2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Kizlar ikili testim kanda riskli cikmis 1/95 napcam bilmiyorum :KK43: yarin dr ile goruscez dua edin ltfen
Bence içini ferah tut rabbimin izniyle sapasağlamdır . Benimde iki hafta sonra var aama yapıp yapmama konusunda kararıszım herkes yaptırma diyor ama bilmiyorum diğer arkadaşlar me yapacak acaba

Evet yapılması isteniyor, bizim de pgt yapıldı ama tüp Bebek dr u ikili üçlü dörtlü testlerinde hepsini yaptıracaksan dedi. Ben yaptırmayı düşünmüyorum o ayrı
sağol yapılmaz dıye düşünmüştüm neyse oralara gelene kadar daha zamanım var Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

Kizlar ikili testim kanda riskli cikmis 1/95 napcam bilmiyorum :KK43: yarin dr ile goruscez dua edin ltfen
Yanılma payı yüksek testlermiş Allah’ın izniyle bişey olmaz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Bende geçen çarşamba yaptırdım daha çıkmadı sonucu bakalım hayırlısı

İyi geçti fena değil öğleden sonra karın şişliği başladı evde geldiğimde davul gibi olmuştu onun dışında fena değildi.
Canım sen o kadar toparladın mi ki ise başlayacaksin. Bir de nöbetle, seni yormazlar ise arkadaşların olabilir, benim arkadaşlar sagolsun yormuyor beni. Allah kolaylık versin çalışan bütün hamile ve annelere uyku sorun gece uyunmuyor sabah kalkilmiyor.
Kusma falan ne durumda senin geçti inşallah.
Servis sorumlusu başlama diyor doktorum başlayabilirsin gözümüzün de önünde olursun diyor. Sıkıntı şu ki nöbetleri tek kişi tutuyoruz o yüzden biraz tedirginim 24 saatlik nöbetler zorlicak gibi. Şu kusmalar kanama vs hareketlerimi baskılamıştı da bikaçgündür yine hiperaktivite başladı iş yerinde hiç zaptolmam bebişim alışcak buna mecburen. Sen çoğul gebelikle başladıysan ben bi minnoşla hayli hayli başlarım:spor:

Servis sorumlusu başlama diyor doktorum başlayabilirsin gözümüzün de önünde olursun diyor. Sıkıntı şu ki nöbetleri tek kişi tutuyoruz o yüzden biraz tedirginim 24 saatlik nöbetler zorlicak gibi. Şu kusmalar kanama vs hareketlerimi baskılamıştı da bikaçgündür yine hiperaktivite başladı iş yerinde hiç zaptolmam bebişim alışcak buna mecburen. Sen çoğul gebelikle başladıysan ben bi minnoşla hayli hayli başlarım:spor:
İnsn kendini daha iyi bile yata ki ama evde iyi geçen bir hafta sonunda baslasan daha iyi olurdu. Sen bir de kusmaya falan çalışırken tek nöbet tutuyoruz diyorsun birine bir şey olmasın ortalığı ver yansın etmesin birileri. Yani çalışacağın birim öyle şimdi olmazsa birazdan olur gibi bir y yer değil .Sen bilirsin sonuçta çalışması arada başka insanlar görmekte iyi geliyor.

İş yerinde goren iyi görünmuyorsun diyor açıklama yapmak zorunda kalıyorum diyorum ki tam su sırada şuraya bir kusayim diyorum :-) tabi bir de erkekler var bir de onlara anlat sanki anlayacak gibi...

İnsn kendini daha iyi bile yata ki ama evde iyi geçen bir hafta sonunda baslasan daha iyi olurdu. Sen bir de kusmaya falan çalışırken tek nöbet tutuyoruz diyorsun birine bir şey olmasın ortalığı ver yansın etmesin birileri. Yani çalışacağın birim öyle şimdi olmazsa birazdan olur gibi bir y yer değil .Sen bilirsin sonuçta çalışması arada başka insanlar görmekte iyi geliyor.

İş yerinde goren iyi görünmuyorsun diyor açıklama yapmak zorunda kalıyorum diyorum ki tam su sırada şuraya bir kusayim diyorum :-) tabi bir de erkekler var bir de onlara anlat sanki anlayacak gibi...
Serviste benim gibi hamile bi arkadaş daha var belki sayemizde nöbetler çiftlenir çünkü oda hala kusuyor ve benden iki gün önce başlayacak. Gebe servisi hastalarımla birlikte koro şeklinde kusarız :KK66: he yaa erkeklere dert anlamakta ayrı bi konu

Serviste benim gibi hamile bi arkadaş daha var belki sayemizde nöbetler çiftlenir çünkü oda hala kusuyor ve benden iki gün önce başlayacak. Gebe servisi hastalarımla birlikte koro şeklinde kusarız :KK66: he yaa erkeklere dert anlamakta ayrı bi konu
Koro kusmasi iyyy yapmayın durun
İnşallah iki kişi olur bak rahat olabilirsin o zaman tek olmak beni bile masa başı işinde korkutuyor.
Erkeklerde doğursun

Amin canım Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Evet Beypazarı maden suyu tavsiye ederim, günde iki ye kadar izin vardı sanırım sade olacak ama tabi tansiyon sorunu yoksa. Tansiyon çıkarır maden suyu dikkat etmek lazım.

Rahim kırk kat mi ne büyüyoirmüş nasıl sancı kramp girmesin. Gönlünü ferah tut daha sık olacak artık, tez vakitte miniklerimizin hareketlerini hissederiz inşallah evhamlarimiz azalır.
Amin canım inşallah inşallah cümlemizinkini inşallah.

Maden suyu tansiyon mu yükseltiyomuş bilmiyodum canım öğrendiğim iyi oldu,tansiyon problemim yok şükürki ilerde lazım olur belki

Amin canım inşallah inşallah cümlemizinkini inşallah.

Maden suyu tansiyon mu yükseltiyomuş bilmiyodum canım öğrendiğim iyi oldu,tansiyon problemim yok şükürki ilerde lazım olur belki
Evet canım tansiyon yükseltir dikkat etmekte fayda var.

Nehira-27 Nehira-27 becidina becidina sesiniz çıkmıyor kızlar ne yaptınız ikili tarama testini yaptınız mı cinsiyetleri öğrendiniz mi siz bizden önde gidiyorsunuz aydınlatın bizi lütfen :)
Canım benim ikiz olduğu için ikili test yaptırmak istemedik zaten pgt yapılmış embriyolara çok gerek yok dedi dr. Ense kalınlığı ölçtü iyi dedi. Cinsiyet biz sormadık o da söylemedi hafta 12+2 idi erken biraz tabi. Kontrolüm bir ay sonra o zaman belli olur. Üçüncü ayımiz yarın bitiyor, bulantılarım bu hafta azaldı arada gelse de iyiyim kilo vermiyorum artık, sabit kaldı kilo su anda toplam 5 kilo verdim.

Canım benim ikiz olduğu için ikili test yaptırmak istemedik zaten pgt yapılmış embriyolara çok gerek yok dedi dr. Ense kalınlığı ölçtü iyi dedi. Cinsiyet biz sormadık o da söylemedi hafta 12+2 idi erken biraz tabi. Kontrolüm bir ay sonra o zaman belli olur. Üçüncü ayımiz yarın bitiyor, bulantılarım bu hafta azaldı arada gelse de iyiyim kilo vermiyorum artık, sabit kaldı kilo su anda toplam 5 kilo verdim.
Hımm Benimde cuma günü kontrolüm var bende yaptırmayacam sanırım ama ben pgt filan yaptırmadım. Cuma belki cinsiyetini söyleyebilirim dedi hoca bakalım hayırlısı

Hımm Benimde cuma günü kontrolüm var bende yaptırmayacam sanırım ama ben pgt filan yaptırmadım. Cuma belki cinsiyetini söyleyebilirim dedi hoca bakalım hayırlısı
İkiz de zaten kan değerleri nedeniyle risk yüksek çıkıyor benim 35 yaş bu da bir faktör boşuna can sıkar ayrıca aldırmayı düşünmedigim için gerek görmedik dr da görmedi öylece vazgectik. Uğraşan belki bir seçenek sunar cinsiyet konusunda ama emin olmak biraz zor oluyor dr yoğundu ugrasmadi, ilk çocuklar olduğundan biz de zorlamadik Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi önemli gelmiyor bana şu anda.

İkiz de zaten kan değerleri nedeniyle risk yüksek çıkıyor benim 35 yaş bu da bir faktör boşuna can sıkar ayrıca aldırmayı düşünmedigim için gerek görmedik dr da görmedi öylece vazgectik. Uğraşan belki bir seçenek sunar cinsiyet konusunda ama emin olmak biraz zor oluyor dr yoğundu ugrasmadi, ilk çocuklar olduğundan biz de zorlamadik Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi önemli gelmiyor bana şu anda.
Aynen öyle ikisi de Yok bizde cinsiyet farketmiyor ama insan merak etmiyor da değil :KK66: bende yaptırmam sanırım ikili testi doktor çok önerirse belki düşünürüm bakalım ne olacak

Aynen öyle ikisi de Yok bizde cinsiyet farketmiyor ama insan merak etmiyor da değil :KK66: bende yaptırmam sanırım ikili testi doktor çok önerirse belki düşünürüm bakalım ne olacak
Olmadı sadece ense kalınlığı baktır sende içini ferahlatır.
Cinsiyet valla gönülden bir şeyler geçiyor ama Rabbime şükür ediyorum bugünume o yüzden biraz şımarmak gibi geliyor bir şey demiyorum düşünceleri bile nankörlük etme diyerek saviyorum

Kızlar kan sulandırıcı ilaçlar piyasadan kaldırılmış cuma aile hekimime yazdırdım bugün almaya gitmişti eşim demişler oksapar kaldırılmış piyasa da bulamazsanız adam elindeki son ilaçı verdi muadili filan da olmaz demişler bide 40 tl almışlar bi ilaça. Yazdırmasak 90 veriyorduk anlamadım siz aile hekiminden yazıdırınca para ödediniz mi

X