• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah

Amin,kese göründü mü sende ,ağrıların oluyor mu
canım aslında ikinci kan tahlilinin sonucunu bekliyorum yarın kadın doğum doktoruna gideceğim. ben grip oldum diye sağlık ocagına gidince tahlil yaptılar öyle çıktı :) inşallah kan tahlilim iyi çıkar yarında. ağrılarım var evet. adet sancısı. ara ara gelip gidiyor. normalmiş sanırım. seninde mi var canım ?

Kızlar bence bu arada birbirimize psikolojik destekte olalım .manevi anlamda destek olalım. çünkü gebelik uzun bir yol. sanırım ruhsal durumlar cok değişiyormuş:))

canım aslında ikinci kan tahlilinin sonucunu bekliyorum yarın kadın doğum doktoruna gideceğim. ben grip oldum diye sağlık ocagına gidince tahlil yaptılar öyle çıktı :) inşallah kan tahlilim iyi çıkar yarında. ağrılarım var evet. adet sancısı. ara ara gelip gidiyor. normalmiş sanırım. seninde mi var canım ?
Evet bende de var ,belim ve kasık ağrılarım aynı adet olacakmışım gibi normalmi acaba

Eee kızlar nasıl gidiyor? İlk üç ay çok önemliymiş neler yapıyorsunuz

Merhabalar arkadaşlar ben tüp bebekle hamile kaldım şükürler olsun. Sat 8 Ekim transfer 25 Ekim. Transferin 8. Günü 145 , 10. Günü 359 , 12. Günü 973 çıktı 6 Kasım’da. 12sinde doktora gideceğim inşallah keseyi görürüm değil mi

Kızlar merhaba beta hcgm yüksek çıkıyor. Korkuyorum. İnş kötü bir şey yoktur. Pzt gideceğim kese görünür mü acaba ?

Selam kızlar bende 5 yılın sonunda hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum ama takvimi yapamadım bilen varmi

Back