti eşim demişler oksapar kaldırılmış piyasa da bulamazsanız adam elindeki son ilaçı verdi muadili filan da olmaz demişler bide 40 tl almışlar bi ilaça. Yazdırmasak 90 veriyorduk anlamadım siz aile hekiminden yazıdırınca para ödediniz mi
Evet zaten sorun yoktu da bundan sonrası için sıkıntılıymış eczacının dediğin göre tam anlayamadım :) hayırlı olsun allah kazasız belasız kucaklarımıza almayı nasip etsin ikili taramayı yaptırdınız mıMerhaba, ben de kan sulandirici igne olarak clexane kullaniyorum. Simdiye kadar tedarik acisindan bi sorun yasamadim. Doktorunuza yazdirirsaniz da devlet tamamen karsiliyor. Doktorunuza danisin bence
Canım dediğim gibi iğne ise hibor var kan sulandırıcı iğne bende kullandım vardır mutlaka.Ya bilmiyordu muaddillernin hepsinin kalkması imkansız kan sulandırı iğneler ameliyatlarda vs bi sürü yerde kullanılan önemli ilaçlar sonuçta netleşir bi kaç güne
Aynen canım buluruz elbet :)Canım dediğim gibi iğne ise hibor var kan sulandırıcı iğne bende kullandım vardır mutlaka.
Batma kasık ağrısı bana da oluyor canım hatta son birkaç gündür karın ağrısı var normalmiş. Bugün bulantı ile güne başladım öğlen sonra ishal oldum ama iyiyim işten eve erken geldim. Yoğun adet sancısı gibi bir şey gelirse sakıncalı onun dışında hafif gelip geçici ağrılar normalmis. Rabbim yardım etsin hepimize sağlık versin. Kontrol tarihi çok geç nasıl dayanacagim bilmem bir ay sonra.Aynen canım buluruz elbet :)
Nasılsın nasıl gidiyor benim iki gündür batma ve kaşık ağrım oluyor ara ara içerde neler oluyo acaba normalde başlarda olur kasık ve batma benim şimdi oluyo umarım herşey yolundadır ilk gebelik ne ağrı kötü ne ayrı iyi bilmiyorum biraz tedirginleşiyorum
Adet döngüm aslında belki ondan sancılarım böyle batma kasık ağrısı ara ara yokluyor ama sürekli değil bazen uzun süre ayakta kalınca bazen oturunca sorarım gittiğimde doktoruma cuma gelsin bi an önce bakalımBatma kasık ağrısı bana da oluyor canım hatta son birkaç gündür karın ağrısı var normalmiş. Bugün bulantı ile güne başladım öğlen sonra ishal oldum ama iyiyim işten eve erken geldim. Yoğun adet sancısı gibi bir şey gelirse sakıncalı onun dışında hafif gelip geçici ağrılar normalmis. Rabbim yardım etsin hepimize sağlık versin. Kontrol tarihi çok geç nasıl dayanacagim bilmem bir ay sonra.
Doktora danıştın mı canım geçmiş olsunMerhaba kizlar 3 4 gundur acaip oksuruyorum gecmek bilmiyor geceleri uyuyamiyorum artk cigerlerim sökülcek midem bulaniyor bu oksuruk yuzunden ne yaparsam gecer bana bi yardim edin cok kotuyum uyku denen bisey yok mahvoldum 4 gundur
Doktora danisamadim canim 3 hafta snra kontrolum grip degilim halsizlik yok sadece kuru öksürük beni mahvetti kac gundur ya ne uyku var ne de baska biseyDoktora danıştın mı canım geçmiş olsunaman dikkat ballı süt iç istersen belki yumuşatır boğazını
Hım bitki çaylarına güvenemiyorum bol bol ılık su süt için rabbim şifa versinDoktora danisamadim canim 3 hafta snra kontrolum grip degilim halsizlik yok sadece kuru öksürük beni mahvetti kac gundur ya ne uyku var ne de baska biseysagol canim
Adet döngüsü döneminde evet daha fazla sancı oluyor. Ben profestan iğneyi 10. Hafta fitili 12. Hafta bitimine kestim. Şimdi coraspin ve decavit kullanıyorum o kadar.Adet döngüm aslında belki ondan sancılarım böyle batma kasık ağrısı ara ara yokluyor ama sürekli değil bazen uzun süre ayakta kalınca bazen oturunca sorarım gittiğimde doktoruma cuma gelsin bi an önce bakalımaman deme benimde sanırım bu kontrol sonrası ayda bire çıkacak progesteron ilaçlarını kestim kaldı tek kan sulandırıcı rabbim kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin
Canım taze zencefil al sıcak suyla bol limon ile biraz bal ile çayını yap hem midene hem boğazına iyi gelir. Kaynatmıyoruz demleme usulü ile.Merhaba kizlar 3 4 gundur acaip oksuruyorum gecmek bilmiyor geceleri uyuyamiyorum artk cigerlerim sökülcek midem bulaniyor bu oksuruk yuzunden ne yaparsam gecer bana bi yardim edin cok kotuyum uyku denen bisey yok mahvoldum 4 gundur
Sicak su yapip limon sıkıyorum fazla sıkmamak uzere bazen serbet ama yok fayda etmiyor anlamadim gitti usuttum desem yok atesim yok grib degilim cok kotu oksuruk sadece 5 dakkada 3 kere oksuruyorum artk cigerlerm patlicak yarn tip fakultesine gidicem baska bi doktora ayrintili ultrasyon icin randevu almaya ona danisayim dedm ama bilemedm kendi doktorumdan habersiz birsey yapmak gelmiyor icimden sastm kaldmHım bitki çaylarına güvenemiyorum bol bol ılık su süt için rabbim şifa versin
Hemen deneyelim canim insallah ise yarar yoksa dayanamayip acile gidicem artk vucuduma ilac sokmak istemiyorum zaten dunyanin ilacini aldi vucut yeni yeni rahatladi korkuyorum ya yazik usaklarda sarsiliyor icimdeAdet döngüsü döneminde evet daha fazla sancı oluyor. Ben profestan iğneyi 10. Hafta fitili 12. Hafta bitimine kestim. Şimdi coraspin ve decavit kullanıyorum o kadar.
Canım taze zencefil al sıcak suyla bol limon ile biraz bal ile çayını yap hem midene hem boğazına iyi gelir. Kaynatmıyoruz demleme usulü ile.
Canım kadın doğum dr u böyle durumlarda çok faydalı olmuyor kbb ye Gürün uygun bir ilaç verebilir sonuçta hastalıkta bebeklerini etkiler kuru öksürük genelde faranjit te olur. Giriş yapılırken hamile olduğunu söylersin çabuk sira geliyor dr a da düşüyor bilgi en doğrusu uzmanı ile görüşmek. Tsh sorunum oldu kadın doğum dr u dahiliye ye Gürün dedi ilaç verirse kullan yani bunu diyor doğal olarak uzmana gönderiyor. Kbb işini görür ama tabi istersen zencefil işini deneHemen deneyelim canim insallah ise yarar yoksa dayanamayip acile gidicem artk vucuduma ilac sokmak istemiyorum zaten dunyanin ilacini aldi vucut yeni yeni rahatladi korkuyorum ya yazik usaklarda sarsiliyor icimde
Evet zaten sorun yoktu da bundan sonrası için sıkıntılıymış eczacının dediğin göre tam anlayamadım :) hayırlı olsun allah kazasız belasız kucaklarımıza almayı nasip etsin ikili taramayı yaptırdınız mı
Cok sagol ilk gebelik olumca kime ne danisacagimi bilemiyorum bugunde gecmezse yarin giderim artik balli sut yaptm dun gece o biraz rahatlatti sukurCanım kadın doğum dr u böyle durumlarda çok faydalı olmuyor kbb ye Gürün uygun bir ilaç verebilir sonuçta hastalıkta bebeklerini etkiler kuru öksürük genelde faranjit te olur. Giriş yapılırken hamile olduğunu söylersin çabuk sira geliyor dr a da düşüyor bilgi en doğrusu uzmanı ile görüşmek. Tsh sorunum oldu kadın doğum dr u dahiliye ye Gürün dedi ilaç verirse kullan yani bunu diyor doğal olarak uzmana gönderiyor. Kbb işini görür ama tabi istersen zencefil işini dene
İnşallah tez vakitte geçer. Normalde de olsa çok takılmayiz gece öylece ama hamile olunca endişeli okuyoruz doğal olarak. Rabbim şifa versin hepimize. Bende dört gündür karın ağrısı ile boğuşuyorumCok sagol ilk gebelik olumca kime ne danisacagimi bilemiyorum bugunde gecmezse yarin giderim artik balli sut yaptm dun gece o biraz rahatlatti sukur