• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah

Birşey diyeyim mi bana ultrason kağıdı bile vermedi:KK64:
Ben farklı farklı bütün hastaneleri dolaştım hepsinde vermişlerdi. Demek ki değişiyor sorun olsa söylerdi korkma şimdilik beklemekten başka yapacağın bişş yok. İçin rahat etmezse imkanın varsa özele fşlan git

Ben farklı farklı bütün hastaneleri dolaştım hepsinde vermişlerdi. Demek ki değişiyor sorun olsa söylerdi korkma şimdilik beklemekten başka yapacağın bişş yok. İçin rahat etmezse imkanın varsa özele fşlan git
Yok bir sorun olduğundan degil canim da boyle ilgisizlikler canımı sıkıyor ilk heyecan ve ilk kez doktora gitmişim içim kıpır kıpır onlar bir kelime söylemeye tenezzül etmiyorlar ki cok heyecanlı olduğumu da söylemiştim kendisine. Şimdi bekle ki zaman geçsin ana yok gideceğim özele insallah bu sefer beklediğim ilgiyi görürüm en azından haftamı ve keseyi söylese kâfi.
Sen gördün mu peki keseni cnm ?

Yok bir sorun olduğundan degil canim da boyle ilgisizlikler canımı sıkıyor ilk heyecan ve ilk kez doktora gitmişim içim kıpır kıpır onlar bir kelime söylemeye tenezzül etmiyorlar ki cok heyecanlı olduğumu da söylemiştim kendisine. Şimdi bekle ki zaman geçsin ana yok gideceğim özele insallah bu sefer beklediğim ilgiyi görürüm en azından haftamı ve keseyi söylese kâfi.
Doktor bugün görürsünüz gelin dedi ama eşimin dersi var ilçedeyiz merkeze gideceğiz onun için cumartesiye aldık. Hem net bir şekilde görürüz değer 10000 geçiyor tahminen

Daha çok ufak olduğu için keseden başka birşey görünmüyor dert etmeyin öyle bir iki hafta sonra daha net görünür net bilgi alırsınız. İlk sefer sadece ufacık bir kese görünüyor ve ölçmek pek mümkün olmuyor kesenin biraz büyümesi gerek. Hiç strese girmeyin. Bir hafta sonra özele gidin hem net görürsünüz hem de bilgi alırsınız.

Hanımlar az evvel doktordan geldimm vee kesemizi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım ondan sonra birşeyler soyleyelim dedi. Hic bir bilgi vermedi bu devletler mi böyle yaa ben en azından ne kadarlık oldugunu ve kesenin kac mm olduğunu soyler diye bekliyordum ama hicbirsey demedii.
Birde canım kalp atışını görmeden pek birşey söylemiyorlar. Emin olmak için benim ilk hamileliğimde doktor 24. Haftaya kadar heveslenme dedi herşey kesinleşsin emin olalım ondan sonra demişti. İlk bebeğin tabiki çok heyecanlısın anlıyorum ama kendini biraz frenlemeye çalış çünkü Allah göstermesin bir problem olursa çok üzülürsün. Sakin ol kendine dikkat et akışına bırak

selam arkadaşlar bende bugün evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim. kan verdim 650.20 çıktı değerim. sat 12 ekim
2. bebeğim olacak. 2 yaşında bir kızım var.
ilk hamileliğimde ilk 3 ay 3 haftada 1 yoğun kanamalar yaşadım ama çok şükür kucağıma aldım sağsalim
inşallah bu hamileliğim kanamasız ve daha sağlıklı geçer.
hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı

Birde canım kalp atışını görmeden pek birşey söylemiyorlar. Emin olmak için benim ilk hamileliğimde doktor 24. Haftaya kadar heveslenme dedi herşey kesinleşsin emin olalım ondan sonra demişti. İlk bebeğin tabiki çok heyecanlısın anlıyorum ama kendini biraz frenlemeye çalış çünkü Allah göstermesin bir problem olursa çok üzülürsün. Sakin ol kendine dikkat et akışına bırak
24. Hafta cok uzun bir süre değil mi ama. insanın elinde degil ki 12.haftadan sonra ister istemez direk bir moda giriyorsun. Ama tabi doğru insan cok kaptirmamali kendini zaten 7.aya kadar kiyafet vs.almayi düşünmüyorum son 3 ay kala herşey halledilir Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin saglikla gelsinler inşallah

24. Hafta cok uzun bir süre değil mi ama. insanın elinde degil ki 12.haftadan sonra ister istemez direk bir moda giriyorsun. Ama tabi doğru insan cok kaptirmamali kendini zaten 7.aya kadar kiyafet vs.almayi düşünmüyorum son 3 ay kala herşey halledilir Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin saglikla gelsinler inşallah
Uzun bir süre evet ama tüm testlerin tamamlanması açısından böyle söylüyorlar biz daha ilk günlerden kaptırıyoruz kendimizi. Son 3 ay ağırlaştığın için biraz yorucu oluyor birde maddi olarak da Bi anda çok külfeti oluyor alıyorsun alıyorsun bitmiyor sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi bir şekilde hallolur

Merhaba kızlar.
kalp atışlarını duyan var mı benim salı günü dr kontrolüm var 5+4 olacağız o gün duyabilir miyiz acaba

Bende 5 hafta 2 günlük hamileyim araniza.yeni katıldım ilk bebeğim 27 yaşındayım

Kalp atışı için 6. Hafta da gitmek gerekiyormuş

Kızlar benimde doğum 15 temmuzu gösteriyor kesemizi gördük.salı günü kalp atışları için gidicem kimi 7.8. Hafta da duyabiliyormus.heycanlıyım umarım bu hafta duyarım. Siz kaçıncı hafta duydunuz?

Merhaba :) Ben de temmuz annesi olacağım kısmetse. 2017 Ekim annesiyim. 13 aylık oldu kızım. 2.bebegım olacak kısmetse

Back