• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah

Merhaba Kızlar

Bende kısmetse Temmuz annesi olucam :)) ilk gebeliğim.
Sat 27 Eylül. İlk hcg testimi adet günümden 1 gün önce 39 değeri ile öğrendim. gün sonra tekrarladık 100,4 bi sonraki 2 gün de (31.10.2018) 356,6 olmuştu. Bugun için keseyi görebilceğimi söyledi doktor.
Akşam iş çıkışı gidicem cok heycanlıyım tahmine göre hcg değerim 2000 lerde olucak size görebilcek miyim :)

Merhaba Kızlar

Sat 27 Eylül. İlk hcg testimi adet günümden 1 gün önce 39 değeri ile öğrendim. gün sonra tekrarladık 100,4 bi sonraki 2 gün de (31.10.2018) 356,6 olmuştu. Bugun için keseyi görebilceğimi söyledi doktor.
Akşam iş çıkışı gidicem cok heycanlıyım tahmine göre hcg değerim 2000 lerde olucak size görebilcek miyim :)
Hayırlı olsun, 2000 değerde vajinal usg ile görünür kese, karından görünebilmesi için 4000 olması lazım değerin

Merhaba Kızlar

hayirli olsun ins gebeligin, umarim saglikli bir gebelik gecirirsin arkadasim.
benimkiside senin durumuna yakin baslarda bende 8 ile ögrendim, sonra 38 oldu, daha sonra 100 ve 2 gün sonraki degerim 2 kat artmadi 178 cikti. bakalim bugün tekrar kan vermem gerekiyor, insallah bendede yükselme olmustur. rabbim yüzüme baksin insallah.

benimkiside senin durumuna yakin baslarda bende 8 ile ögrendim, sonra 38 oldu, daha sonra 100 ve 2 gün sonraki degerim 2 kat artmadi 178 cikti. bakalim bugün tekrar kan vermem gerekiyor, insallah bendede yükselme olmustur. rabbim yüzüme baksin insallah.
Canımm inşallah yükselme olmuştur. içini ferah tut. Rabbim yüzüne gülsün..

Naptın tekrar kan verdin mi canım

Arkadaslar benim gebeligim buraya kadarmis, degerim beklenildigi gibi artmadi,suanda düsüyor. Doktorum büyük ihtimal Kimyasal gebelik dedi.rabbimden hepimiz icin hayirlisi.insallah Sizler saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza

Merhaba kızlar . Allah hepimize sağlıklı rahat bir hamilelik ve nur topu bebekler nasip etsin inşallah :) Ben 4 haftalığım çok şükür. 18 temmuz olarak görünüyor :)

Back