masallah allah bagislasin, malesef ben düsük yaptim. insallah bu ay yine hamile kalabilirimben 8 . haftadayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah allah bagislasin, malesef ben düsük yaptim. insallah bu ay yine hamile kalabilirimben 8 . haftadayım
Aynen elmali deneyecemIcine meyve faln at canim ben ole iciyorum elma portakal falan gibi
3 aydan sonra gecicekmis şikayetler.. azıcık daha dayan canim:/Bende içemiyorum . güzel beslenemiyorum . Hep midem ağzımda , kusmuyorum ama hep mide bulantısı , hiç birşeyden tat alamıyorum . Canım yemek istemiyor . Yiyincede mide de büyük bir şişkinlik ve rahatsızlık oluyor![]()
Bende var maalesef dikkat etmek gerek dedi doktor belinin altına ince yastık koy canim rahatlatıyorBi de sürekli bel ağrısı yaşayan var mi aranızda?![]()
![]()
Bende içemiyorum . güzel beslenemiyorum . Hep midem ağzımda , kusmuyorum ama hep mide bulantısı , hiç birşeyden tat alamıyorum . Canım yemek istemiyor . Yiyincede mide de büyük bir şişkinlik ve rahatsızlık oluyor![]()