2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

İnşallah tez vakitte geçer. Normalde de olsa çok takılmayiz gece öylece ama hamile olunca endişeli okuyoruz doğal olarak. Rabbim şifa versin hepimize. Bende dört gündür karın ağrısı ile boğuşuyorum
Aynen normalde olsa hic takmam etmem ama cok kotu oluyor boyle insan onlara zarar gelecek diye ödüm kopuyor sagol cok teskkr ederm kiyamam sanada gecmis olsun dikkat et

Kizlar aranizda hala crinone jel kullanan var mi. Doktorum bana devam etmemi soyledi. Hatta gunde 3 defada kullaniyordum ikiye düşürdü. Bir de haftada bir proluton igne kullaniyorum.

İyi akşamlar hanımlar
İkili testin sonucu iyi çıkmış çok şükür
Demir ilacını sabah aç içiyorum midemi ağrıtıyor acaba tok içilse olur mu:110:
Gözün aydın canım. Demir ilacı bende henüz kullanmıyorum o yüzden bitmeyeceğim ama dr ile iletişim kuramiyorsan eczacina sor o daha iyi bilir olmadi aile hekimine sorabilirsin
Kizlar aranizda hala crinone jel kullanan var mi. Doktorum bana devam etmemi soyledi. Hatta gunde 3 defada kullaniyordum ikiye düşürdü. Bir de haftada bir proluton igne kullaniyorum.
Progesteronun ignesini 10. Haftada fitilini 12. Haftada bıraktım. Leke falan geliyorsa ya da kanama alanı varsa onun için devam etmeni istemiş olabilir.

Gözün aydın canım. Demir ilacı bende henüz kullanmıyorum o yüzden bitmeyeceğim ama dr ile iletişim kuramiyorsan eczacina sor o daha iyi bilir olmadi aile hekimine sorabilirsin

Progesteronun ignesini 10. Haftada fitilini 12. Haftada bıraktım. Leke falan geliyorsa ya da kanama alanı varsa onun için devam etmeni istemiş olabilir.
Teşekkür ederim

Bende hiç lekelenme filan olmamasına rağmen jeli progestan hap a çevirdi
Hatta proluton iğneyide altıncı aya kadar kullanacakmışım hafta bir

Bu arada bende 20.haftaya kadar pruloton iğneye devam edicem ve kan pıhtısı çıktığı için enox iğneye doğuma kadar devam edicem.progstron fitil ve folicasiti 12.haftada bıraktım.gyno ferro sanol kan hapına başladığım ilk gün karın ağrısı ishal ve kusmayla hastaneye gitim.doktor bir hafta kullanma dedi

Herkese merhaba bende yeni kesfettim forumj pgs yontemiyle tup bebek hamisihim bende cuma 16 hafta doluyor cok sukur ara ara agrimdan baska bi skintim yok ha bide iki hafta once sari ve kahverengi lekem oldu ama cok sukur bebekle ilgili degil dediler
Allah kucagimiza almayi nasip etsin
Canım bu ara ara ağrılar hepimize oluyor takmamak lazım diye olduğundan tüp Bebek evham yapıyoruz. Amin sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz

Canım bu ara ara ağrılar hepimize oluyor takmamak lazım diye olduğundan tüp Bebek evham yapıyoruz. Amin sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz
Insallah ya sorma bugunde belim agriyo aslinda herkezde oluyordur eminim ama biz daha cok evham yapiyorum allahim sonumuzu hayretsin insallah sagsal bebeklerimozo aliriz kucaklaroza
Benim6 yasinda bi kizim var o dogal yolla buda tup bebek nasipmis

Insallah ya sorma bugunde belim agriyo aslinda herkezde oluyordur eminim ama biz daha cok evham yapiyorum allahim sonumuzu hayretsin insallah sagsal bebeklerimozo aliriz kucaklaroza
Benim6 yasinda bi kizim var o dogal yolla buda tup bebek nasipmis
Sen gönlünü ferah tut böyle durumlarda hemen gebelik sitelerine bakiyirum annede ki değişiklik falan okuyunca normal diyorum bırakıyorum evham yapmayı. Yoğun sancı yoksa kanama eşlik eden bir şey olmaz inşallah Rabbim sağlık versin hepimize.

Sen gönlünü ferah tut böyle durumlarda hemen gebelik sitelerine bakiyirum annede ki değişiklik falan okuyunca normal diyorum bırakıyorum evham yapmayı. Yoğun sancı yoksa kanama eşlik eden bir şey olmaz inşallah Rabbim sağlık versin hepimize.
Ayyy burasi cok guzelmis bidahaki kontrolum 05.10 artik normal hamile gibi sayiliyorum yani ayda bir kere gidicem doktora yinede cok sukur ki soylenmiyorum insallah zamaninda giderim kontrollere bir agrim sizim skintim olmazda

Ayyy burasi cok guzelmis bidahaki kontrolum 05.10 artik normal hamile gibi sayiliyorum yani ayda bir kere gidicem doktora yinede cok sukur ki soylenmiyorum insallah zamaninda giderim kontrollere bir agrim sizim skintim olmazda
Benim kontrol de 17/10 da benimki bir aydan daha uzun ama dr o zamana kadar daha da büyümüş olurlar daha detaylı bakarız dedi. Çok şükür bir sıkıntım yok ara sıra gelen Ağrı sancı gibi geçici şeyler dışında o yüzden aklımı bulandırmak istemiyorum. Benden çok çevremdekiler cinsiyet merak ediyor bellidir ama kontrole daha bir ay var diyorum.
Kanama falan olmasın sabırla bekleriz sağlıkla gelsin minikler inşallah.

X