• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah

6. Haftayim bende kese gorundu icindede biseyler var dedi doktot ama kalp atisini duyamadik daha haftaya tekrar gidoces

Merhaba kızlar bende 6+4 hamileyim . Geçen Perşembe gittim bebek göründü pıt pıt kalp atışıda göründü Ama duymak için ıkı hafta sonra gel dedi. Hamileliğiniz nasıl gidiyor . Ben düzenli beslenemiyorum. Biraz yesem şişiyotum hemen. Hep mide bulantım var :(

Ben 6 haftalik hamileyim biz keseyi gorduk ama kalp atisi icin haftaya gel dedi doktor insallah haftaya duyariz midem felan bulanmiyo herseyi yiyorum

Kizlar ozel muaynehanemi ozel hastanemi sizce benim yasadigim sehirde kadin dogum hastanesi cok kalabalik doktorda yeterli degil ama bilemedim napsam ozel muaynehaneye giden varmi tahliller testler nasil oluyo hastaneyemi yonlendiriyo gene

Bende içemiyorum . güzel beslenemiyorum . Hep midem ağzımda , kusmuyorum ama hep mide bulantısı , hiç birşeyden tat alamıyorum . Canım yemek istemiyor . Yiyincede mide de büyük bir şişkinlik ve rahatsızlık oluyor :(

benim gibi berbat mide bulantısı olan var mı? :(

Merhaba bi sorum olucaktı son doktor kontrolümde ikili tarama testi yapıldı ultrasona girdim doktor nt 1.4 dedi sonuçlar için haftaya gidicem ama ultrason görüntüsünde bebeğimin başı büyük gibi geldi bana yoksa evham mı yapıyorum normal mi görünüyor bilemedim :( sizce nasıl görüntüsü 12 haftalık bu görüntüde
15481631825005819024163694787383.jpg

Bende içemiyorum . güzel beslenemiyorum . Hep midem ağzımda , kusmuyorum ama hep mide bulantısı , hiç birşeyden tat alamıyorum . Canım yemek istemiyor . Yiyincede mide de büyük bir şişkinlik ve rahatsızlık oluyor :KK43:

Ben de aynı durumdayım :kusmuk:Doktor bol içmelisin falan dedi ama nerdeee... 14.haftadayım birkaç haftaya geçermiş :KK64: İnşallah geçer biran önce

bende ayniyim. ben kusuyorumda, mide bos dolu fark etmiyo.

Back