yarin kan verecegim tekrar canim, doktorum öyle istedi. kismet insallah hayirlisi rabbimdenDR YE GIDECEKMISIN CANIM
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Kasım 2018
- 226
- 332
- 18
ınsallah hayırlısı.yarin kan verecegim tekrar canim, doktorum öyle istedi. kismet insallah hayirlisi rabbimden
amin canim insallahınsallah hayırlısı.
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Sen bugün kan verecektinınsallah hayırlısı.
- 5 Kasım 2018
- 226
- 332
- 18
3300 cikti canimSen bugün kan verecektin
- 7 Kasım 2018
- 18
- 13
- 3
- 33
Merhaba Kızlar
Bende kısmetse Temmuz annesi olucam :)) ilk gebeliğim.
Sat 27 Eylül. İlk hcg testimi adet günümden 1 gün önce 39 değeri ile öğrendim. gün sonra tekrarladık 100,4 bi sonraki 2 gün de (31.10.2018) 356,6 olmuştu. Bugun için keseyi görebilceğimi söyledi doktor.
Akşam iş çıkışı gidicem cok heycanlıyım tahmine göre hcg değerim 2000 lerde olucak size görebilcek miyim :)
Sat 27 Eylül. İlk hcg testimi adet günümden 1 gün önce 39 değeri ile öğrendim. gün sonra tekrarladık 100,4 bi sonraki 2 gün de (31.10.2018) 356,6 olmuştu. Bugun için keseyi görebilceğimi söyledi doktor.
Akşam iş çıkışı gidicem cok heycanlıyım tahmine göre hcg değerim 2000 lerde olucak size görebilcek miyim :)
Hayırlı olsun, 2000 değerde vajinal usg ile görünür kese, karından görünebilmesi için 4000 olması lazım değerinMerhaba Kızlar
- 7 Kasım 2018
- 18
- 13
- 3
- 33
Hayırlı olsun, 2000 değerde vajinal usg ile görünür kese, karından görünebilmesi için 4000 olması lazım değerin
Hmm anladım tesekkür ederim :)
hayirli olsun ins gebeligin, umarim saglikli bir gebelik gecirirsin arkadasim.Merhaba Kızlar
benimkiside senin durumuna yakin baslarda bende 8 ile ögrendim, sonra 38 oldu, daha sonra 100 ve 2 gün sonraki degerim 2 kat artmadi 178 cikti. bakalim bugün tekrar kan vermem gerekiyor, insallah bendede yükselme olmustur. rabbim yüzüme baksin insallah.
cok iyi bir deger canim, hayirli olsun. keseyide gördünmü?3300 cikti canim
- 7 Kasım 2018
- 18
- 13
- 3
- 33
Canımm inşallah yükselme olmuştur. içini ferah tut. Rabbim yüzüne gülsün..hayirli olsun ins gebeligin, umarim saglikli bir gebelik gecirirsin arkadasim.
benimkiside senin durumuna yakin baslarda bende 8 ile ögrendim, sonra 38 oldu, daha sonra 100 ve 2 gün sonraki degerim 2 kat artmadi 178 cikti. bakalim bugün tekrar kan vermem gerekiyor, insallah bendede yükselme olmustur. rabbim yüzüme baksin insallah.
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Naptın tekrar kan verdin mi canımhayirli olsun ins gebeligin, umarim saglikli bir gebelik gecirirsin arkadasim.
insallah canim ya, bunu cok istiyorum. allah büyük, allahtan ümit kesilmez. insallah hayirla yükselmistir.aminnCanımm inşallah yükselme olmuştur. içini ferah tut. Rabbim yüzüne gülsün..
yok canim henüz vermedim, aksam is cikisi gidicem hastaneyeNaptın tekrar kan verdin mi canım
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Hadi hayırlı haberlere inşallah. Bize de bildiryok canim henüz vermedim, aksam is cikisi gidicem hastaneye
amin insallah canim, dualarinizi esirgemeyin ins. aksama sizede yazarimHadi hayırlı haberlere inşallah. Bize de bildir
- 5 Kasım 2018
- 226
- 332
- 18
Yarin gideceğimcok iyi bir deger canim, hayirli olsun. keseyide gördünmü?
- 5 Kasım 2018
- 226
- 332
- 18
Canım benim ya
Arkadaslar benim gebeligim buraya kadarmis, degerim beklenildigi gibi artmadi,suanda düsüyor. Doktorum büyük ihtimal Kimyasal gebelik dedi.rabbimden hepimiz icin hayirlisi.insallah Sizler saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza