- 3 Şubat 2016
- 1.106
- 1.340
- 83
benden bir gün sonra inşallah :)19 temmuzda bizi gösterdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benden bir gün sonra inşallah :)19 temmuzda bizi gösterdi
Hadi inşallah:))benden bir gün sonra inşallah :)
Amin,kese göründü mü sende ,ağrıların oluyor muMerhaba kızlar . Allah hepimize sağlıklı rahat bir hamilelik ve nur topu bebekler nasip etsin inşallah :) Ben 4 haftalığım çok şükür. 18 temmuz olarak görünüyor :)
canım aslında ikinci kan tahlilinin sonucunu bekliyorum yarın kadın doğum doktoruna gideceğim. ben grip oldum diye sağlık ocagına gidince tahlil yaptılar öyle çıktı :) inşallah kan tahlilim iyi çıkar yarında. ağrılarım var evet. adet sancısı. ara ara gelip gidiyor. normalmiş sanırım. seninde mi var canım ?Amin,kese göründü mü sende ,ağrıların oluyor mu
Evet bende de var ,belim ve kasık ağrılarım aynı adet olacakmışım gibi normalmi acabacanım aslında ikinci kan tahlilinin sonucunu bekliyorum yarın kadın doğum doktoruna gideceğim. ben grip oldum diye sağlık ocagına gidince tahlil yaptılar öyle çıktı :) inşallah kan tahlilim iyi çıkar yarında. ağrılarım var evet. adet sancısı. ara ara gelip gidiyor. normalmiş sanırım. seninde mi var canım ?
Yarın doktoruma sorarım canımEvet bende de var ,belim ve kasık ağrılarım aynı adet olacakmışım gibi normalmi acaba
Hoşgeldin Aramıza:)Merhaba bende temmuz annesi olacağım inş sat 8 Ekim bhcg 3130 5. Haftanın içindeyim
Canım doktorum ne olur ne olmaz diye progestan verdi. Ama normalmiş.Evet bende de var ,belim ve kasık ağrılarım aynı adet olacakmışım gibi normalmi acaba
Benım belim kopacak gibiCanım doktorum ne olur ne olmaz diye progestan verdi. Ama normalmiş.
Ağır kaldıramamaya kendimi yormamaya ve beslenmeme dikkat ediyorum. İlaçlarımı düzenli kullanıyorumEee kızlar nasıl gidiyor? İlk üç ay çok önemliymiş neler yapıyorsunuz
Canım sen bir doktora git ozaman bence kötü bir şey olduğunu sanmam. Arkadaşımında öyleymiş şimdi Doğumu bekliyor. Ama sen yine de git doktoraBenım belim kopacak gibi
Doktor normal diyor başka bir şey demiyorCanım sen bir doktora git ozaman bence kötü bir şey olduğunu sanmam. Arkadaşımında öyleymiş şimdi Doğumu bekliyor. Ama sen yine de git doktora