• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah

Merhabalar.Benimde SAT 11 ekim regl günüme 4 gün kala beta hcg 88 civarındaydı normal mi acaba?Kese görünmez değil mi?
Benimde 11 Ekim. Mesela 8 kasımda 820 ydi benim. Pzt gıdeceğim. Görünür mü bilmiyorum. 3000 i geçmesi lazım dedi geçen biri burda.

Selam kızlar
çok şükür gebelik kesesi yolk kesesi hepsini gördük haftaya pazartesi kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Benim yumurtlamam 1 hafta geç olduğundan 1 hafta geri başladık. Ama doktor ilerleyen zamanlarda aradaki fark kapanır dedi cok heycanlıyım:):anneadayı::anne::emir_bebek:

Selam kızlar
çok şükür gebelik kesesi yolk kesesi hepsini gördük haftaya pazartesi kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Benim yumurtlamam 1 hafta geç olduğundan 1 hafta geri başladık. Ama doktor ilerleyen zamanlarda aradaki fark kapanır dedi cok heycanlıyım:):anneadayı::anne::emir_bebek:
Hayırlı olsun kese fotoğrafını yükler miisn

Selam kızlar
Ne kadarlıkken gördünüz. Bizi yarın için çağırdı 2500 gibi oluyor değer 5+0 ama cumartesi gidebileceğiz.

Ne kadarlıkken gördünüz. Bizi yarın için çağırdı 2500 gibi oluyor değer 5+0 ama cumartesi gidebileceğiz.
5+0 da görürsün bence. Ben daha öncede gittim acile. kese göründü ama çok küçüktü o zaman. üzerinden 3-4 gün geçti daha iyi görüldü yolk kesesi falanda görüldü. Banada doktor 5 hafdtalık gibi görünüyor şuan demişti

5+0 da görürsün bence. Ben daha öncede gittim acile. kese göründü ama çok küçüktü o zaman. üzerinden 3-4 gün geçti daha iyi görüldü yolk kesesi falanda görüldü. Banada doktor 5 hafdtalık gibi görünüyor şuan demişti
İnşallah bakalım. Cumartesi tam görünür diye umuyoruz

Merhabalar arkadaşlar ben de 2.bebeğimi bekliyorum inşallah hayırlısıyla zor bir hamilelik süreci beni bekliyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Merhaba kızlar temmuz annelerine ben de geldim.
dün tahlil verdim. Henüz dr gitmedim. beta hcg 700,6 çıktı.

Hanımlar az evvel doktordan geldimm vee kesemizi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım ondan sonra birşeyler soyleyelim dedi. Hic bir bilgi vermedi bu devletler mi böyle yaa ben en azından ne kadarlık oldugunu ve kesenin kac mm olduğunu soyler diye bekliyordum ama hicbirsey demedii.

Hanımlar az evvel doktordan geldimm vee kesemizi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım ondan sonra birşeyler soyleyelim dedi. Hic bir bilgi vermedi bu devletler mi böyle yaa ben en azından ne kadarlık oldugunu ve kesenin kac mm olduğunu soyler diye bekliyordum ama hicbirsey demedii.
Ultrason kağıdında yazmıyor mu?? Sanki bu tür bilgiler yazıyor diye hatırlıyorum. En azından haftası kesinlikle yazıyordu. Fotoğraf atma imkanın varsa gönder bakalım

Back