masallah allah bagislasin, malesef ben düsük yaptim. insallah bu ay yine hamile kalabilirimben 8 . haftadayım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Şubat 2015
- 251
- 186
- 73
- 36
Aynen elmali deneyecemIcine meyve faln at canim ben ole iciyorum elma portakal falan gibi
3 aydan sonra gecicekmis şikayetler.. azıcık daha dayan canim:/Bende içemiyorum . güzel beslenemiyorum . Hep midem ağzımda , kusmuyorum ama hep mide bulantısı , hiç birşeyden tat alamıyorum . Canım yemek istemiyor . Yiyincede mide de büyük bir şişkinlik ve rahatsızlık oluyor
Bende var maalesef dikkat etmek gerek dedi doktor belinin altına ince yastık koy canim rahatlatıyorBi de sürekli bel ağrısı yaşayan var mi aranızda?
ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158
- 31 Temmuz 2016
- 5
- 0
- 16
- 28
Merhaba bi sorum olucaktı son doktor kontrolümde ikili tarama testi yapıldı ultrasona girdim doktor nt 1.4 dedi sonuçlar için haftaya gidicem ama ultrason görüntüsünde bebeğimin başı büyük gibi geldi bana yoksa evham mı yapıyorum normal mi görünüyor bilemedim sizce nasıl görüntüsü 12 haftalık bu görüntüde
- 27 Kasım 2017
- 2
- 6
- 36
Bende içemiyorum . güzel beslenemiyorum . Hep midem ağzımda , kusmuyorum ama hep mide bulantısı , hiç birşeyden tat alamıyorum . Canım yemek istemiyor . Yiyincede mide de büyük bir şişkinlik ve rahatsızlık oluyor
Ben de aynı durumdayım Doktor bol içmelisin falan dedi ama nerdeee... 14.haftadayım birkaç haftaya geçermiş İnşallah geçer biran önce
ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158